Biges Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Zdárec, všiml jsem si, že se mi pod nickem objevila nová stupnice "Varování 0 %". U ostatních ji nevidím. To je nějaká nová kontrolní vymoženost? :-) Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Ano, vidíte, zda vám někdo z moderátorů nedal Varování. Varování dostanete za prohřešky. Až jich budete mít moc, asi vás nebudou mít rádi Každý vyjma moderátora by měl vidět jen své. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 (upraveno) A co kdyz si na me nejaky moderator zasedne? Upraveno 3. listopadu 2009 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 A co kdyz si na me nejaky moderator zasedne? Nezasedne, jsou to gentlemani a kdyby náhodou tak jsi v prd**i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Dík. Zvědavostní dotaz: Už někdo dostal takovéto varování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Dík. Zvědavostní dotaz: Už někdo dostal takovéto varování? to je jasný - spiderer si je třeba dává sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 to je jasný - spiderer si je třeba dává sám To bude asi přísnou výchovou, trestá sám sebe za nepřístojné chování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 To bude asi přísnou výchovou, trestá sám sebe za nepřístojné chování "Nedám si dnes po obědě viržinko. Neplačte, sami jste si to zavinili." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 "Nedám si dnes po obědě viržinko. Neplačte, sami jste si to zavinili." Aaa... Pán je na klasiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 to je jasný - spiderer si je třeba dává sám Kdepak, pulka moderatoru se me snazi zbavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Tak se hosi pochlubte, kdo uz ma nad 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Nechci zakládat separátní vlákno a zároveň to vidím jako takový malý trest. Jak to, že někdo má pod nickem svůj blábol a většina ten chronomagový? Jak ho můžu změnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Nechci zakládat separátní vlákno a zároveň to vidím jako takový malý trest. Jak to, že někdo má pod nickem svůj blábol a většina ten chronomagový? Jak ho můžu změnit? moje nastavení - edituj profil - vyplnit první okno "členův titul" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Dík. Zvědavostní dotaz: Už někdo dostal takovéto varování? Jasně, mám toho dost a měl jsem už víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 moje nastavení - edituj profil - vyplnit první okno "členův titul" Tak teda já tam nic takového nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 3.11.2009 - 20:37) 338831[/snapback]Tak teda já tam nic takového nemám jseš ještě mladej, taky se dočkáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 moje nastavení - edituj profil - vyplnit první okno "členův titul" Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 (upraveno) A dozvím se, od koho a proč jsem to varování dostal ??? Když budu najímat nejmenovaného člena fóra, tak to určitě vyjde levněji za osobu, než za skupinu !!! Je někde seznam ptákovin, za které bude člověk "odměněn" ??? Upraveno 3. listopadu 2009 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 (upraveno) A dozvím se, od koho a proč jsem to varování dostal ??? Když budu najímat nejmenovaného člena fóra, tak to určitě vyjde levněji za osobu, než za skupinu !!! Je někde seznam ptákovin, za které bude člověk "odměněn" ??? když klikneš na ty %, máš tam napsáno..."varován kým" a poznámky, tam bude asi tvůj poklesek podrobně zdokumentován a možná i jaké pokání dostaneš uloženo. Upraveno 3. listopadu 2009 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 TO tombed: dík TO kibi: dík, budu si to pamatovat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se