Biges Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Zdárec, všiml jsem si, že se mi pod nickem objevila nová stupnice "Varování 0 %". U ostatních ji nevidím. To je nějaká nová kontrolní vymoženost? :-) Dík
Chronomag Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Ano, vidíte, zda vám někdo z moderátorů nedal Varování. Varování dostanete za prohřešky. Až jich budete mít moc, asi vás nebudou mít rádi Každý vyjma moderátora by měl vidět jen své.
Jakubisko Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 (upraveno) A co kdyz si na me nejaky moderator zasedne? Upraveno 3. listopadu 2009 uživatelem Jakubisko
Diamondking Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Jakubisko napsal: A co kdyz si na me nejaky moderator zasedne? Nezasedne, jsou to gentlemani a kdyby náhodou tak jsi v prd**i
Biges Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Dík. Zvědavostní dotaz: Už někdo dostal takovéto varování?
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Biges napsal: Dík. Zvědavostní dotaz: Už někdo dostal takovéto varování? to je jasný - spiderer si je třeba dává sám
Biges Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 YPO napsal: to je jasný - spiderer si je třeba dává sám To bude asi přísnou výchovou, trestá sám sebe za nepřístojné chování
jfidler Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Biges napsal: To bude asi přísnou výchovou, trestá sám sebe za nepřístojné chování "Nedám si dnes po obědě viržinko. Neplačte, sami jste si to zavinili."
PhoeniX Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 jfidler napsal: "Nedám si dnes po obědě viržinko. Neplačte, sami jste si to zavinili." Aaa... Pán je na klasiku.
spiderer Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 YPO napsal: to je jasný - spiderer si je třeba dává sám Kdepak, pulka moderatoru se me snazi zbavit
cody Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Tak se hosi pochlubte, kdo uz ma nad 50%
B.F.G. Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Nechci zakládat separátní vlákno a zároveň to vidím jako takový malý trest. Jak to, že někdo má pod nickem svůj blábol a většina ten chronomagový? Jak ho můžu změnit?
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 B.F.G. napsal: Nechci zakládat separátní vlákno a zároveň to vidím jako takový malý trest. Jak to, že někdo má pod nickem svůj blábol a většina ten chronomagový? Jak ho můžu změnit? moje nastavení - edituj profil - vyplnit první okno "členův titul"
Návštěvník Snow Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Biges napsal: Dík. Zvědavostní dotaz: Už někdo dostal takovéto varování? Jasně, mám toho dost a měl jsem už víc.
David_B Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 YPO napsal: moje nastavení - edituj profil - vyplnit první okno "členův titul" Tak teda já tam nic takového nemám
tombed Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 3.11.2009 - 20:37) 338831[/snapback]Tak teda já tam nic takového nemám jseš ještě mladej, taky se dočkáš...
B.F.G. Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 YPO napsal: moje nastavení - edituj profil - vyplnit první okno "členův titul" Díky za info.
honza71 Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 (upraveno) A dozvím se, od koho a proč jsem to varování dostal ??? Když budu najímat nejmenovaného člena fóra, tak to určitě vyjde levněji za osobu, než za skupinu !!! Je někde seznam ptákovin, za které bude člověk "odměněn" ??? Upraveno 3. listopadu 2009 uživatelem honza71
tombed Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 (upraveno) honza71 napsal: A dozvím se, od koho a proč jsem to varování dostal ??? Když budu najímat nejmenovaného člena fóra, tak to určitě vyjde levněji za osobu, než za skupinu !!! Je někde seznam ptákovin, za které bude člověk "odměněn" ??? když klikneš na ty %, máš tam napsáno..."varován kým" a poznámky, tam bude asi tvůj poklesek podrobně zdokumentován a možná i jaké pokání dostaneš uloženo. Upraveno 3. listopadu 2009 uživatelem tombed
honza71 Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 TO tombed: dík TO kibi: dík, budu si to pamatovat !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se