Přejít na obsah

Varování?

Biges

Doporučené příspěvky

Návštěvník SukHoi
Vím že to nebylo za zakoupení.Tady se diskutuje a prodává jen to proti čemu se určitý členové nevzbouřili.(určitě mají velký vliv na rozhodování nejvyššího)

aha, tak já si taky povzdechnu

kibi: "já jenom fotím"

YPO: "já jenom bručím"

HE HE :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Neřeš to,nevěděl jsem že tě Ypo do toho takhle zatáhne.Polovina ty hodinky měla nebo má a teď dělaj fóry.

Že já jsem se slušně nezeptal nějakého moderátora :suicide_anim:

A co řekneš na tohle? Podobnost čistě náhodná? Nezevšeobecňuj, já jsem ta druhá "polovina", nikdy jsem tvůj fake, neměl...post-3584-1265643952.jpg

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři

A co řekneš na tohle? Podobnost čistě náhodná? Nezevšeobecňuj, já jsem ta druhá "polovina", nikdy jsem tvůj fake, neměl...

Pěkný,hodinek které tu mají podobnost čistě náhodnou jsou tady mraky.Nechci tu řešit zase co už tu bylo,ale tady jde trochu o princip.Jeden moderator povolí prodej a druhý za propagaci(jak nazval SukHoi) v Čínském vlákně trestá.

Odkaz ke komentáři

kašlite už na to chlapi.. aky to ma vyznam.

btw, keď už je teda preveľká potreba identifikovať čo bolo obkreslené, tak je to model "Ghost": PAM 237, limitka 400ks.

btw2: moderator mi predaj nedovolil, ale ani nezakazal. nevedel sa k tomu sam jednoznacne vyjadrit, povedal mi ved to tam daj, v najhorsom to zmazeme. Tak som sa aj zariadil. Keby povedal nie, tak to tam jednoducho nedam. ziadna veda.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
Pěkný,hodinek které tu mají podobnost čistě náhodnou jsou tady mraky.Nechci tu řešit zase co už tu bylo,ale tady jde trochu o princip.Jeden moderator povolí prodej a druhý za propagaci(jak nazval SukHoi) v Čínském vlákně trestá.

zbytečně se rejpeš v minulosti - jedinej kdo dostal přes koule jsem já a jestli ti jde o to , že se tu s těmi "hodinkami" nemůžeš "vytahovat" tak za mně jedině dobře - jestli je instant frajer tak napíše kdo mu to povolil - všichni se tomu můžeme zasmát a vlákno zavřít - musíš se prostě smířit s tím, že přes některé úkony vrchnosti "nejede vlak" ;)

Odkaz ke komentáři

zbytečně se rejpeš v minulosti - jedinej kdo dostal přes koule jsem já a jestli ti jde o to , že se tu s těmi "hodinkami" nemůžeš "vytahovat" tak za mně jedině dobře - jestli je instant frajer tak napíše kdo mu to povolil - všichni se tomu můžeme zasmát a vlákno zavřít - musíš se prostě smířit s tím, že přes některé úkony vrchnosti "nejede vlak" ;)

Proč vytahovat? Aby lidi jako ty měli potom takové keci?

Zatím nikdo z kompetentních se k tomu nevyjádřil,jen se tu zase plká.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
Proč vytahovat? Aby lidi jako ty měli potom takové keci?

hele nic - možná když se ještě 5x po sobě zeptáš tak někdo kompetentní odpoví - já na to nemám :)

Odkaz ke komentáři

Nikdo z moderátorů k tomu nic nemá? Z jedné strany prodej povolen a z druhé 2 dny ban.

Ty jsi dostal celekm konkretni vyjadreni v nekolika SZ, ban jsi mel udelen za nerespektovani rozhodnuti moderatora a za provokace ktere jsi na foru se svymi "hodinkami" vytvarel, dokonce jsi ban dostal az po tretim zalozenem vlakne.. Pokud mas stale chut provokovat, muzes, ale tolerance uz bude mnohem mensi..

Odkaz ke komentáři

Ty jsi dostal celekm konkretni vyjadreni v nekolika SZ, ban jsi mel udelen za nerespektovani rozhodnuti moderatora a za provokace ktere jsi na foru se svymi "hodinkami" vytvarel, dokonce jsi ban dostal az po tretim zalozenem vlakne.. Pokud mas stale chut provokovat, muzes, ale tolerance uz bude mnohem mensi..

Jasně to už jsi mi všechno psal,ale kloudnou odpovět proč něco šlo a něco ne jsem se nedozvěděl.

Odkaz ke komentáři

Vraby , na to nejsme znova zvedavy ...... Dej si je na ruku, nos je a mej dobrej pocit z kvalitnich hodinek. Ale uz tady s tema klumpama neprovokuj. Uz se to tady zacalo uklidnovat a muselo ti byt jasny, co se stane, kdyz s nima budes provokovat. Ahoj

Odkaz ke komentáři

Vraby , na to nejsme znova zvedavy ...... Dej si je na ruku, nos je a mej dobrej pocit z kvalitnich hodinek. Ale uz tady s tema klumpama neprovokuj. Uz se to tady zacalo uklidnovat a muselo ti byt jasny, co se stane, kdyz s nima budes provokovat. Ahoj

:giljotiini: Pánové už budu držet hubu,děkuji za vaše milé příspěvky.Dnes konečně jsem pochopil jak to tady na fóru chodí.Mějte se fajn. :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

:giljotiini: Pánové už budu držet hubu,děkuji za vaše milé příspěvky.Dnes konečně jsem pochopil jak to tady na fóru chodí.Mějte se fajn. :crying_anim02:

Jestli jsi myslel, ze je pravy cas se s nima chlubit, tak si v posledni dobe forum asi navstevoval malo....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...