Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moji milí "chronomagoři".

Musím se pochlubit novým přírůstkem. Ač jsem tvrdil, že žádné hodinky teď nechci a nepotřebuji a další blablabla, tak jsem neodolal a vydražil si na ebay Hamiltony. Po 14ti dnech čekání, mírně nervozní, jsem dnes ráno dostal balíček. Balení popisovat nebudu, většina již viděla.

Po rozbalení následoval šok. Takové prťavé hodinky! Ale to byl jen první dojem. Vzhledem k tom, že teď nosím DIEVAS 47mm, tak není divu, že se zdály malé, ale 42mm je dostatečné ;) .

Měl jsem trošku obavy z té hnědé barvy, ale je to taková spíš "bronzová" a působí velice dobře. Řemen tmavě hnědý se světlím prošitím jim sluší. Ale další věc, ze které jsem měl obavy byla motýlová spona. Nikdy jsem žádnou neměl a ani jsem jí nechtěl, ale je to úplně v pohodě a je "prďácká".

Co se týká zpracování, tak je na výborné úrovni. Vše sedí jak má. Suma sumárum dobré hodinky na každodenní nošení za přijatelný peníz. Vzhledem k tomu, že je mám cca od devíti hodin, tak přidám zítra foto na ruce. Dnes to nezvládám, tak jen pár foto z ebay.

post-2812-1257261826.jpg

post-2812-1257261837.jpg

post-2812-1257261855.jpg

Odesláno

No vida,

dobře že jsi mě neposlechl, když jsem Tě od Hamiltonů zrazoval. Bronzovka Tě doladí k hnědým hadrům, úplně univerzální není, takže se nadechnout a můžeš rozjet šmejdění po černých pilotkách. Takže GOOD LUCK :devil:

Jo vole a taky jsem si všim, že absentuješ v potápkách, takže máš na půl roku vystaráno... tenhle ten vlak nikde nestaví, nestaví, nestavííííí

Odesláno

líbí se mi a hnědou barvu mám rád, gratuluju, až se vrátíš ze služebky, hoď sem nějaký detail barvy číselníku, dík

a nenech se mexikány zneužívat, mají jen velký sombréra...

Odesláno

Na tyhle jsem koukal v Brne v Details, meli je za peknou cenu, bohuzel bud to bylo tim osvetlenim nebo tim "malym" prumerem nepadly mi do oka, zdalo se mi ze ten cifernik se strasne leskne a tim se stava neprehlednym. Jaky mas Ty pocit s tech odlesku (ja to skousel v mistnosti asi se sto bodovymi svetly).

Jinac gratulace H ty ja mohu.

Odesláno
líbí se mi a hnědou barvu mám rád, gratuluju, až se vrátíš ze služebky, hoď sem nějaký detail barvy číselníku, dík

a nenech se mexikány zneužívat, mají jen velký sombréra...

Hochu, máš pamatováka na zaměstnavatele ;) Až budu mít poradu v Dětmarkách, tak dáme kafe...

Odesláno
Na tyhle jsem koukal v Brne v Details, meli je za peknou cenu, bohuzel bud to bylo tim osvetlenim nebo tim "malym" prumerem nepadly mi do oka, zdalo se mi ze ten cifernik se strasne leskne a tim se stava neprehlednym. Jaky mas Ty pocit s tech odlesku (ja to skousel v mistnosti asi se sto bodovymi svetly).

Jinac gratulace H ty ja mohu.

Pocit dobrý. Nejdřív jsem si nemohl zvyknout na tu "plošku" uprostřed. První dojem byl, že jsem blbě sloupnul fólii, ale po chvilce jsem si zvykl. A jestli jim dám upravu jako Milisák, tak si myslím, že nebude co vyčítat, ale to až déle. Zatím si je vychutnám tak jak jsou. "Malý" průměr je kvůli pouzdru, ale když jsem se s kochal (jak to děláte všichni) tak je ciferník fakt vychytanej. Úžasný detaily! Jinak mění barvu podle světla, kde jsou. Od bronzové po "khaki" jak mají v názvu. Fakt dobrý. Jsem rád, že jsem si nevybral černé nad kterými jsem také uvažoval.

Odesláno
No vida,

dobře že jsi mě neposlechl, když jsem Tě od Hamiltonů zrazoval. Bronzovka Tě doladí k hnědým hadrům, úplně univerzální není, takže se nadechnout a můžeš rozjet šmejdění po černých pilotkách. Takže GOOD LUCK :devil:

Jo vole a taky jsem si všim, že absentuješ v potápkách, takže máš na půl roku vystaráno... tenhle ten vlak nikde nestaví, nestaví, nestavííííí

Hele koni, pilotky už mám vybraný, ale to ti šeptnu do ouška v pátek u piva... A co se poslouchání týče, tak s tím jsem měl vždy problémy... Takže si koupím ještě ty jazzmaster :)

Odesláno
, ale to ti šeptnu do ouška v pátek u piva...

To klidně můžeš, ale nemeju si uši... v mým věku už to nemá cenu :wheelchair:

Odesláno
Hochu, máš pamatováka na zaměstnavatele ;) Až budu mít poradu v Dětmarkách, tak dáme kafe...

bodejť, když to furt v hospodě poslouchám od kámoše... :lol2: ,dělá právě v Dětmarkách, asi se teda budete znát, takže až se pojedete radit, dej věděta kafe dáme.

Odesláno
bodejť, když to furt v hospodě poslouchám od kámoše... :lol2: ,dělá právě v Dětmarkách, asi se teda budete znát, takže až se pojedete radit, dej věděta kafe dáme.

To nevím jestli ho znám. Pokud to není vedoucí štěrkovny, tak těžko ;) . Nikoho jiného neznám. Jo ještě znám z kluka z prokurmentu...

Odesláno
To nevím jestli ho znám. Pokud to není vedoucí štěrkovny, tak těžko ;) . Nikoho jiného neznám. Jo ještě znám z kluka z prokurmentu...

on šéfuje laboratoři...

Odesláno (upraveno)
on šéfuje laboratoři...

Tak to neznám...

Takže je to tu. Foto na ruce. Jinak jen si spokojeně vrním :)

Edit: doplnění foto.

post-2812-1257362492.jpg

post-2812-1257362512.jpg

post-2812-1257362569.jpg

post-2812-1257362591.jpg

Upraveno uživatelem pete

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...