Martin Krkoška Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Ja jsem se dnes po dlouhe dobe dostal k dobrymu fotaku a tak jsem se rozhodl vyblejsknout ty svoje "pseudoomegy". Mam je uz tak 5 let a stale slapou...jako lokomotiva, sklo cas od casu pekne vylestim a jsou jako nove...tedy az na par tukancu (nejvic na lunete). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 (upraveno) .... Mam je uz tak 5 let a stale slapou...jako lokomotiva, sklo cas od casu pekne vylestim a jsou jako nove..... Vypadají slušně. To jsi fakt vydržel pět let s jedněma hodinkama? EDIT: Ale řemen je nový? Upraveno 29. března 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Krkoška Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Vypadají slušně. To jsi fakt vydržel pět let s jedněma hodinkama? EDIT: Ale řemen je nový? Jo, vydrzel, pred peti lety mi bylo....pocitam pocitam....asi tak 12 roků...takze sem v te dobe s jednema hodinkama vydrzel celkem obstojne a este ted se divim, ze sem je nerozmlatil Remen se tvari velmi zachovale ale novy neni...kupodivu vydrzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Martine, člověče, to jsou celkem pěkný hodinky. Líbí se mi jejich dobrá čitelnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Krkoška Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Martine, člověče, to jsou celkem pěkný hodinky. Líbí se mi jejich dobrá čitelnost. Dekuji za ohodnoceni, jsou moc pekny, citelny tak akorat (prilis strohy ani neprehledny nejsou) a hlavne- jsou moje, ja je mam moc rad a vubec mi nevadi ze jsou nekym pro svou cenu povazovany za spotrebni material. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 Před časem se mi dostala do rukou zajímavá knížka o swatchkách. Jedná se o přehled aukcí jednotlivých modelů. Kromě celkového přehledu všech vyráběných modelů od roku 83 do 91 je tam také cenové rozpětí konkrétních typů a počet ve kterém byly vyrobeny. Dále spousta zajímavostí ( některé hlubšího charakteru ). Bohužel neovládám dostatečně nemčinu takže se obracím na kohokoliv kdo umí německy a zajímalo by ho něco takového. Na začátku vlákna nabízel nuvolari něco takového, tak i já to zkouším. p.s. kdyby měl někdo něco podobnýho o třeba o Casio tak dejte vědět,dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NUVOLARI Odesláno 15. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 Moje nabídka platí stále, jestli někdo umíte anglicky a zajímáte se o Swatchky tak dejte vědět. Nejlíp přímo sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Tak jsem našel na ebay něco o čem vůbec nevím. Kdyby někdo věděl něco o těhlech swatchkách tak sem s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 a co hovorite na nove swatch automatic? http://www.swatchkiosk.sk/kolekcia/chrono-automatic/186 neviete niekto aky maju priemer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobitos Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Details: * Chrono Automatic Uhrwerk Typ ETA-Kaliber C01.211, Frequenz 3 Hz (21.600 Halbschwingungen h) * fünfzehn Lagersteine * 46 Stunden Gangreserve * 30-Minuten- und 6-Stunden-Chronozähler sowie die kontinuierliche Sekunde um die Zeigerachse herum angeordnet * Zwei Kristallglas-Fenster im Gehäuseboden mit Einblick auf Unruh und Antriebsrad * Aluminium-Gehäuse mit Kunststoff eingefaßt * kratzfestes Saphirglas * wasserdicht 30 m * Zifferblatt Ø 36 mm * Gehäuse mit Krone 50 mm breit * Datumsanzeige Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 (upraveno) dám to sem: Co říkáte na nové automatické swatchky? Vytlačí cenově srovnatelnou konkurenci? Mají poslední dobou celkem viditelnou reklamu... Já myslim že nevytlačí, swatch budou prostě vždycky plasťáky pro puberťáky a nezávisláky, ze svého stínu nevystoupí a automat z nich zajímavou hodinařinu pro běžnýho třicátníka neudělá, ten i nadále sahne po něčem z produkce seiko/orient/citizen případně po nějakém lowend kvarc-švajcu. Upraveno 26. listopadu 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 No asi nevytlačí, ale ty automaty s chronografem nejsou nezajímavej počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Zakládám toto téma, protože věřím, že se zde určitě najdou fandové těchto hodinek. Je možné, že je i někdo z Vás sbírá. Myslím, že je škoda, že z Čech zmizely Swatch Stores... Co se týče mě, tak mám tyto dva modely. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Když se řekne Swatch, tak si vzpomenu na film Kopytem sem, kopytem tam, kde Hanák machroval se svočkama :-). Jinak je to taková švýcarská spotřebka. Čímž nechci říct, že některé modely nevypadají špatně. Zvlášť ta kovová řada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 já si v 15 koupil tyto a mám je doteď...teda posledních ani nevim kolik let jsou jen v šuplíku, ale tenkrát jsem z nich byl vydřenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 TADY už je na SWATCH založený vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 TADY už je na SWATCH založený vlákno. Aha, omlouvám se, nevšiml jsem si. Ale jaké Swatch máte, tak sem s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Sloučil jsem to a Swatch nemusí být jen quartzové. Pár mechanických jsem taky měl, většinou měly dost velké odchylky.Hlavně ty starší, koupené z druhé ruky, dělaly až půl minuty denně.Asi nejhezčí byly Irony. A ještě mám jednu raritku, Happy Fish jsou normálně jen quartzky, moje jsou předělávka na automaty. A zajímavé srovnání automatických strojků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Nechtělo se mi dělat nové vlákno, tak to dávám sem. Swatch Group reportuje nárůst tržeb za loňský rok http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/business-ve-svete/clanek.phtml?id=728288 V článku si prosím domyslete slovo Group za slovo Swatch, jinak to nedává smysl. Ach ti novináři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 mam problem s nulovanim stopek na swatch irony.nedavno jsem se rozhoupal a nechal jsem si ozivit svoje wheelingy (presneji jsou to ETA quartz Swatch IRONY wheeling YCS408C). byly to "moje prvni" lepsi hodinky, co jsem si nadelil k osmnactinam. trapil jsem je dlouho a sly spolehlive, kdyz zdechla baterka, odlozil jsem je do krabicky na nekolik let. ted jsem je nechal prelestit (hlavne sklo), a poridil baterku a novy modry kozeny reminek (puvodni ocelovy tah je v celkem bidnem stavu a ty trojprste drzaky jsou uplne vymlete... maji takovou silikonovou vlozku ktera je uz na padrt).co me ale mrzi - po vymene baterky stopky nenuluji na 12. nikdy predtim jsem tento problem nemel. vim, ze se servisem techto "lepenych" hodinek je velky problem, ale jelikoz se jedna o docela rozsirenou zavadu, tak se ptam: ma s tim nekdo nejakou zkusenost? je realny to opravit? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se