Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

matně si vzpomínám, že se tu někdo ptal, zda by šel do Prim Sport I dát automatový kalibr 69 (96).

Nemohu už to vlákno najít, nicméně šel by, zrovna se jedna taková varianta objevila na Aukru.

Komentář prodejce:

"Hodinky pravdepodobne upravené

v pôvodnom ELTONe.

Dno - dýnko upravené na použitie strojčeka so samonáťahom."

post-6998-1257502656.jpeg

post-6998-1257502663.jpeg

post-6998-1257502668.jpeg

post-6998-1257502660.jpeg

Odesláno (upraveno)

Už si představuju tu přípravu individuálních prvků renovace, k nápisu o počtu kamenů by se přidalo Automatic, to byla radost :) Jedny Igeny teď ale v NM už na renovaci mám, tak zůstávám v klidu.

Edit: Nicméně jsem se na stránky Aukra tohoto prodejce podíval a strávil jsem tam delší čas prohlížením jeho rozsáhlé nabídky, má toho tam dost, co by bylo zajímavé :)

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno
Už si představuju tu přípravu individuálních prvků renovace, k nápisu o počtu kamenů by se přidalo Automatic, to byla radost :) Jedny Igeny teď ale v NM už na renovaci mám, tak zůstávám v klidu.

Edit: Nicméně jsem se na stránky Aukra tohoto prodejce podíval a strávil jsem tam delší čas prohlížením jeho rozsáhlé nabídky, má toho tam dost, co by bylo zajímavé :)

Však je to POPSHOP ne?

Odesláno

Já je na tom Aukru taky objevil:zajímavé,ale docela bych chtěl vědět při takhle ,,vytáhlém"dýnku jak sedí na ruce.Jinak k tomu zajímavému sortimentu jediné povzdechnutí:tam by toho bylo ke koupi.

Odesláno
Já je na tom Aukru taky objevil:zajímavé,ale docela bych chtěl vědět při takhle ,,vytáhlém"dýnku jak sedí na ruce.Jinak k tomu zajímavému sortimentu jediné povzdechnutí:tam by toho bylo ke koupi.

Mám Prim Sport II automat a popravdě mi to dýnko na ruce moc nesedlo. Při nošení někde v přírodě to nevadilo, ale když mi to v kanclu mělo celý den sedět na ruce, začala mne z toho mírně brnět. Podobný problém nemám s Prim Automatic "Bauhaus", ani s klasickými Sporty.

Každopádně je to zjaímavý kousek, po renovaci raritka :) (To nahoře, ne klasické Sporty :D )

Odesláno

Jak se dívám na spodní víčko u těch sportů, tak je to celkem jednoduchá "úprava". Do originál víčka se vysoustruží otvor a do něj se vletuje víčko z nějakých jiných primek. A je hotovo.

Odesláno
Jak se dívám na spodní víčko u těch sportů, tak je to celkem jednoduchá "úprava". Do originál víčka se vysoustruží otvor a do něj se vletuje víčko z nějakých jiných primek. A je hotovo.

No ono to sice v zásadě jednoduché je, ale kolik se jich takto upravených objevilo?

Odesláno

No na aukru jsem se na to taky koukal. Jinak jsem o tom zakládal trochu zbytečně jedno vlákno. Nakonec mě napadlo, že bych moh dát do jedniček quartzovej stojek z novějších Primek. Nevím jestli by to šlo, je to napad, který jsem si prakticky neověřoval, ale pokud by člověk narazil na rozměrově stejné quartzové primky jako je pouzdro jedeniček, tak by se možná nemuselo měnit ani dýnko, jak tomu je u automatického strojku.

Odesláno (upraveno)
No ono to sice v zásadě jednoduché je, ale kolik se jich takto upravených objevilo?

Jistě, z hlediska četnosti výskytu je to rarita. Ale já tuhle úpravu beru spíš jako něčí individuální aktivitu - například nějakého šikovného amatéra/kutila, nebo třeba nějakého zaměstnance Eltonu, který si v práci rád hrál.

EDIT: Popshop má dobré fotky, ale je zajímavé, že zrovna ta, na které je to víčko zevnitř, se mu nějak nepovedla. Asi vítr :D

Upraveno uživatelem Karlos

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...