gougy Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Den: pátek 7.12.2012Čas: 10:00 hodinMísto srazu: parkoviště před EltonemMaximální počet účastníků: 12 Program: prohlídka Eltonu, přesun na náměstí, oběd (každý za své) a prohlídka primácké expozice v městském muzeu. Seznam zájemců:OndraPetrHonza sectBakerLukin_ovaViktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnMgougy - asi budu taky bydlet v NMnM
ricous Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Den: pátek 7.12.2012Čas: 10:00 hodinMísto srazu: parkoviště před EltonemMaximální počet účastníků: 12 Program: prohlídka Eltonu, přesun na náměstí, oběd (každý za své) a prohlídka primácké expozice v městském muzeu. Seznam zájemců:OndraPetrHonzasectBakerLukin_ovaViktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnMgougy - asi budu taky bydlet v NMnMricous - pokud mi to zdraví dovolí (na 90% ano), ubytování v NMnM
jankoxxx Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 tato ponuka oslovila aj mna, rad by som sa zucastnil v pripade vhodneho terminu ja by som sa mozno zviezol
PetrM Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Výborný termín, tak připisuju na seznam Ostravaky...... Den: pátek 7.12.2012Čas: 10:00 hodinMísto srazu: parkoviště před EltonemMaximální počet účastníků: 12 Program: prohlídka Eltonu, přesun na náměstí, oběd (každý za své) a prohlídka primácké expozice v městském muzeu. Seznam zájemců:OndraPetrHonza sectBakerLukin_ovaViktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnMHonza_ovaDalibor_ova zatím 50 na 50 Upraveno 19. září 2012 uživatelem PetrM
financ Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Den: pátek 7.12.2012 Čas: 10:00 hodin Místo srazu: parkoviště před Eltonem Maximální počet účastníků: 12 Program: prohlídka Eltonu, přesun na náměstí, oběd (každý za své) a prohlídka primácké expozice v městském muzeu. Seznam zájemců: Ondra Petr Honza sect Baker Lukin_ova Viktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnM Honza_ova Dalibor_ova zatím 50 na 50gougy - asi budu taky bydlet v NMnM ricous - pokud mi to zdraví dovolí (na 90% ano), ubytování v NMnM financ Upraveno 19. září 2012 uživatelem financ
ricous Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 (upraveno) PetrM+financ: šlo by se připisovat a ne dělat new seznam bez již zapsanejch...? Hlavně teda PetrM, tam to vzniklo. EDIT: financ editoval, díky Upraveno 19. září 2012 uživatelem ricous
financ Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Připisuju se do posledního seznamu, pro jistotu jsem juknul na ten předchozí :-)Tak je nás 12, uff. Ostatní jako náhradníci?
sect Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 No nechci Ti do toho nějak kecat, ale předpokládám že se jedná o akci pro členy Chronomagu a bohužel ani Dalibor_ova, ani Honza_ova členové nejsou.Nebylo by lepší, vzhledem k omezenému počtu míst, nechat nejdříve místní, kteří by se chtěli účastnit?
Honza.manta Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Připisuju se do posledního seznamu, pro jistotu jsem juknul na ten předchozí :-)Tak je nás 12, uff. Ostatní jako náhradníci?Vzhledem k tomu, že jsem tohle datum inicioval, tak bych se tam taky rád vešel, jestli je to možné. Díky.
sect Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Vzhledem k tomu, že jsem tohle datum inicioval, tak bych se tam taky rád vešel, jestli je to možné. Díky.No nechci Ti do toho nějak kecat, ale předpokládám že se jedná o akci pro členy Chronomagu a bohužel ani Dalibor_ova, ani Honza_ova členové nejsou.Nebylo by lepší, vzhledem k omezenému počtu míst, nechat nejdříve místní, kteří by se chtěli účastnit?To je přesně ono. A ty nejsi ten Honza třetí zhora? Myslel jsem si to tak nějak automaticky. Upraveno 19. září 2012 uživatelem sect
PetrM Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Omlouvám se. Asi jsem něco zdrbal, ale normálně jsem nás do seznamu přidal. Tak teď nevím, který seznam je poslední a tedy platný. Upraveno 19. září 2012 uživatelem PetrM
PetrM Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 No nechci Ti do toho nějak kecat, ale předpokládám že se jedná o akci pro členy Chronomagu a bohužel ani Dalibor_ova, ani Honza_ova členové nejsou.Nebylo by lepší, vzhledem k omezenému počtu míst, nechat nejdříve místní, kteří by se chtěli účastnit? O.K. Ale doufám že se na seznam vlezu aspoň já +1 ?
cretino Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 ..na nas s Jankom sa nejako v zozname zabudlo, ci? clovek tu chvilku nie je a takto dopadne aj ked sa prihlasil skorej
Honza.manta Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 To je přesně ono. A ty nejsi ten Honza třetí zhora? Myslel jsem si to tak nějak automaticky.Bohužel ne. Já reagoval až po tomhle příspěvku a právě s tím, že mám čas až v prosinci, tak jsem se nikam nepsal.
PetrM Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Den: pátek 7.12.2012 Čas: 10:00 hodin Místo srazu: parkoviště před Eltonem Maximální počet účastníků: 12 Program: prohlídka Eltonu, přesun na náměstí, oběd (každý za své) a prohlídka primácké expozice v městském muzeu. Seznam zájemců: Ondra sect Baker Lukin_ova Viktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnMgougy - asi budu taky bydlet v NMnM ricous - pokud mi to zdraví dovolí (na 90% ano), ubytování v NMnM financ Protože kolem sebe eviduju takový zájem, který vydá na samostatnou expedici, pokusím se ji dohodnou zvlášť. Vyprázdnil jsem proto, doufám, poslední, seznam a tak se připisujte dále dle zájmu.
cretino Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Seznam zájemců:Ondra sectBakerLukin_ovaViktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnMgougy - asi budu taky bydlet v NMnMricous - pokud mi to zdraví dovolí (na 90% ano), ubytování v NMnM financcretinojankoxxx
Návštěvník Kamil Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Seznam zájemců:Ondra sectBakerLukin_ovaViktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnMgougy - asi budu taky bydlet v NMnMricous - pokud mi to zdraví dovolí (na 90% ano), ubytování v NMnM financcretinojankoxxxKamil - jestli mě Viktor vezme s sebou
Viktor Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Seznam zájemců:..Kamil - jestli mě Viktor vezme s sebouNo sicher, nerad bych jel z Prahy sám.
Návštěvník Kamil Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 No sicher, nerad bych jel z Prahy sám. To zas bude v alejích.... Snad ta prohibice do prosince skončí.
gougy Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 To zas bude v alejích.... Snad ta prohibice do prosince skončí.No jestli oba přespáváte, tak se už teď bojím v jakém stavu přijdu ráno na exkurzi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se