time74 Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Dobry den, nevite prosim nekdo vice informaci o hodinkach, ktere budou v Lidlu v prodeji od 16.11. Tipuju ze je to okopirovana verze nejakych standardne prodavanych hodinek pod jinou znackou. Rad bych koupil levnejsi outdoor hodinky na sport, turistiku, lyze. Vodeodolnost nutna(snih, dest). Taky by me pripadne zajimala kvalita mereni daneho vyskomeru a teploty(pred cca 2 mesici byly v Lidlu hodinky s merenim teploty, ale hodinky se museli na 30minut dat z ruky, protoze senzor byl na spodni strane a meril vlastne teplotu tela, to mi prislo na prd). Za pripaden info, ci zkusenosti, diky.
ls8ls8 Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 (upraveno) Tohle opravdu neni zadna kopie niceho, to je naprosto originalni Cina V prodejnim vlakne jsou ted nabizeny uplne nove Risemany, jdi do nich. Upraveno 9. listopadu 2009 uživatelem ls8ls8
time74 Odesláno 9. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 to je naprosto originalni Cina o zemi puvodu si nedelam iluze. pomer cena/vykon nekterych vyrobku v Lidlu je i tak skvela. ten odkaz je nejaky spatny, kdyby nahodou prikladam foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
David Neckar Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 (upraveno) Moje zkusenost je, ze obcas se takhle v lidlu naskytnou celkem dobre veci (kupoval jsem par kramu na motorku), zadna skvela kvalita, ale za ty prachy to uslo a sluzbu to udelalo. Ohledne mereni teploty - nedelej si iluzi, ze ti to bude merit teplotu okoli, kdyz je budes mit na ruce. Mam sporttester Polar a ten taky meri spolehlive jenom kdyz je pricvaknuty treba na batohu. Vem si taky, ze je patrne budes nosit pod bundou, takze to na presnosti mereni taky neprida (pokud nemaj treba dost dlouhy pasek na to, aby se daly nosit pres obleceni). Jinak me zaujalo, ze umi merit rychlost pri lyzovani - zajimalo by me, jak to delaj, protoze patrne nemaji gps modul - takze to spis bude podle me jenom mereni rychlosti sestupu (na zaklade vyskoveho udaje). edit: preklepy Upraveno 9. listopadu 2009 uživatelem David Neckar
Gilius Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Je to stejnej šunt,jako ty,které byly v akci na OMW. Jen jinej obal(case),střeva jsou stejný......za ty prachy asi dobrý,ale jinak....humus. Kalibraci si to neudrží,je to dobrý akorát na ten čas a stopky. ABC funkce jsou těžce o Už je delší dobu testuju,hodlám sem pak prdnout recenzi,ve které srovnám několikero ABC hodinek.......
time74 Odesláno 9. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Kalibraci si to neudrží,je to dobrý akorát na ten čas a stopky. kalibraci ceho si neudrzi? chapu ze kdyz mam vyskomer zalozeny na atm. tlaku, tak pri velke zmene pocasi/tlaku, bude ukazovat ve stejne vysce vzdy neco jineho. nebo je to tak ze za azura zkalibruju a za stejneho pocasi za 2 hodky ukazuje neco uplne jineho? to by bylo zle.
tombed Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 kalibraci ceho si neudrzi? chapu ze kdyz mam vyskomer zalozeny na atm. tlaku, tak pri velke zmene pocasi/tlaku, bude ukazovat ve stejne vysce vzdy neco jineho. nebo je to tak ze za azura zkalibruju a za stejneho pocasi za 2 hodky ukazuje neco uplne jineho? to by bylo zle. pokud budeš měnit výšku, azuro neazuro, vždy tam bude odchylka, vzhledem k tomu, že tlak se mění i s výškou, holt je budeš kalibrovat u každého rozcestníku s výškovým údajem.
time74 Odesláno 9. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 pokud budeš měnit výšku, azuro neazuro, vždy tam bude odchylka, vzhledem k tomu, že tlak se mění i s výškou, holt je budeš kalibrovat u každého rozcestníku s výškovým údajem. ano to beru, ale pod pojmem neudrzi kalibraci, si predstavim ze na stejnem miste za stejnych podminek nameri v ruznem case ruzne hodnoty, to by bylo spatne. chapu ze kdyz vystoupam 2000vys.metru bude tam odychylka, pak uz jen zalezi jakou presnost clovek musi mit resp o koiok ty hodinky ujedou proti skutecnosti, kdyby to bylo do 5% procent tak o.k. nejsem Rakoncaj nepolezu na 8mu.
CzechJoker Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 (upraveno) Jestli jsou za dvě kila, tak si je klidně kup a když budou stát za houbeles, tak je hodíš po psovi a nebude tě to mrzet. Ke kvalitě bych řek', že všechny moje děti mají od Lídla hodinky a fungují bez problémů. S tou teplotou je to stejný i u jiných značek. Aby nebyl teploměr ovlivněný tvojí teplotou, musíš je na půl hodiny sundat z ruky. Edit: jak je možný, že Gillius se může vkládat bobek a já ne???? Upraveno 9. listopadu 2009 uživatelem CzechJoker
Jaryn Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Už je delší dobu testuju,hodlám sem pak prdnout recenzi,ve které srovnám několikero ABC hodinek....... Tak už ji sem prdni, ať se zasmějem a koupíme něco dětem k vánocům
pepan Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 o zemi puvodu si nedelam iluze. pomer cena/vykon nekterych vyrobku v Lidlu je i tak skvela. ten odkaz je nejaky spatny, kdyby nahodou prikladam foto. Lidl je levný hlásá jejich reklamní slogan já tam kupuji rybičky v konzervě ty jsou dobré ale hodinky kupuj jinde.
Gilius Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Kalibraci ničeho...kompas věčně error,výškoměr na tom samém fleku pokaždý jinak.....tlakoměr o ničem......jako outdoor hodinky NEDOPORUČUJU!!!!! Já je tahám jen na kolobrndu. 4 CzechJoker - taky můžeš vložit bobek,je normálně mezi smajlíkama.....kdyžtak napiš dvojtečkashitdvojtečka Tak už ji sem prdni, ať se zasmějem a koupíme něco dětem k vánocům Klíd......
foxik28 Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Kalibraci ničeho...kompas věčně error,výškoměr na tom samém fleku pokaždý jinak.....tlakoměr o ničem......jako outdoor hodinky NEDOPORUČUJU!!!!! Já je tahám jen na kolobrndu. 4 CzechJoker - taky můžeš vložit bobek,je normálně mezi smajlíkama.....kdyžtak napiš dvojtečkashitdvojtečka Klíd...... Ještě, že tak.Už jsem chtěl prodat Core a jít do nich
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se