pykof Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 no nevim, kolik majitelu elton sport 6at, ke kteremu byl i ten potapec, by se skutecne seslo - myslim, ze by nas moc nebylo... Na túto otázku hľadám odpoveď už niekoľko mesiacov, žiaľ bezúspešne ! http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry349103 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bflmpzwrx3257z Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 cerna na triko je dobra... martine, vim ze je jeste nemas prekresleny, ale kdysi jsem tusim tady nebo ze stranek prim manufacture 1949 [boze to je blbej nazev, proc se nemuzou jmenovat elton???] stahl vykres pro verzi cervene igeny a jen tak, protoze proto, jsem si ho predelal do cerne se zachovanim barevne luminiscence... [myslite, ze se nekde v hospode da sehnat tritium XI] ta tricka by mela svitit, ne? :]] tak kdyby ti to helflo pri prekresbe... je jasne, ze to triko muze byt polokosile, ne? :] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Nešoupneme ty trika někam jinam a budeme uvažovat o výrobě a nebo nee? Udělal bych čtyři barvy triček podle ciferníků to by byla príma série ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Tak varianta podle skalise, plus nějaká barva a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bflmpzwrx3257z Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 (upraveno) no zvazil bych ty barvy, v tech zakladnich to podle me nevypada dobre... zkusil bych odstiny, valery... taky jsem zkusil polokosili... mam jiny zaklad te kresby, musim se podivat jestli pouzdro vypada lepe v outline nebo plne... Upraveno 12. ledna 2010 uživatelem bflmpzwrx3257z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 12. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Opět dobrá práce, pánové I když já osobně bych uvítal něco bez obrázku na zádech. A těmi hodinkami to vypadá jako terč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Jenom tak ladíme formu, já doufám že někoho napadne něco lepšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bflmpzwrx3257z Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 jj, zkousim... takze dve za tepla... :] pro forma... ten potapec mi od zacatku prijde jako "samonosnej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bflmpzwrx3257z Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 + jeden vicemene logickej... a ted uz by to chtelo ty napady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Já vám do toho nechci mluvit, ale když jsem viděl ty hodinky, napadlo mě, že jen ciferník by byl možná lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 To také není špatný nápad s tím cifrem a doufám že mluvit do toho budete ať to vezme nějkej pěknej směr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Hmm. S tema hodinkama na zadech jsem to moc neodhadl, to se mi moc nezda. Ale tahle verze, kdyby byla s cistyma zadama, tak vypada velmi dobre. A tricko s limeckem je rozhodne lepsi nez bez . Jeste je zajimavej motiv jen samotnej ciselnik, zkusim se i nad tim zamyslet. Neco podobnyho jsem videl i u paneristu. Kazdopadne velky dik za napady a graficke navrhy a pokusy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Jen takovy napad jak skloubit potapece, ktery je sam o sobe naprosto dostacujici, s motivem ciselniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Jen takovy napad jak skloubit potapece, ktery je sam o sobe naprosto dostacujici, s motivem ciselniku. Nejlíp se mi líbí vepředu jen ten potapěč(bez motivu hodin) a záda bych nechal čisté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 A co soupnout jedno z toho na rukav? Kazdopadne by to uz chtelo novy Topic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bflmpzwrx3257z Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 (upraveno) topic a presun je na spravcich, je skoda to tu nechat a zacit znovu nekde jinde... :]] mam trochu problem s tim ciselnikem, neni to podle me dost dobre jasne nebo citelne o jake hodinky se pak jedna... nicmene napad je to urcite slibny, mozna cesta dal... umisteni rukav je dobry... ale tam by sedel spis jen napis ELTON SPORT, potapece je tam skoda... nebo ne? a ciselnik pod potapecem uz je moc veci u sebe... ?! jeste me napadlo dat potapace nebo hodinky v malem pod limec na zada... edit: sama hrubka takhle pri pulnoci... Upraveno 12. ledna 2010 uživatelem bflmpzwrx3257z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bflmpzwrx3257z Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 jeste me napadlo dat potapace nebo hodinky v malem pod limec na zada... nejak takhle... asi urcite nakonec cim mensi, tim lepsi... decent... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 nejak takhle... asi urcite nakonec cim mensi, tim lepsi... decent... No a co to skusit prohodit. Hodinky troch zvětšit a dát je dopředu na místo potápěče a potápěče dát dozadu a zvětšit ho. Možná, že by nebylo špatné po změně potápěče přesunout z podlímce směrem dolejc. Jo v jakém programu děláte návrhy triček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 @Flavamatic staci hledat na netu a nemusis nic tvorit t-shirt template plus pripadne podobne dotazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bflmpzwrx3257z Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 (upraveno) koukam, ze to mozna az zas tak zajimavy tema neni, ta trika... :] nebo je chyba v tom, ze jsme uplne, ale uplne off topic?? edit: sance na vyrobu je primo umerna zajmu nejake triko vlastnit a predtim navrhnout... kdyz ne triko, tak treba trenky, pyjama? Upraveno 13. ledna 2010 uživatelem bflmpzwrx3257z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se