Návštěvník Tada Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 (upraveno) chjo,přečti si to pořádně,prosím.....pašíky uváděj jako ten nejaktuálnější případ. Když tam je moc paragrafů a právnickejch keců, toho mám ze školy plný zuby, ale přečtu si to Upraveno 15. listopadu 2009 uživatelem Tada
spiderer Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 http://www.autoweb.cz/pravni-poradna-bezpl...-vozidlut/16506 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009092601 To me moc neuklidnilo, ale aspon vim, ze kdyz na me nekdo bude ze shora dolu mavat rukou tak mu radsi zastavim i kdyz v ni namisto placacky bude mit kver
Uwe.T Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Ukázková buzerace. Jednak odkážu na pohotovostní kartičku v příloze a jednak na seriál FSM na D-F (seznam všech dalších FSM dílů je dole na oné stránce). no vida zase další co čte (nebo i píše ?) do dfense
pavča Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Takovedle, co se staraji o ostatni a blikaji a houkaji jako rozzureni blazni, mam nejradsi. Casto to spojuji blokovanim leveho pruhu, spatnym odbocovanim vlevo a dalsich dopravnich prestupku, ale hlavne ze vedou svatou valku s nepravostva ostatnich ... Zastavam nazor, ze clovek by se mel starat hlavne o sebe a ne se snazit vychovavat druhe (naprosto cizi) ... No jen doufám, že nepatříš mezi ty rozzuřené blázny, co vedou svoji svatou válku proti těm, kteří se snaží chovat dle předpisů a kteří za jízdy telefonují, jezdí v levém pruhu a blikají na ty, kteří v něm jedou předepsanou rychlostí, a kteří se starají jen sami o sebe a ne o ty ostatní na silnicích. Asi jsem to špatně pochopil, ale ta reakce tak skoro vypadala.
JJ Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Existují ještě HF, ovládané hlasem, že... Kromě toho já vestavěnou HF nedržím "v ruce či jiným způsobem". Já ji prostě ovládám ovladačem na středové konsoli, kterým ovládám i jiné věci a který rozhodně není telefonem, hovorovým nebo záznamovým zařízením. Telefon v kastlíku, mikrofony v autě pod stropem. Jinak samozřejmě veškeré tohle slovíčkaření je neskutečná pitomost, jenže stát si s těmi kreténskými zákony a preventivní buzerací začal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se