Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 167
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

toto tvrdi prim:

Tak předně, MPM je momentálně držitelem ochranné známky, která je registrována v roce 1984 tehdejším Úřadem průmyslového vlastnictví a ne nějakou zavedenou Evropskou institucí.

a toto je vypis z WIPO - The World Intellectual Property Organization

wipo.jpg

Kazdy si vyberie, komu verit :)

Upraveno uživatelem Jaem
Odesláno

Ten pořad jsem spatřil naprostou náhodou na závodech, v kantýně pořádajícího klubu. O přestávce na něj zírala zhruba polovina ze čtyřiceti účastníků, všech pohlavních, věkových a sociálních skupin. Mohu vás ubezpečit, že nikdo z nich se na závěrečné titulky nedíval, pokud ano, stejně by netušil kdo, či co je ELTON nebo MPM.

Pro obecnou představu bych uvedl, že bílý a heterosexuální muž tam dominoval. Ovšem všichni, včetně adolescentních děvenek, věděli, co byl Prim.

Z celkového počtu účastníků pouze dvoje mechanické hodinky.

Odesláno

Skvělý zas od tebe něco číst 31682 !! V jaký činnosti to propána závodíš ? No, třeba na trialový závody bych si taky svoje sportky nevzal, proto se ptám :D.

Odesláno

Dík za přivítání pánové, ale stavil jsem se jen náhodou. Tak jako každoročně touto dobou jsem okusoval čokoládového Mikuláše a usrkával k tomu rum z Božkova. Nějak se to protáhlo a skončil jsem zase tady. Alkohol oslabil mé beztak chabé morálně volní vlastnosti a dovolil, abych se přihlásil a málem znovu podlehl závislosti na Chronomagu.

Tak to tedy ne! Zjistil jsem, že existují i jiné možnosti jak naložit s volným časem než zírat na tyto stránky. Rovněž i peníze se prý dají použít na jiné věci než jen nákup hodinek. Kdepak, nehodlám tomu znovu propadnout. Ještě se odnaučím čučet lidem na ruku co mají za hodinky a budu skoro normální :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...