Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pár fotek z dnešního malého výletu. Pouzdro modelu Zürich má 8 částí:-)

post-236-1257980751.jpg

post-236-1257980801.jpg

post-236-1257980831.jpg

post-236-1257980886.jpg

post-236-1257981109.jpg

post-236-1257981115.jpg

Porovnání velikosti hodinek a strojků. Zleva: Club automatic date, Tangomat date, Zürich date. Model Zürich má některé části strojku pokoveny nikoliv rhodiem, ale slitinou zlata "black gold".

post-236-1257980687.jpg

post-236-1257980706.jpg

post-236-1257980725.jpg

post-236-1257981097.jpg

Jinak v Nomosu mají novou část výrobní linky na výrobu ozubených koleček a čepů, dále stroj pro automatické nanášení oleje a hromadu dalšího nového vybavení. Museli se přes kapsu plácnou snad více než Prim (trošku přeháním).

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno (upraveno)
  PhoeniX napsal:
Jo tak to je nádhera. Díky...

ve skutečnosti vypadají o 100% líépe naž na oficiálních sterilních fotografiích. Černé zlato vypadá úchvatně. Opravdu do detailu vymakané hodinky

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
  ¨safi napsal:
ve skutečnosti vypadají o 100% líépe naž na oficiálních sterilních fotografiích. Černé zlato vypadá úchvatně. Opravdu do detailu vymakané hodinky

Jestli je to jak píšeš, snad přehodnotím plány. :) Zkoumal jsem je zatím jen na fotkách, ale o to déle. Pro mě mají krásný a unikátní design.

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Jestli je to jak píšeš, snad přehodnotím plány. :) Zkoumal jsem je zatím jen na fotkách, ale o to déle. Pro mě mají krásný a unikátní design.

Pro mě osobně jsou už moc velký :suicide_anim:

Odesláno

Diky Safi. Super fotky a nadherne hodinky.

Nomos ma u me dalsi velke plus :thumbsup_anim:

Tady vidim pruhled jako rozumnou vec. Tohle bych mohl...

Návštěvník salamio
Odesláno

Nádherné fotky i hodinky.

Stylový reklamní slogan by mohl být třeba Das isch Züri :).

Odesláno

Mne se zrovna tenhle kousek vubec nelibi. Koukal jsem na ne ve Vidni (na Viennatime) a dnes v obchode v Glashuette a vubec mi to do jejich kolekce nezapada (coz nemusi nic znamenat) a na rozdil od ostatnich Nomosek me vubec neberou.

Odesláno
  skalis napsal:
Mne se zrovna tenhle kousek vubec nelibi. Koukal jsem na ne ve Vidni (na Viennatime) a dnes v obchode v Glashuette a vubec mi to do jejich kolekce nezapada (coz nemusi nic znamenat) a na rozdil od ostatnich Nomosek me vubec neberou.

osobně mi tento model přijde navržený speciálně pro švýcarský trh...

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...