JiříR Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 (upraveno) citizen sa mi paci ale skorej ten len ten tah je na hopvno len ja viem..ten eco drive je dobry? kamos ma priomaster titan wave a spokojny je sakra uz par rokov a grcol za nich aspon 1000 dolacov co z a luminaciu pouziva citizen? ked tu pre 99perc citizen asi nie su hodinky ale smejd asi ne? Citizen není šmejd a jejich strojky jsou docela profláklý (miota). Co se týče luminiscence, tak na mojich eco-drivech je absolutně super, sice na mém modelu jsou jen malé tečky, ale i tak jsou čitelné i po hodně dlouhé době. EDIT: Jinak citizen patří společnosti co vlastní i seiko, takže to nebude špatná značka a je tu dost lidí co je má Upraveno 18. listopadu 2009 uživatelem JiříR
dr.snake Odesláno 20. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 toto je tez riadny kus masa ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JiříR Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 toto je tez riadny kus masa ne? Chlape tady máš o nich 6 stránkovou diskusi. Tak čti!
klaucz Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 (upraveno) Nevím, ale označit Citizen jako šmejd může jen diletant. Kvalitou a zpracováním mají např. Tissot nebo Certina co dohánět. To samé platí o srovnávání mechanik a quartzu. Kařdý by měl mít alespoň jedny od každého a srovnávat by se mělo v rámci kategorie. Někdy mám tady na fóru pocit, že sebevětší mechanický šmejd je stavěn nad špičkový quartz. Citizen je narozdíl od zde velice chválených německých značek, schopna si hodinky vyvýjet, designovat a komplet vyrábět. A přiznejme si takových značek už moc není. Okopírovat design, nacpat do toho nějakou ETU, někde si to nechat udělat nemá dle mě s hodinařinou nic společného. Je to pak jen o obchodě. Upraveno 21. listopadu 2009 uživatelem klaucz
dr.snake Odesláno 21. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 jasne stebou suhlasim dneska je po prd vselijakych garazovych firiem drbnu tam eta jak hovoris, case si spravia a puytaju za to 600-800eur ja som sa len pytal no
klaucz Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 jasne stebou suhlasim dneska je po prd vselijakych garazovych firiem drbnu tam eta jak hovoris, case si spravia a puytaju za to 600-800eur ja som sa len pytal no To nebylo na tebe, ty jsi tam měl otazníček.
dr.snake Odesláno 21. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 po tych vseckych peripetiach s vyberom rozmyslam ze uz mechaniky mam ci neist do kinetic potapiek paci sa mi ta rada seiko SKA...ten cifernik preliaceny mi evokuje seiko 7002 co sa mi paci len tie nestastne rucicky celkom mi nerezu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.snake Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 uz mam stvorcove vostok a okruhle Seiko divers.....teraz si dam pokoj ....uz ked si kupim este daco niekedy tak to budu Seemastery ..v modrom
dr.snake Odesláno 28. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 resp longines hydro conguest...este jedna vec.bratranec ide do vancuveru.....nemate nejake skusenosti s cenami v canade ...resp letisko duty free/ da sa/?
dr.snake Odesláno 2. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 no dneska dosli seiko 5 sports....prijemne ma za 90e prekvapili....tah je sice menej kvalitny a uzsi ako na vostokoch ale neni plechac... zase iba spona...hovorim ..da sa diversky uz nekupujem hydroconquest nebudu...bude treba daco ku obleku ..asi ORIS Gillespie za cca 600 kolacov mozu byt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se