dr.snake Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 kedze uz mam rusaka vostok squre ktory vobec nesvieti a idu vianoce potapam sa sice iba vo vani ale clovek nikdy nevie kedze sa otepluje klima a ma hladina stupnut...ale viec ako 100m vody tu asi nebude ne? musi to byt kus zeleza...mam sice sklerozu multiplex ale stale dam 130kg v benchpresse 1. k cene ...nechcem dat celu vyplatu za nove oris diver TT1 blue hoc sa mi pacia asi najviac ...vedia ma potesit aj 200dolarove hodinky....som tu kratko 2. nezatracujte ma...nemusia to byt mechaniky a moze byt aj quartz /hanowa sealander v quartz s mimostredom sa mi paci, aj tag heuer formula 1 ujde ale iba cierne alebo biele/ 3. musia byt okruhle 4.musia mat kvalitny kovovy ocelovy tah ...ziadny plech a ani guma /ta nie je dobra ani na ptakovy/...aj blue mako nie je zle ale boli tu staznosti nejake na tah 5. nebranim sa modremu ciferniku u niektorych modelov 6. indexi nemusia byt okruhle bodky ala sumo...ale seiko sport 5 SNZF05 sa mi celkom pacia 7. nemusim vintage rucicky 8. safir je pekna vec ale ani hardlex nie je na zahodenie 9. furt ma to taha k seiko a skarede monster sa mi pacia zo vseckych seiko diversiek najviac v poslednej dobe... ani neviem preco..este snad sa mi paci seiko sport 5 SNZE81-J1 10. chcem len jednu korunku ...nechcem ziaden chronograf 11. aspon datum je dobre mat 12. olech wajs id3077 nie su zle a aj DAKAR sa mi paci bo svietia jak cert 13. dajako asi vela pisem... ale kazda rada dobra resp. usmernenie v nakupe 14. ku*wa asi ten monster black na zeleze ...bude asi najlepsi 15. ani jacque lemand tempora geneve nie je zly ale to claro888 je co za sranda? 16. Dakujem vseckym co o tento debilny TOPIC zavadia
Chumpus Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 A samuraje se ti nelíbí? Jinak monstra jsou taky dobrý, nemít samuraje, tak bych je pořídil.
dr.snake Odesláno 15. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 hej su moj tez kvazi favorit pacili sa mi viac ako monster ale nejako ma to preslo...dajako som sa do mostra zahladel teraz viac ...maju v sebe daco viac co samurai nema
Chumpus Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Monstra jsou opravdu kus železa. Samuraje jsou oproti monstrům decentní. Takže pro tebe asi monstra budou akorát. Nevim jestli je v téhle cenové hladině něco podobného.
Bison Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 A co Archimede SportTaucher? A pořídit jim kovový tah. I když i s koženým řemenem nevypadají špatně http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=82
dr.snake Odesláno 15. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 cena ma zase neobmedzuje nejako vyrazne pri nakupe ...proste nechcem teraz davat nejako vela za hodinky...nemam tu potrebu proste kupit si momentalne seamasteri alebo orisky nemecke ..ala vacsina z gnomonwatches ma nejako neoslovuju teraz ... nemaju ten smrc na ktory som teraz nastaveny...chapes to bison nemecke hodinky stylu archimede a plovica z gnomonwatches ma teraz nejako neoslovuju nemaju ten smrnc na ktory som nastaveny momentalne
cody Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Pokud to ma bejt bytelny a provereny pracanti, drzel bych se v tehle cene Seika. Skoda ze vahas nad Monstrama. Jeste zvaz moznost dosetrit na Suma. Stoji to za to. Tahy ma Seiko fajn, v tejhle cene asi nemaji moc konkurence. Jen me osobne vadej obecne plechovy spony. S tim se u Seika musis smirit.
ricous Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Já bych si dovolil doporučit Seiko SRP043K1 - mám je už měsíc a absolutní spokojenost ( http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23048 ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Kdyby šlo víc o tu masivnost, tak u Seika se v tomhle ohledu dá najít hodně. Stačí projet ebay. Např.:
dr.snake Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 vyber sa troska zužil, asi najskorej Seiko, posledný dvaja asi len v rovine uvah je o dost velký financný a kvalitativny rozdiel Seiko SBDC001 Seiko SRPK Seiko SNZF05 Seiko SNZG25 Seiko SNZE81 Olech Wajs Stowa Seatime Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adam99 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Ještě mrkni na Helson Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.snake Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 no ten helson ..pekne to je aby som si kupil neopren a snorchel....a zahodil marlboro...posobia už fakt profi divers až moc na mňa... a co ta MYIOTA??? o tej tu neni dajako dobra mienka či nemam pravdu? pozn. objavili sa tu dajake black samurai na bazari ... hmm
Gilius Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Miyota je slušná.......není to sice žádnej hodinářskej zázrak,ale taky to není vyloženě poruchovej šunt.
Návštěvník Snow Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) .. a co ta MYIOTA??? o tej tu neni dajako dobra mienka či nemam pravdu? pozn. objavili sa tu dajake black samurai na bazari ... hmm 1: Helson je dobrá volba a Mioty bych se vůbec nebál. Když jsem přišel na fórum, měl jsem o Miotě stejné mínění. Časem jsem zjistil, že se jedná o dobrý strojek, není to žádný hi-end, ale je to držák a svou práci svede víc než dobře. Vůbec bych se M. nebál. Druhá věc je, jak Helsony sehnat. Po ebay se z bezpečnostních důvodů moc nepohybuji, ale i tak, nikdy jsem na ně nenarazil. Takže vyvstává otázka, jak je sehnat. 2. japonské hodinky nemusím a už vůbec ne zhusta doporučovaná Monstra, měl jsem je a nebyl to žádný zázrak, do týdne byly pryč z domu a vůbec mě to nemrzí. Jediný klad jim musím nechat, neuvěřitelně svítí. 3. o Samurai bych přemýšlel, ale spíš o ocelých, jaká je verze na prodej nevím, pokud je ocelová, přemýšlej.. V součastnosti se vyrábí pouze titanová verze. Zkus si sehnat ocelovou, pohlídej si ebay, občas se tam mihnou. Edit - Stowa je nejlepší nápad Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem Snow
Návštěvník Snow Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Pokud pominu bezvadnou Stowu, napadl mě LÜM-TEC, ofociálního zatupce najdeš přímo na fóru, což je obrovská výhoda. Svého času jsem přemýšlel o kanadské fiemě Halios, ta prodává pořádné hroudy železa. zdroj - http://www.halioswatches.com/index.php?mai...p;products_id=1 Model Bluering Model Holotype - v současné soubě vyprodaný, ale možná by šel ještě sehnat zdroj http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=259024 Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem Snow
dr.snake Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 lumtec tam co dava za strojceky..dajake seiko SII a dajakeho rusaka dvojmiesackoveho..co to je zac?
JiříR Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) 1: Helson je dobrá volba a Mioty bych se vůbec nebál. Když jsem přišel na fórum, měl jsem o Miotě stejné mínění. Časem jsem zjistil, že se jedná o dobrý strojek, není to žádný hi-end, ale je to držák a svou práci svede víc než dobře. Vůbec bych se M. nebál. Druhá věc je, jak Helsony sehnat. Po ebay se z bezpečnostních důvodů moc nepohybuji, ale i tak, nikdy jsem na ně nenarazil. Takže vyvstává otázka, jak je sehnat. Ty helsony seženeš přímo u výrobce, tady! Od tý doby co je dal SNOW na fórum, tak na ty modrý pořád čumím a přemýšlím, jestli si neudělám super vánoce.... Do USA sem četl, že ty helsony posílá za 50 babek fedexem a tady jsou fotky jednoho šťastného majitele. Viz ta miota, tak bych řekl, že bude lepší než ty plechový kalibry seika, ale to nemyslím nijak zle, protože se mi seiko líbí a beru je jako velice kvalitní strojky i hodinky. EDIT: jen ta výška 18 mm mě trochu staší, ikdyž co jsem koukal, tak to není zase u potápek tak neobvyklé, takže jestli 15 nebo 18 mm už je asi jedno... Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem JiříR
ricous Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Helsony se mi taky líbí, už jsem si je pomalu objednával, ale... Ale já moc nemusím pletené tahy a tady je takový "paskvil" pleteného a klasického tahu (aspoň mně to tak přijde). Kdyby byly jenom na tom klasickém, tak už jsou možná ve chlubírně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem ricous
Návštěvník Snow Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Ty helsony seženeš přímo u výrobce, tady! Od tý doby co je dal SNOW na fórum, tak na ty modrý pořád čumím a přemýšlím, jestli si neudělám super vánoce.... To je prima, myslím, že se na fóru brzy objeví nějaký šťastný majitel.
JiříR Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Helsony se mi taky líbí, už jsem si je pomalu objednával, ale... Ale já moc nemusím pletené tahy a tady je takový "paskvil" pleteného a klasického tahu (aspoň mně to tak přijde). Kdyby byly jenom na tom klasickém, tak už jsou možná ve chlubírně... No to mě se takto řešený tah nějak zalíbil ani nevím proč.... ale jinak mě ještě napadla firma deep blue, nejsou o moc dražší než ty helsony a tiká v nich ETA a dodávají se s tahem a dvěma druhy pásků (silikon a nylon).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se