Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Helsony se mi taky líbí, už jsem si je pomalu objednával, ale... Ale já moc nemusím pletené tahy a tady je takový "paskvil" pleteného a klasického tahu (aspoň mně to tak přijde). Kdyby byly jenom na tom klasickém, tak už jsou možná ve chlubírně...

Jojo, jsou pekny, me na nich vadi taky ten paskvilni tah, kdyby byl celej pletenej tak jsem spokojenej parchant, ale jeste bych asi nerozchodil to hnusny datum.. jinak jsou fakt povedeny!

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
To je prima, myslím, že se na fóru brzy objeví nějaký šťastný majitel.

Tak Peter potvrdil emailem dodání Helsonů fedexem za 49 babek, tak kdo bude první.... :santa:

Odesláno

Nic proti Traserům, ale hledal si pořádný kus železa a Trasery jsou teda docela subtilní.

Ty Helsony vypadají docela OK, a co teprve Deep Blue. to je mňamka.

U Halioswatches je škoda ukončení výroby modelu Holotype, ten je taktéž parádní.

U Seika se nespletaš, podle mého tam můžeš šáhnout kam chceš, já si prošel cestu SKX007, Monstra, Samurai a skončil u Suma. Nikde jediný problém a chybička.

A Stova- bohužel cenou už nekde jinde. To už koukni rovnou na Doxy.

A ještě si přihřeju moji polívčičku- i pro mě pořádný kus železa:

http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...amp;Sel_ID=9#48

Odesláno

helson,depp,triton ich dizajn je uz moc sport...to fakt uz len ku neoprenu...ja chcem kovovy tach...nemamm chut este davat 60-80$ za tah a este to objednavat menit a pod.

ten steinhart ocean je OK , akurat ta vintage hodinovka by nemusela byt taka

a aj cena je pekna 320eciek je super za ETU a safirove sklicko...za tolko nesplasim ani SUMO a ani SRPK so shipingom

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

a aj cena je pekna 320eciek je super za ETU a safirove sklicko...za tolko nesplasim ani SUMO a ani SRPK so shipingom

Rozhodně bych radši přidal pár korun na Suma než koupil tuhle napodobeninu Rolexu.

Odesláno
noo..ten traser sa mi lubi

ma to tritium hej? svieti pekne ne?

a ta ronda 715??? spolahlivy baterkar to je nie?

inac aj cena je OK na nete sice s kovovym obojkomale za 400$+shiping+clo+dph ..za tych 3400ceskych je slusna cena nie????

Tam máš asi nějakou chybu v tom převodu ne? 400 babek je asi 6700 Kč podle dnešního kurzu. Jinak ohledně traserů se koukni tad! Traserů má kubson dost. Já bych za tydle peníze, ale hledal něco jinýho i jakýkoliv seika mě přijdou zajímavější...

Odesláno
helson,depp,triton ich dizajn je uz moc sport...to fakt uz len ku neoprenu...ja chcem kovovy tach...nemamm chut este davat 60-80$ za tah a este to objednavat menit a pod.

Jinak steinhart se mi líbí, ale dost lidem tady vadí, že dělají dokonalé kopie starých rolexů, viz jejich nové modely. Jinak i steinharty seženeš u nás a to zase tady! prostě super "krámek". :thumbsup_anim:

Odesláno

uz som sa rozhodol...bude to japonec...to znamena seiko...vlastne furt som chcel SEIKO ..az teraz som to pochopil :D

SUMO sa mi zda prilis zbytocne pre mna drahe...radost mi urobia aj lacnejsie...pomaly dalej zajdes

SRPK ...ten cifernik sa mi nepaci ..nejako tych ciarok tam je moc

asi nejako aj tych 3-4mm v priemere ozeliem

urcite pojdem cez EBAY

co keby som isiel do seiko 5 sports...je tam par modelov co by sa mi pacili...len neviem jak je to z tahmi u sports

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
uz som sa rozhodol...bude to japonec...to znamena seiko...vlastne furt som chcel SEIKO ..az teraz som to pochopil :D

SUMO sa mi zda prilis zbytocne pre mna drahe...radost mi urobia aj lacnejsie...pomaly dalej zajdes

SRPK ...ten cifernik sa mi nepaci ..nejako tych ciarok tam je moc

asi nejako aj tych 3-4mm v priemere ozeliem

urcite pojdem cez EBAY

co keby som isiel do seiko 5 sports...je tam par modelov co by sa mi pacili...len neviem jak je to z tahmi u sports

Jestli budeš chtít seiko nebo seiko 5 je úplně jedno a mě se taky více líbí modely z řady seiko 5. Stejně si musíš vybrat sám a pokuď víž že chceš seiko, tak už nemáme moc jak ti poradit, modelů najdeš opravdu hodně, stačí na ebay napsat seiko diver a už to jede...

Odesláno
kus zeleza to nebude ale pacia sami..okolo domu by mohli stacit...ak mi nesadnu na zivo dostane dakto pod stromcek..asi svagor

kusim daco podrazit

Hodinky celkem pěkný a cena tady jde a "motor" to má stejný jako samuraie, ikdyž mě PVD nebere. Ale docela mě překvapuje nasvětlení sekundové ručičky z druhého konce...?!?!

Odesláno (upraveno)

citizen sa mi paci ale skorej ten len ten tah je na hopvno

len ja viem..ten eco drive je dobry? kamos ma priomaster titan wave a spokojny je sakra uz par rokov a grcol za nich aspon 1000 dolacov

co z a luminaciu pouziva citizen? ked tu pre 99perc citizen asi nie su hodinky ale smejd asi ne?

Upraveno uživatelem dr.snake

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...