spiderer Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Helsony se mi taky líbí, už jsem si je pomalu objednával, ale... Ale já moc nemusím pletené tahy a tady je takový "paskvil" pleteného a klasického tahu (aspoň mně to tak přijde). Kdyby byly jenom na tom klasickém, tak už jsou možná ve chlubírně... Jojo, jsou pekny, me na nich vadi taky ten paskvilni tah, kdyby byl celej pletenej tak jsem spokojenej parchant, ale jeste bych asi nerozchodil to hnusny datum.. jinak jsou fakt povedeny!
A@A Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Uprimne povedane, pekny kus zeleza Myslim, ze vyzeraju lepsie nez Monstra Já bych si dovolil doporučit Seiko SRP043K1 - mám je už měsíc a absolutní spokojenost ( http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23048 ).
vraby Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Co třeba Traser + nějaký tah od watchadoo
JiříR Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 To je prima, myslím, že se na fóru brzy objeví nějaký šťastný majitel. Tak Peter potvrdil emailem dodání Helsonů fedexem za 49 babek, tak kdo bude první....
dr.snake Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 noo..ten traser sa mi lubi ma to tritium hej? svieti pekne ne? a ta ronda 715??? spolahlivy baterkar to je nie? inac aj cena je OK na nete sice s kovovym obojkomale za 400$+shiping+clo+dph ..za tych 3400ceskych je slusna cena nie???? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Nic proti Traserům, ale hledal si pořádný kus železa a Trasery jsou teda docela subtilní. Ty Helsony vypadají docela OK, a co teprve Deep Blue. to je mňamka. U Halioswatches je škoda ukončení výroby modelu Holotype, ten je taktéž parádní. U Seika se nespletaš, podle mého tam můžeš šáhnout kam chceš, já si prošel cestu SKX007, Monstra, Samurai a skončil u Suma. Nikde jediný problém a chybička. A Stova- bohužel cenou už nekde jinde. To už koukni rovnou na Doxy. A ještě si přihřeju moji polívčičku- i pro mě pořádný kus železa: http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...amp;Sel_ID=9#48
Radimk Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 A ještě teda inspirační obrázek: (Autor Chronoshop) A tady máš o nich malé povídání: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...5&hl=triton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.snake Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 helson,depp,triton ich dizajn je uz moc sport...to fakt uz len ku neoprenu...ja chcem kovovy tach...nemamm chut este davat 60-80$ za tah a este to objednavat menit a pod. ten steinhart ocean je OK , akurat ta vintage hodinovka by nemusela byt taka a aj cena je pekna 320eciek je super za ETU a safirove sklicko...za tolko nesplasim ani SUMO a ani SRPK so shipingom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Heky Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 ten steinhart ocean je OK , akurat ta vintage hodinovka by nemusela byt taka a aj cena je pekna 320eciek je super za ETU a safirove sklicko...za tolko nesplasim ani SUMO a ani SRPK so shipingom Rozhodně bych radši přidal pár korun na Suma než koupil tuhle napodobeninu Rolexu.
ricous Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 cena je pekna 320eciek je super za ETU a safirove sklicko...za tolko nesplasim ani SUMO a ani SRPK so shipingom Tady máš SRP043K1 i s dopravou za 299 USD... http://www.creationwatches.com/products/se...rp043-1736.html
JiříR Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 noo..ten traser sa mi lubi ma to tritium hej? svieti pekne ne? a ta ronda 715??? spolahlivy baterkar to je nie? inac aj cena je OK na nete sice s kovovym obojkomale za 400$+shiping+clo+dph ..za tych 3400ceskych je slusna cena nie???? Tam máš asi nějakou chybu v tom převodu ne? 400 babek je asi 6700 Kč podle dnešního kurzu. Jinak ohledně traserů se koukni tad! Traserů má kubson dost. Já bych za tydle peníze, ale hledal něco jinýho i jakýkoliv seika mě přijdou zajímavější...
JiříR Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 helson,depp,triton ich dizajn je uz moc sport...to fakt uz len ku neoprenu...ja chcem kovovy tach...nemamm chut este davat 60-80$ za tah a este to objednavat menit a pod. ten steinhart ocean je OK , akurat ta vintage hodinovka by nemusela byt taka a aj cena je pekna 320eciek je super za ETU a safirove sklicko...za tolko nesplasim ani SUMO a ani SRPK so shipingom Jinak steinhart se mi líbí, ale dost lidem tady vadí, že dělají dokonalé kopie starých rolexů, viz jejich nové modely. Jinak i steinharty seženeš u nás a to zase tady! prostě super "krámek".
dr.snake Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 uz som sa rozhodol...bude to japonec...to znamena seiko...vlastne furt som chcel SEIKO ..az teraz som to pochopil SUMO sa mi zda prilis zbytocne pre mna drahe...radost mi urobia aj lacnejsie...pomaly dalej zajdes SRPK ...ten cifernik sa mi nepaci ..nejako tych ciarok tam je moc asi nejako aj tych 3-4mm v priemere ozeliem urcite pojdem cez EBAY co keby som isiel do seiko 5 sports...je tam par modelov co by sa mi pacili...len neviem jak je to z tahmi u sports Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Tak směr už jsi našel, teď už jen ten cíl.. Seiko 5 je myslím základní řada. Běž výš!! Opravdu mi tam teda vychází to Sumo..
JiříR Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 uz som sa rozhodol...bude to japonec...to znamena seiko...vlastne furt som chcel SEIKO ..az teraz som to pochopil SUMO sa mi zda prilis zbytocne pre mna drahe...radost mi urobia aj lacnejsie...pomaly dalej zajdes SRPK ...ten cifernik sa mi nepaci ..nejako tych ciarok tam je moc asi nejako aj tych 3-4mm v priemere ozeliem urcite pojdem cez EBAY co keby som isiel do seiko 5 sports...je tam par modelov co by sa mi pacili...len neviem jak je to z tahmi u sports Jestli budeš chtít seiko nebo seiko 5 je úplně jedno a mě se taky více líbí modely z řady seiko 5. Stejně si musíš vybrat sám a pokuď víž že chceš seiko, tak už nemáme moc jak ti poradit, modelů najdeš opravdu hodně, stačí na ebay napsat seiko diver a už to jede...
dr.snake Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 kus zeleza to nebude ale pacia sami..okolo domu by mohli stacit...ak mi nesadnu na zivo dostane dakto pod stromcek..asi svagor kusim daco podrazit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JiříR Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 kus zeleza to nebude ale pacia sami..okolo domu by mohli stacit...ak mi nesadnu na zivo dostane dakto pod stromcek..asi svagor kusim daco podrazit Hodinky celkem pěkný a cena tady jde a "motor" to má stejný jako samuraie, ikdyž mě PVD nebere. Ale docela mě překvapuje nasvětlení sekundové ručičky z druhého konce...?!?!
klaucz Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Citizen Promaster BN0065-50E - dělají se i v ocelové verzi CITIZEN Promaster BN0055
dr.snake Odesláno 18. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 dneska mi nukali v kamennom obchode a z 350e dali zlavu na 300e pekne spracovane decentne quartz...vyborny tah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.snake Odesláno 18. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 (upraveno) citizen sa mi paci ale skorej ten len ten tah je na hopvno len ja viem..ten eco drive je dobry? kamos ma priomaster titan wave a spokojny je sakra uz par rokov a grcol za nich aspon 1000 dolacov co z a luminaciu pouziva citizen? ked tu pre 99perc citizen asi nie su hodinky ale smejd asi ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. listopadu 2009 uživatelem dr.snake
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se