Přejít na obsah

pracovní :-)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

čínská kopie? ...jako že to se značkou Tag Heuer má společnýho maximálně ten nápis? ...omg já bych to nikdy nepoznal :-)

Primym porovnanim s originalem (napr. na jine fotografii) to hned odhalis. Jinak je tam hned nekolik poznavacich znaku. Napr. na subcifernicich neni chronograf (stopky), ale nejaky pseudokalendar + 24hodinova indikace. To se objevuje casto, ten strojek jen vytvari dojem chronografu. Strojek je videt v pruhledu a je to klasicka cinska plecharina. A celkove vypadaji hnusne, pouzdro neni obrobene, ale lisovane (i kdyz kdo vi). Casem se to naucis rozpoznavat sam. Ale nejlepsim voditkem je cena. Startovaci na 2k a kup ted za 9k je na Hujery trochu malo, to uznas sam. Takovyhle "pecky" nejsou (prakticky) nikdy supervyhodna nabidka, ale smecko...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čínská kopie? ...jako že to se značkou Tag Heuer má společnýho maximálně ten nápis? ...omg já bych to nikdy nepoznal :-)

Doufám, že si děláš jen srandu!!!! :suicide_anim:

Pokud to nepoznáš vzhledově, co takhle nápověda ceny? Když se originál prodává v řádech desítek tisíc korun a zde je za babku? Občas stačí použít rozum, nemusíš být znalec. ;)

Odkaz ke komentáři

njn tak jsem amatér, co nadělám ale moc děkuju za rady - když nevím, tak se zeptám přeci :-)

.Kdyby měl někdo z vás ještě chvilku, jukněte ještě na tyhle - to už by mohly být origo ne?

http://www.aukro.cz/item872247542_original...7_1_526_52.html

Na začátku vlákna ti je už doporučoval Heky.Ty budou v pohodě.

Odkaz ke komentáři

keby si objednaval tie Seika,hod fotky,ja nad nimi docela dost premyslam :) Totiz som na tom podobne ako ty, na prvy pohlad mi padli do oka Tagheuer Carrera s velmi podobnym dizajnom ako tie Seika,ale financie na to zatial niesu :D Takze velmi rozmyslam nad tymi seikami,aj ked su to quartzy,ako nad prechodnymi pracovnymi hodinkami :)

Odkaz ke komentáři

Tak kupodivu, mě nejvíc zaujaly ty Tissoty - jenomže po jakouc takouc sběžném prohledání webu jsem je pod 8 litrů nenašel a i těch 8 by bylo značně přes můj rozpočet

Dalším favoritem byly ty "Carrery" od Seika - jenomže ty jsem nenašel vůbec :-)

- zajímavé jsou i ty Orienty ale ty už mě tolik nechytly :-)

...teď se půjdu podívat na ten bazar u Vás - ale to bude asi na dlouho :-)

- kdyby někoho něco napadlo, tak předem děkuji za další nabídky :-)

tak myslim ze aj tie tissoty sa daju zohnat za cenu do rozpoctu http://cgi.ebay.co.uk/Tissot-PRC-200-Serie...=item3efbde4a77 a to asi aj dph a clom ak by naparili

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

nie,paypal je nieco ine,neni to nic zlozite,len sa s tym musis pohrat. Ale tak ked sa dohodnes s predajcom,tak by si mu mohol aj poslat peniaze na ucet,ale to je docela risk :) S paypalom mas veci podchytene,ked ta odrbe a nic neposle,je mozne to nejak riesit co som pocul ;)

inac predajca,ktoreho si sem dal neposiela ani na SVK ani CZE co som pozeral ;)

Odkaz ke komentáři

2kejklik: díky, ale ty mě nějak nazaujaly - potápky mi nic neříkají....

Každopádně začínám nesnášet Ebay - je tam toho takový kvantum - teď se mi zase líběj tyhle ...sakra už mi to leze na mozek

http://cgi.ebay.com/SEIKO-CHRONOGRAPH-COLU...=item3eef73d706

vitaj v klube

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...