klobadysek Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 Ohledne fotaku: Troufam si rici ze tomu rozumim tak vam reknu co si myslim: Film je porad lepsi, poradi si vice se svetly, kde digital ma prepaly a barvy jsou s filmem nesrovnatelne. Ale o to nejde. Jde i o pocit. Jako s hodinkama ktery tikaj. Digitaly jsou jako quartzky. Porad lepsi a lepsi ale ten kumst remesla vyroby tam neni. To ma takova Leica mnohem bliz k Patek Phillipe.(i svou vyjimecnosti).
klobadysek Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 Honzo49, Mam Contax(y) taky a to si pis ze dobry. Ale nejlepsi jsou na nich ty Zeiss objektivy. Na ne nema NIKDO a tomu rozumi tak to nepopre. Bohuzel Contax nas opustil.
afrikab Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 Ale panove, dyk je preci jedno cim kdo foti, hlavni je KDO foti. Dobrou fotku udelate i s kompaktem.
roon Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 VS napsal: klobadysek napsal: Hosi hosi, lidi co si libujou ve svycarskejch mechanikach bych si predstavil spis s Leicou na krku nez s japonskyma kalkulackama s objektivem ona v té zrcadlovce ještě troška mechaniky zbyla. zbyla celá jen se místo filmu osvěcuje čip to klobadysek : jasně, že by se mi ta Leica líbila víc než moje Fuji, ale zrovna na to moje focení rally atd. moc vhodná není....
aCIDfire Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 2klobadysek: tož můj názor na věc: analog: - neřekl bych,že digifoto je jako quartzky,takhle analogie mi k foťákům nesedí,možná nejlevnější kompakty. - souhlas že mají lepší podání barev,např.s filmy Fuji Velvia apod.je to paráda,.. mají i vetší dynam.rozsah barev oproti digi,to je holt fakt. - není taková závislost na napájení jako u digi např.na cestách - ČB foto - je to oldschool záležitost,..i co se týče legend.Leicy,..která mimoch.taky krutě přesedlává na digi,ji ani nic jinýho nezbývá - nevýhoda analogu - mnohem větší spotřeba materiálu,peněz,nemožnost mazat nepovedené snímky,.. * plusů i minusů by se našlo samozřejmě o dost víc digi: - možnost okamžitého náhledu pořízených fotek,žádný film,násl.postprodukce v pc bez potřeby scanneru jako u analogu,...
Tomasek Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 Když si koupím nový, tak na ty starý vždycky jakoby zanevřu a trvá mi třeba rok, než jsem schopen se k nim vrátit. A některý si už nevezmu vůbec...
Radimk Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 Haha! no teď se mi zvedlo sebevědomí až na kopec !! V magazínu MF dnes píší, že naši pracovití mládenci patřící do Zlaté mládeže nosí hodinky Tissot!!!! Je vidět, že maj "obrovský" přehled o trhu!! Na mě jsou zlaté snad jen ručičky ( někdy, když se to zrovinka povede) a pak srdíčko!! ( to pořád) a Tissotečky (Locle) mám i bez kapesnýho ---0 000,- miluju zlatý hošany!!!
afrikab Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 Radimk napsal: Haha! no teď se mi zvedlo sebevědomí až na kopec !! V magazínu MF dnes píší, že naši pracovití mládenci patřící do Zlaté mládeže nosí hodinky Tissot!!!! Je vidět, že maj "obrovský" přehled o trhu!! Na mě jsou zlaté snad jen ručičky ( někdy, když se to zrovinka povede) a pak srdíčko!! ( to pořád) a Tissotečky (Locle) mám i bez kapesnýho ---0 000,- miluju zlatý hošany!!! Maji pravdu, je to nejaka moda....kdyz se tak divam kolem, tak vsichno, kteri chteji mit "lepsi" hodinky si koupi Tissot
klobadysek Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 Muzeme argumentovat ze quartzky jsou presnejsi a v Kineticu nebo Ecodrivu nezavisle na batterii a ze jsou tim lepsi nez mechaniky? Ne hosi je to pocitu. Ja fotil uz na hodne fotacich 6-7 dig zrcadlovek, stredniformat,5 film zrcadlovek etc. I digitalem se daji vydelavat penize, ale kdyz je to pro radost se vzdycky rad vratim k filmu... jako k mechanikam. Dost uz o foto. Dale jak zajistit aby druha polovicka nenamitala nic nasi zalibu v hodinkach? Koupit ji Weila(mozna s diamantikem) klidne v quartzu a budete mit klid na dlouha leta!
ladičpian Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 Tissoty, jsou takový z nouze cnost, u nich se daj sehnat i celozlatý hodinky za solidní peníz (teda oproti konkurenci).
klobadysek Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 Z nouze cnost? Nesahejte mi na Tissoty. Jsou to rozumne hodinky za rozumnou cenu. Skoda ze nedelaji Big Date. To bych si ho pak mohl dovolit v mechanice. Zlate hodInky bych nemusel v zadne znacce TISSOTISTE VSECH ZEMI SPOJTE SE!
Qvido Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 Když jsme u těch foťáků,tak jsem si dneska koupil Kodak Z 612,je to můj první digitál,hraju si sním od rána a musim říct že paráda!
Radimk Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 No pozor ale zas tak mi Tissot nehaněj! Dobrý poměr cena / výkon, zpracování, dostupnost, design... nevidím slabinu. Že je renomé nižší... to mi tak nevadí. ALE jsou pěkné a spolehlivé
Radimk Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 klobadysek napsal: Z nouze cnost? Nesahejte mi na Tissoty. Jsou to rozumne hodinky za rozumnou cenu. Skoda ze nedelaji Big Date. To bych si ho pak mohl dovolit v mechanice. Zlate hodInky bych nemusel v zadne znacce TISSOTISTE VSECH ZEMI SPOJTE SE! Stejná krevní skupina!!
ladičpian Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 Se Tissoťáci nečertěte, taky jsem jeden čas o nich uvažoval..................... . A co takový Gyrotourbillon 1 v platině, líbí??
roon Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 pěkné, u Tissotu bych si asi taky vybral třeba : http://www.tissot.ch/dyn.php?gs=showrefimage&n=T34_1_728_52.jpg
klobadysek Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2006 to Ladic pijan Libi, ale nosit bych je nemohl, jedine ze bych mel ochranku. A nez bych z nich poznal kolik je hodin, tak bys mezitim presel k Tissotu ty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se