PhoeniX Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Po dlouhé době potápky, které mě designově opravdu zaujaly. S parametry je to ale právě naopak. Co se prvního údaje týče, je to moc. Co se druhého údaje týče, je to málo. POPIS Pouzdro: průměr 47 MM, WR 200 M Prý 100% produced and assembled in Switzerland. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Filipes Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 konce nožek lumi? hmmm, ale asi se to rychle otře..
Guest Snow Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Moc hezké hodinky, líbí se mi komplet i se všemi parametry. Dalším možným by mohla být cena. Známe ?
PhoeniX Posted November 18, 2009 Author Report Posted November 18, 2009 Moc hezké hodinky, líbí se mi komplet i se všemi parametry. Dalším možným by mohla být cena. Známe ? Bohužel...
Dantechno Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 http://www.dailymotion.com/video/x91xm2_sh...e-watc_creation
Chumpus Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Webovky under construction, asi to teprve rozjíždějí. Hodinky vypadají moc pěkně, na cenu jsem tedy zvědavý
Kalifx Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Pěkný hodinky, akorát mně trošku vadí to "V" alá Bulgari v názvu...
tombed Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Pěkný hodinky, akorát mně trošku vadí to "V" alá Bulgari v názvu... takhle se psalo v antice U, takže otázka kým se inspirovali... mohli by mít užší lunetu
Kalifx Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 takhle se psalo v antice U, takže otázka kým se inspirovali... mohli by mít užší lunetu Já vím z čeho vychází takhle psaný "U". Věř mi. Ale nic to nemění na tom, že je to příliš výrazný prvek pro dva kohouty na relativně malým smetišti. Prostě mně by to vadilo. No a třeba z tohohle (TEMPVS COMPVTARE is an Eco-Active watch brand created by Nicolas R. JEANSON in 2009 in the Watch Valley. ) soudím, že inspirační chronologie bude celkem jasná.
PhoeniX Posted November 18, 2009 Author Report Posted November 18, 2009 takhle se psalo v antice U, takže otázka kým se inspirovali... mohli by mít užší lunetu To rozhodně. Pouzdro by tak ztratilo na předimenzovaném průměru. A ty spínače taky mohly být menší. Vypadají jak sloní nohy.
sibirnaya Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 The SharkWatcher can be ordered now and secured with a 50% deposit. Its price is 10.000 CHF. The first exclusive series of watches will be delivered by the end of January 2010. They will come with three bands.
Kalifx Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 The SharkWatcher can be ordered now and secured with a 50% deposit. Its price is 10.000 CHF. The first exclusive series of watches will be delivered by the end of January 2010. They will come with three bands. Slušná pálka... vevnitř je nějaká 77xx, předpokládám...
Recommended Posts