Jump to content

Recommended Posts

Posted

Po dlouhé době potápky, které mě designově opravdu zaujaly. S parametry je to ale právě naopak. Co se prvního údaje týče, je to moc. Co se druhého údaje týče, je to málo.

POPIS

Pouzdro: průměr 47 MM, WR 200 M

Prý 100% produced and assembled in Switzerland.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Moc hezké hodinky, líbí se mi komplet i se všemi parametry. Dalším možným by mohla být cena. Známe ?

Posted
Pěkný hodinky, akorát mně trošku vadí to "V" alá Bulgari v názvu...

takhle se psalo v antice U, takže otázka kým se inspirovali... mohli by mít užší lunetu

Posted
takhle se psalo v antice U, takže otázka kým se inspirovali... mohli by mít užší lunetu

Já vím z čeho vychází takhle psaný "U". Věř mi. :) Ale nic to nemění na tom, že je to příliš výrazný prvek pro dva kohouty na relativně malým smetišti. Prostě mně by to vadilo. No a třeba z tohohle (TEMPVS COMPVTARE is an Eco-Active watch brand created by Nicolas R. JEANSON in 2009 in the Watch Valley. ) soudím, že inspirační chronologie bude celkem jasná.

Posted

To rozhodně. Pouzdro by tak ztratilo na předimenzovaném průměru. A ty spínače taky mohly být menší. Vypadají jak sloní nohy.

Posted

The SharkWatcher can be ordered now and secured with a 50% deposit. Its price is 10.000 CHF. The first exclusive series of watches will be delivered by the end of January 2010. They will come with three bands.

SharkWatcher%2001.jpg

SharkWatcher%2003.jpg

Posted
The SharkWatcher can be ordered now and secured with a 50% deposit. Its price is 10.000 CHF. The first exclusive series of watches will be delivered by the end of January 2010. They will come with three bands.

Slušná pálka... vevnitř je nějaká 77xx, předpokládám...