Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po dlouhé době potápky, které mě designově opravdu zaujaly. S parametry je to ale právě naopak. Co se prvního údaje týče, je to moc. Co se druhého údaje týče, je to málo.

POPIS

Pouzdro: průměr 47 MM, WR 200 M

Prý 100% produced and assembled in Switzerland.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Snow
Odesláno

Moc hezké hodinky, líbí se mi komplet i se všemi parametry. Dalším možným by mohla být cena. Známe ?

Odesláno
Pěkný hodinky, akorát mně trošku vadí to "V" alá Bulgari v názvu...

takhle se psalo v antice U, takže otázka kým se inspirovali... mohli by mít užší lunetu

Odesláno
takhle se psalo v antice U, takže otázka kým se inspirovali... mohli by mít užší lunetu

Já vím z čeho vychází takhle psaný "U". Věř mi. :) Ale nic to nemění na tom, že je to příliš výrazný prvek pro dva kohouty na relativně malým smetišti. Prostě mně by to vadilo. No a třeba z tohohle (TEMPVS COMPVTARE is an Eco-Active watch brand created by Nicolas R. JEANSON in 2009 in the Watch Valley. ) soudím, že inspirační chronologie bude celkem jasná.

Odesláno

To rozhodně. Pouzdro by tak ztratilo na předimenzovaném průměru. A ty spínače taky mohly být menší. Vypadají jak sloní nohy.

Odesláno

The SharkWatcher can be ordered now and secured with a 50% deposit. Its price is 10.000 CHF. The first exclusive series of watches will be delivered by the end of January 2010. They will come with three bands.

SharkWatcher%2001.jpg

SharkWatcher%2003.jpg

Odesláno
The SharkWatcher can be ordered now and secured with a 50% deposit. Its price is 10.000 CHF. The first exclusive series of watches will be delivered by the end of January 2010. They will come with three bands.

Slušná pálka... vevnitř je nějaká 77xx, předpokládám...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...