Přejít na obsah

ANKETA  

220 hlasů

1. 1. Tak kolik je to u vas? :)

• Mene nez 5.000 CZK
      8
    • +/- 5.000 CZK
      9
    • +/- 10.000 CZK
      24
    • +/- 20.000 CZK
      28
    • +/- 30.000 CZK
      24
    • +/- 40.000 CZK
      14
    • +/- 50.000 CZK
      22
    • +/- 75.000 CZK
      15
    • +/- 100.000 CZK
      29
    • +/- 150.000 CZK
      13
    • +/- 200.000 CZK
      19
    • +/- 500.000 CZK
      7
    • +/- 1.000.000 CZK
      2
    • Vice nez 1.000.000 CZK
      5
    • 0 CZK - Hodinky si uz nikdy zadne nekoupim
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Jay Doll napsal:
Jak jsi to spočítal? Vážený průměr (weighted average) mi vychází trošku úplně jinak

soucet castek deleno souctem lidskych kusu

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  frkin napsal:
soucet castek deleno souctem lidskych kusu

Matematik nejsem, tak jsem udělal alespoň graf při 177 hlasujících. Zajímavý mi přijde především ten spodní, který df. říká, kolik lidí z těch 177 je ochotných jít do hodinek určité cenové kategorie, protože zahrnuje i ty, kteří jsou ochotni jít s cenou i výš.

post-4097-1259157338.jpg

Odesláno
  jorix napsal:
Matematik nejsem, tak jsem udělal alespoň graf při 177 hlasujících. Zajímavý mi přijde především ten spodní, který df. říká, kolik lidí z těch 177 je ochotných jít do hodinek určité cenové kategorie, protože zahrnuje i ty, kteří jsou ochotni jít s cenou i výš.

post-4097-1259157338.jpg

to je uzasne...dekuji za graf. zajimavy celkovy nahled. to bych chtel taky umet :speak_cool:

Odesláno
  jorix napsal:

post-4097-1259157338.jpg

Má to zásadní vadu. Z grafu mi vychází, že uvažuješ tak, že člověk, který chce jít do hodinek do 200.000, jde i do hodinek za 5.000.

To je zásadní OMYL! ... STATISTIKA :lol2:

Odesláno
  lib napsal:
Má to zásadní vadu. Z grafu mi vychází, že uvažuješ tak, že člověk, který chce jít do hodinek do 200.000, jde i do hodinek za 5.000.

To je zásadní OMYL! ... STATISTIKA :lol2:

Já měl z matiky nehezké známky :suicide_anim:

Bandicoot: Ten první docela gaussovu křivku připomíná, ne? Ten je asi smysluplnější, ukazuje, jaké je zastoupení v dané cenové kategorii (v počtu, nikoliv v procentech, to bylo asi lepší).

Takže - nechcete udělat graf nějakej lepší, resp. matematicky/staisticky nezávadnej a něco říkající?

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsem si pročítal článek "Breitling, firma která vymyslela stopky v hodinkách, slaví 125 let" na stránkách TECHNET. Zajímavá diskuze k článku, no ne?

:starwars:

Bože, to je onanie

Dokážu pochopit, že si někdo koupí katanu s rodokmenem za mega. A nebo da Vinciho kresbu za mnoho mega. Ale blbý mechanický hodinky za sto litrů? Co dělají jiného, než že ukazují čas? Jsou ručně dělané? Jediné na světě? Ukazují jediný pravý čas na světě? A nebo vám jenom nějakej jarda řekl, že to je to pravé da cool a když tenhle glockenspiel za sto padesát nemáte, tak patříte mezi chudáky, co musí jezdit metrem a chodit kupovat do sámošky? Proboha, zamyslete se sami nad sebou. I expert přes bojová umění vám řekne, že má smysl si koupit katanu za patnáct, pokud ji chcete na trénink a hrozí, že ji třeba zlomíte. Na to NEBUDETE používat katanu ze sedmnáctého století s rodokmenem za mega. Ale co budete dělat s hodinkami za sto padesát? Nebudete je nosit a natahovat, aby se jako "investice" neochodily..? Hodinky mají normální lidi na to, aby věděli, kolik je hodin, nebo ne..? Nebo se "ekspertům" bez glockenspielu za sto pade nepostaví, nebo co..?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...