Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chci si pořídit, po tom co jsme společnými silami zde vybrali, Marinemastery.

Mám ale docela důležitý dotaz - měnily se nějak Marinemastery v průběhu výrobního cyklu? Protože teď koukám na ebay a vidím tu že mají nějakou novou lunetu, má takový větší "zuby". Navíc na některých fotkách svítí zeleně, což mi nepřijde tak bomba, oproti jinejm fotkám, kde svítí naprosto přenádherně modře... (ale možná je to kalibrací foťáku?). Jak to je, případně další změny? Díky.

P.S.: taky mi příjde, že nějak podražily oproti loňsku

Tady svítí zeleně a luneta má jemné zoubky

395274656_5bb52e2d31.jpg

A tady zase modře a luneta je jiná - jak tvarově, tak číselně. Mimochodem v katalogu Fortis 2009 je luenta jemná + modrý ručičky. To jsem z toho jelen smile.gif

FOTO (nešlo vložit)

Druhá otázka je, jestli se hodí k mýmu stylu. Nosím buď kožený boty + dziny + kosili + sako nebo tenisky + dziny + triko. Chci je mít jako primární hodinky na denní nošení, tak bych se chtěl ujistit že je to OK a nebude to faux pax nebo vypadat blbě. Díky!

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám spacematic na hnědém řemenu na běžné nošení ke košili a je to úplně v pohodě. Fortis jsou naprosto univerzální. Vůbec se toho neboj!

Odesláno

OK super, díky, teď ještě jak je to s těma změnama... Fakt by mě zajímalo jestli se měnila ta barva nasvícení, ta modrá je oooooooooooooooooooooooooooooohhhhhh! (A nebo mě ještě napadá že to dobarvuje antireflex když to fotí?)

Odesláno

Ony i ty Marinemastery na prvním obrázku svítí modře ;-)

Na tom odkazu jsou totiž nasvícené UV světlem, tak to vypadá více modře. Jinak samozřejmě záleží na nafocení a případném doupravení v nějakém editoru - jak ty barvy na fotkách vypadají... Ale ve skutečnosti jsou stejné.

Rozdíl je v té lunetě. Ta "nová" a více zubatá je možná praktičtější pro otáčení, ale je to hnus, velebnosti...

Odesláno (upraveno)

Aha, takže ať vemu jakýkoliv sví*** budou stejně ok? Nenašel by někdo foto jak tedy svítí reálně? Je to na hraně, je tam půl složky zelený a půl modrý :)

K tý lunetě - já si právě taky nejsem jistej, jestli se mi ta zubatá líbí víc, spíš mi to na první pohled přišlo ošklivý. Takže byste brali starší a to bez debat?

Upraveno uživatelem Commander
Odesláno
  Commander napsal:
Aha, takže ať vemu jakýkoliv sví*** budou stejně ok? Nenašel by někdo foto jak tedy svítí reálně? Je to na hraně, je tam půl složky zelený a půl modrý :)

K tý lunetě - já si právě taky nejsem jistej, jestli se mi ta zubatá líbí víc, spíš mi to na první pohled přišlo ošklivý. Takže byste brali starší a to bez debat?

Za sebe ty první bez debaty ...

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

V sobotu som ich mal na ruke - novootvorená predajňa tu v Košiciach. :) Model bez zúbkovanej lunety na čiernom kaučuku. Sú krásne, no na mňa trochu priveľké. ZATIAĽ som tú veľkosť nerozchodil. Nedokážeš si predstaviť, aké ťažké je nechať ich v predajni, hlavne keď máš pri sebe aj peniaze. K džínam a košeli (tričku) budú v pohode. Sako jedine športové a na oblek rovno zabudni (teda aspoň s tým kaučukom).

Odesláno

ja som tam bol v piatok a tiez som musel bojovat :) stale som bol na chronografy, ale ked som si tam vyskusal b-42 pilot professional day-date dalsia laska bola na svete

Odesláno
  Boudy napsal:
Jo, marinemaster jsou supr, ale ty nezubaté ... někdy se prostě facelift nepovede ... :gun_bandana:

no to mas pravdu, nosit kotoucovou pilu na ruce je trosku moc. ale tzhle stare na obrazku jsou moc hezke, ale na kaucuku nikdy, kov nebo kuze

Odesláno

Asi hlavní změna byla přechod ze šroubovací korunky na normální - má je syn, se šroubovací korunkou měl problém, oprava za pár stovek (výměna za nešroubovací), od té doby pohoda. Vypadají parádně a ten kaučuk je fakt neuvěřitelně pohodlnej - lehounkej, a přitom se díky vroubkování zespod vůbec na ruce nehýbá...

Odesláno

Změn bylo více, mimo korunky i jiné pouzdro a dýnko. (u B-42). Jinak ten kaučuk je opravdu nejpohodlnější ze všech originálních řemenů (náramků, pásků...) Fortis. I spona je povedená (ta nová, "buclatá").

• Po letech...
Odesláno

Zdravím všetkých zanietencov značky FORTIS, chcel by som sa opýtať čo znamená tento výraz pre FORTIS B 42 MARINEMASTER -"AR vypadá jak 100% ( což u těchto hodinek je téměř zázrak)" citujem užívateľa Koren, ktorý predáva tieto hodinky. Ďakujem.

Odesláno (upraveno)

AR = antireflex, jemna vrstva ktorou je potiahnute sklicko aby sa nelesklo. Dava sa zospodu alebo aj z vrchu. Ak je aj z vrchu (Fortis B42 to ma), je tato vrstva nachylna na poskrabanie - samotne sklo moze byt pritom OK.

Takze je to dobre ze to ma chalan vporiadku ;)

Upraveno uživatelem misoo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...