Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mam nove certiny quartz ds podium asi 2 mesiace. Chodili uplne presne. vacsiu odchylku ako 1 sek som nezaznamenal.

vcera na ne pozeram a vidim ze meskaju cca 20 sek. dokonca mam dojem ze za ten cas co som to riesil sa meskanie zvacsilo na

22 sek. o polnoci som ich nastavil a rano meskali viac ako 30 sek. Viete poradit?

Odesláno
  spot napsal:
mam nove certiny quartz ds podium asi 2 mesiace. Chodili uplne presne. vacsiu odchylku ako 1 sek som nezaznamenal.

vcera na ne pozeram a vidim ze meskaju cca 20 sek. dokonca mam dojem ze za ten cas co som to riesil sa meskanie zvacsilo na

22 sek. o polnoci som ich nastavil a rano meskali viac ako 30 sek. Viete poradit?

Dochazi baterie?!?!?!

Návštěvník Jan M
Odesláno
  spot napsal:

Nejsem odborník, ale měl jsem kdysi podobný "problém" u qartz Wenger. Změna baterie vše napravila.

Baterie má sice delší životnost než 2 měsíce. Ale někteří prodejci hodinky nechají ve výloze chodit třeba rok dva než je prodají.

Ti "lepší" prostě povytáhnou korunku.

Hlavně hodně štěstí a doufám že je to jen baterie:-)

Jan

Odesláno

no ja som rozmýšlal o DS FIRST QUARTZ...v kamenom obchode kde som kukal mali povytiahnutu korunku..asi lepší predajca...akurat ta kruta nevedela ci su mechaniky a ci quartz

za kolko si kupil tie DS PODIUM QUARTZ?

Odesláno
  dr.snake napsal:
no ja som rozmýšlal o DS FIRST QUARTZ...v kamenom obchode kde som kukal mali povytiahnutu korunku..asi lepší predajca...akurat ta kruta nevedela ci su mechaniky a ci quartz

za kolko si kupil tie DS PODIUM QUARTZ?

cca 10.000 Sk 330 ojro

kua doteraz bola spokojnost

chodili ako svajciarske

neviem ako s tou baterkou, lebo v manualy pisu ze ked sa ma vybit baterka tak by sekundovka mala skakat ob 4 sekundy a podla toho daju vediet

ze odisla baterka. toto sa nedeje

dnes to zanesiem do obchodu kde som to kupil a uvidi sa

ale oni to asi len zoberu a budem cakat

ano su v zaruke

Odesláno

tak a uz su v obchode nazad na reklamaciu

som z toho zhrozeny

dal som 10.000 za svajciarske quartky a do 2 mesiacov su v servise

nemam na to slov

neviem kto ma v tom prsty ci certina ci servis...

kde uz ma clovek hladat kvalitu na ktoru sa da spolahnut ozaj neviem

• po 3 týdnech...
Odesláno

prisli nazad opravene, vymeneny strojcek.

uz k tomu nemam doveru

dost ma to vytocilo ze som to musel reklamovat

opravovane hodinky po 2 mesiacoch

nemam na to slov

uz by som certiny nekupoval

spot napsal:
tak a uz su v obchode nazad na reklamaciu

som z toho zhrozeny

dal som 10.000 za svajciarske quartky a do 2 mesiacov su v servise

nemam na to slov

neviem kto ma v tom prsty ci certina ci servis...

kde uz ma clovek hladat kvalitu na ktoru sa da spolahnut ozaj neviem

Odesláno
  spot napsal:
prisli nazad opravene, vymeneny strojcek.

uz k tomu nemam doveru

dost ma to vytocilo ze som to musel reklamovat

opravovane hodinky po 2 mesiacoch

nemam na to slov

uz by som certiny nekupoval

Ako píše Gilius, že stať sa to môže každému. Osobne mám Certiny DS First automat a zatiaľ bez najmenšieho problému. Hlavne že ich máš opravené a všetko je O.K. Dúfam, že na chybu zabudneš čo najskôr :whistling:

Odesláno

Kolega ma DS quartz od Certiny a dostal je na narozeniny v 2005 doted jedou zcela bez problemu a na puvodni baterku stabilni odchylka pod 0,2s. Asi jsi mel spatny kus, holt smula. Nezoufej ted uz budou urcite v cajku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...