Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čau přátelé. Mám jeden, možná až příliš laický dotaz. A sice, někde jsem tady před časem četl vysvětlivky k hodinkám a mimo jiné si pamatuji, že se tam psalo cosi o vodotěstnosti hodinek. A tak se ptám, mohu si s těmito Carrerami http://www.watchesonnet.com/cv2014.ba0794.html v klidu zaplavat, popřípadě si zašnorchlovat, nebo bych se měl radši zaměřit na tyto http://www.watchesonnet.com/cv7a10.ba0795.html ? Upřímě, ty první mě rajcujou víc.

Odesláno

Možná mě asi odkážete na Aquaracery, ale já toužím po Carrerách a zatím neplánuju, že bych vrazil prachy do dalších "vodnic".. :-)

Aha, takže těch uváděných 30 metrů není směrodatných? Teda pokud jsou to metry pod vodou... :-)

Odesláno

Co znamenaji stupne vodotesnosti se tady probiralo uz mockrat. Ty metry nemuzes brat tak, ze s hodinkami muzes do takove hloubky. Je to spis obchodni trik, ty metry vyjadruji tlak vodniho sloupce, na ktery je pouzdro testovano, ale pri potapeni musis pocitat jeste s pohybem hodinek, narazy, otresy apod.

WR30=myti rukou

WR100=plavani, snorchlovani

WR200=potapeni

Odesláno

A spokojenost? Začínám se k nim přiklánět. Ono asi nic jiného nezbývá. Utopit Tagy za šest pětek, to by asi nebylo to pravé ořechové. Mimochodem, kdes je kupoval? Doma, nebo z venku? U nás mi vycházejí na raketu. Na tom webu, za kterého jsem stáhl odkazy vychází něco malinko přes 42 000,-Kč. Ovšem zese nevím, jak by to bylo se clem atd. :-(

Odesláno
  francesko70 napsal:
A spokojenost? Začínám se k nim přiklánět. Ono asi nic jiného nezbývá. Utopit Tagy za šest pětek, to by asi nebylo to pravé ořechové. Mimochodem, kdes je kupoval? Doma, nebo z venku? U nás mi vycházejí na raketu. Na tom webu, za kterého jsem stáhl odkazy vychází něco malinko přes 42 000,-Kč. Ovšem zese nevím, jak by to bylo se clem atd. :-(

No clo je nizke, ale DPH ti nejspis zapocitaji.

Mel jsem je z venku, ale dan jsem platil v Norsku, kde jsem zil. (BTW tam byly jeste mnohem drazsi nez v CR)

Odesláno
:) Tak to si asi nevyberu. Něco mi furt říká, že bych měl dát přednost koupi u nás. Ale zase ušetřit někde třeba 20 tisíc je víc než lákavý. Kolik by čistě hypoteticky mohlo dělat clo? Nebo jinak, kolik se na předměty jako hodinky počítá DPH? (mluvíme o shopu, z něhož jsou ty odkazy) Díky. :)
Odesláno
  francesko70 napsal:
:) Tak to si asi nevyberu. Něco mi furt říká, že bych měl dát přednost koupi u nás. Ale zase ušetřit někde třeba 20 tisíc je víc než lákavý. Kolik by čistě hypoteticky mohlo dělat clo? Nebo jinak, kolik se na předměty jako hodinky počítá DPH? (mluvíme o shopu, z něhož jsou ty odkazy) Díky. :)

Zkus to tady prostudovat na 90% otázek najdeš odpovědi. Jinak clo je asi tak pár korun myslím že 0,5% ceny hodiněk, ale maximálně 1 euro nebo tak něco a DPH je daný to je 19% s ceny s dopravou. S kalkulačkou už to dohromady dáš... :thumbsup_anim:

Odesláno

Takže, pokud počítám dobře, tak celková cena vč. DPH a cla vychází na pěkných 50500,-Kč + - Ovšem kolik stojí doprava? Posílal jsem jim dotaz, tak jsem zvědavej. :)

Odesláno

Na mych JLC Reverso je uvedena WR 30 metru a obrazek rybicky. Protoze mi ta rybicka prisla ve srovnani s tim cislem silne ambiciozni, tak jsem si precetl navod a v nem k memu udivu je plavani uvedeno jako jedna z cinnosti, kterou s touto WR lze provozovat. Vzhledem k typu hodinek je to nesmysl s nimi plavat, ale celkem me to udivilo.

Ale tusim, ze ne vsechny firmy maji tu WR merenou stejne, nekde se to tady probiralo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...