Přejít na obsah

Limitovaná Edice Stowa II

Limitka Stowa - možnosti  

63 hlasů

1. 1. Jaké customizované/limitované edice se zú?astníte? (Would you like to participate on limited/customized edition?)

• Stowa Seatime/Prodriver - all black dial and hands
      13
    • Stowa Seatime/Prodriver - inspirováno vintá?ními potápkami (inspired by vintage divers)
      15
    • Stowa Seatime/Prodriver - veselé barvi?ky (happy colour like green one Jörg wears)
      9
    • Schauer - stávající pouzdro, nový ciferník i ru?i?ky (new edition for Chronomag designed by Jörg Schauer using existing case)
      26
    • Schauer - úpln? nové pouzdro, ciferník i ru?i?ky (new edition for Chronomag designed by Jörg Schauer)
      19
    • Jd?te se bodnou, já si koupím Parnis, nebo Marina Militare a budu nav?dy happy :-)
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zakládám druhé vlákno ohledně limitky Stowa. V prvním vlákně jsme si potvrdili, že by zde byl zájem. Z diskuze vzešlo několik možností, jakými by se limitka mohla ubírat.

Zakládám proto druhou detailnější anketu. Na výběr je několik možností. První tři možnosti jsou jasné, cena +- na úrovni stávajícího modelu (max. dvacet procent navrch)). Nevýhodou je menší množství úprav (customizace dýnka, ciferníku, ruček, lunety a možná jiné sklíčko. Ocelový tah).

Poslední dvě možnosti zaručí originalitu, ale počítejte minimálně se dvěma tisícovkama bruselských chechtáků a delší dobou realizace.

Dvě možnosti, které získají nejvíce hlasů budou následně dále detailně diskutovány.

Odesláno

Nie je to trochu unáhlené? Myslím, že diskusia ešte bola podnetná a vzhľadom na to, že realizácia pravdepodobne nebude trvať mesiac, tak sa ešte pár dní diskutovať mohlo.

Odesláno

Ty možnosti jsou lákavé skoro všechny - dost těžké se rozhodnout. Docela bych se přimlouval za to, aby se udělaly limitky dvě, třeba s nějakým časovým odstupem; jedna opravdu nekompromisní (tedy asi i dražší) a jedna levnější - třeba jen v rámci barviček.

Anebo navázat s Jörgem dlouhodobou spolupráci a realizovat nějakou limitku třeba každý (nebo každý druhý) rok. Členů na Chronomagu neustále přibývá, tak by možná nemusel být problém s počtem zájemců...

Odesláno
  emte napsal:
Nie je to trochu unáhlené? Myslím, že diskusia ešte bola podnetná a vzhľadom na to, že realizácia pravdepodobne nebude trvať mesiac, tak sa ešte pár dní diskutovať mohlo.

zatím jsme bohužel daleko od realizace:-) možná jsem se trošku unáhlil :-)

Návštěvník Snow
Odesláno

Mám dva dotazy :  

1. nechápu slova kolegy YPA. V čem jsem vytvořil fake Stowy, dovolil jsem si něco zásadní pozměnit tím, že jsem se pokusil navrhnout ručky z Prodiver, udělat plné dýnko a na něj vytvořit znak z mořskou tématikou ?

2. mohou do diskuse zasahovat i ti, kteří nemají o limitovanou sérii zájem jako třeba já nebo vznikne uzavřený klub, který se semkl vždy, když se tvořila l.s. od Primu ?

Edit - ještě k jedničce, tvoří se l.s. nebo ne ?

Edit2 - nebyly tyhle slova úpně zbyytečná ? Jděte se bodnout, já si koupím Parnis, nebo Marina Militare a budu navždy happy :-)

Odesláno
  Snow napsal:
Mám dva dotazy :

1. nechápu slova kolegy YPA. V čem jsem vytvořil fake Stowy, dovolil jsem si něco zásadní pozměnit tím, že jsem se pokusil navrhnout ručky z Prodiver, udělat plné dýnko a na něj vytvořit znak z mořskou tématikou ?

2. mohou do diskuse zasahovat i ti, kteří nemají o limitovanou sérii zájem jako třeba já nebo vznikne uzavřený klub, který se semkl vždy, když se tvořila l.s. od Primu ?

Edit2 - nebyly tyhle slova úpně zbyytečná ? Jděte se bodnou, já si koupím Parnis, nebo Marina Militare a budu navždy happy :-)

Zatím se zjišťuje zájem o jednotlivé koncepční verze limitek. Názory všech jsou vítány. Tu poslední možnost jsem si nemohl odpustit :thumbsup_anim:

Odesláno

Tempo LE sa mi zda vrazedne, nie je to uz 3. LE tento rok? Mozno by bolo vhodne mat nejake pravidla, trebars LE v dvojrocnych cykloch. Ale mat limitky od Stowy, alebo Nomosu je uplne ina level ako napr. Steinhart (osobny nazor). A hodinky Schauer to uz skoda hovorit... To uz pri Seatimech by som sa do navrhovania neplietol a nechal to na neho. Aby este nevznikli hodinky, z ktorych sa neda odcitat cas :thumbsup_anim: .

Odesláno
  Pavel219 napsal:
... Tempo LE sa mi zda vrazedne, nie je to uz 3. LE tento rok? ...

A proč ne? Jsou to různé limitky, tentokrát i u jiné firmy... Pokud se najde dost nadšenců a firma, která je ochotná do toho jít, tak proč to nějak omezovat?

Návštěvník Snow
Odesláno
  ¨safi napsal:
.........Tu poslední možnost jsem si nemohl odpustit  :thumbsup_anim:

Víš Martine, poslední anketní otázka mě právě od Tebe zaskočila a zklamala :(   :( . Taková slova bych od Tebe vůbec nečekal :( :( !!!

Návštěvník YPO?
Odesláno
  Snow napsal:
Mám dva dotazy :  

Edit2 - nebyly tyhle slova úpně zbyytečná ? Jděte se bodnout, já si koupím Parnis, nebo Marina Militare a budu navždy happy :-)

1."Na dýnku bych rád viděl nějaký pěkný motiv s mořskou tématikou, třeba mořské koníky jako má Rado, perfektní rytbu má Eberhard na Scafodatech, rybičku na Doxách a myslím si, že bych si na další vzpomněl."

2.nevšiml jsem si žádného seznamu zájemců - už nějaký existuje ?

Odesláno

chybi mi tam moznost vicenasobne volby. ja jsem zvolil moznost 'New edition for chronograph, existing case), ale neznamena to, ze ostatni moznosti - pokud vyhraje jina nebo pokud tahle nebude mozna - me nechaji chladnym. takze jen info: zajem mam a neni striktne limitovan danymi kategoriemi.

Odesláno
  little_w napsal:
chybi mi tam moznost vicenasobne volby. ja jsem zvolil moznost 'New edition for chronograph, existing case), ale neznamena to, ze ostatni moznosti - pokud vyhraje jina nebo pokud tahle nebude mozna - me nechaji chladnym. takze jen info: zajem mam a neni striktne limitovan danymi kategoriemi.

Neumis klikat :) , lze tam zvolit vice moznosti - dokoce vsechny ;)

Odesláno
  YPO? napsal:
1."Na dýnku bych rád viděl nějaký pěkný motiv s mořskou tématikou, třeba mořské koníky jako má Rado, perfektní rytbu má Eberhard na Scafodatech, rybičku na Doxách a myslím si, že bych si na další vzpomněl."

2.nevšiml jsem si žádného seznamu zájemců - už nějaký existuje ?

Zatím je na seznam zájemců brzy. Zjišťuje se pouze koncept možné limitky/customizované edice.

Návštěvník YPO?
Odesláno
  ¨safi napsal:
Zatím je na seznam zájemců brzy. Zjišťuje se pouze koncept možné limitky/customizované edice.

to já safi samo vím - pokud finální výrobek bude stravitelný pro mé oko a peněženku tak jdu do toho - tyhle hodinky mám rád

Odesláno

Myslím, že teď už to unáhlené není, jsou dvě základní koncepce:

1. naše kustomizace nějakého modelu stowy - možnosti 1 - 3

2. skutečná limitka jorg für chronomag - 4-5

Teď bych nechal dost času na hlasování, aby limitka vešla ve známost a hlasování bylo všezahrnující. Hlasoval jsem pro jorg für chronomag, protože to by bylo vymazleňoučký, něco, co tu ještě nebylo, kdyby na to přistoupil za přijatelných podmínek. Je docela jedno, jestli stávající pouzdro, nebo z gruntu, to je spíš věc Jorgovi libovůle a ceny a o tom můžeme hlasovat příště.

předpoklad ovšem je, že do toho mistrovi nebudeme kecat, jako že např. rytina toho a toho.... jen odpovídat na jeho případné ctěné dotazy. S tímto přístupem k mistrům mám nejlepší zkušenosti. :)

Odesláno

Jsou-li ještě nějaké kusy volné, tak bych zájem i docela měl, ale nejdřív, než se rozhodnu, bych rád viděl nějaké visualy... B)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...