Přejít na obsah

Limitovaná Edice Stowa II

Limitka Stowa - možnosti  

63 hlasů

1. 1. Jaké customizované/limitované edice se zú?astníte? (Would you like to participate on limited/customized edition?)

• Stowa Seatime/Prodriver - all black dial and hands
      13
    • Stowa Seatime/Prodriver - inspirováno vintá?ními potápkami (inspired by vintage divers)
      15
    • Stowa Seatime/Prodriver - veselé barvi?ky (happy colour like green one Jörg wears)
      9
    • Schauer - stávající pouzdro, nový ciferník i ru?i?ky (new edition for Chronomag designed by Jörg Schauer using existing case)
      26
    • Schauer - úpln? nové pouzdro, ciferník i ru?i?ky (new edition for Chronomag designed by Jörg Schauer)
      19
    • Jd?te se bodnou, já si koupím Parnis, nebo Marina Militare a budu nav?dy happy :-)
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
Myslím, že teď už to unáhlené není, jsou dvě základní koncepce:

1. naše kustomizace nějakého modelu stowy - možnosti 1 - 3

2. skutečná limitka jorg für chronomag - 4-5

Teď bych nechal dost času na hlasování, aby limitka vešla ve známost a hlasování bylo všezahrnující. Hlasoval jsem pro jorg für chronomag, protože to by bylo vymazleňoučký, něco, co tu ještě nebylo, kdyby na to přistoupil za přijatelných podmínek. Je docela jedno, jestli stávající pouzdro, nebo z gruntu, to je spíš věc Jorgovi libovůle a ceny a o tom můžeme hlasovat příště.

předpoklad ovšem je, že do toho mistrovi nebudeme kecat, jako že např. rytina toho a toho.... jen odpovídat na jeho případné ctěné dotazy. S tímto přístupem k mistrům mám nejlepší zkušenosti. :)

jak píše ciigi... dva nástřely máme, teď hlasujme co vyhraje... to pak rozvíjejme dál, já hlasoval proskutečnou limitku, ale Stowy se mi líbí natolik, že půjdu i do kustomizace seatimů, pokud vyhraje tato varianta...

Odesláno

A vy fakt víte, co vlastně na těch seatimech kustomizovat ? Vždyť už je tam tolik variant, že opravdu je zatím nejlepší nápad koupit prodiver a basta, přesně, jak to navrhuje Hasňa. To bych radši místo kustomizace volil hromadnou objednávku a vyžadonil slevu. :)

Je to proto, že ty hoďky jsou prostě v poho a hlavně barva už nemůže být brčálovější, datumka zpátky na 3 je všechno, jen ne do limetky :D , odstranění toho ne docela integrálního chrániče korunky znamená nové pouzdro a nepřijatelně "změkčí" celkový výraz :D, na jinou, než eloxovanou lunetu asi nemá jorg technologie (jinak by je nikdy neeloxoval), oblý safír zničí jejich tvrďáctví, tenhle 3,7mm je na tom fakt dobře., větší ručky, než v prodiverech by už znesnadnily odečet. ....Já si skoro nevím rady, co kostumizovat a přitom nezničit.

Odesláno

Mě by se tedy limitka přímo pro chronomag líbila daleko víc než jen lehká customizace. K té by vlastně došlo jen z principu. Dokonce si ani nemyslim, že to musí nutně být potápky...

Odesláno

No, taky na to koukam. Kazdopadne pro me je alfa omega datum, zatim to nevypada ze by si to nekteri mohli odpustit az na jinou limitku.

Odesláno

Tieto fora su velmi neprehladne...

Zaujimalo by ma,kedy bude finalny navrh a do kedy je potrebne sa pripojit k objednavke. Tie hodinky z minulej edicie sa mi velmi pacia ale bohuzial chronomag.cz som objavil len mesiac dozadu a o terajsiu limitovanu ediciu by som nechcel prist...

Dakujem za odpoved.

Odesláno

Zatím se zjišťuje zájem o jednotlivé koncepční cesty, kterými by se mohla ubírat budoucí oficiální chronomag limitka. Po uzavření ankety proběhne její vyhodnocení a zjištění základních podmínek její případné realizace u dodavatele. Až následně se budeme moci bavit o konkrétní podobě a nakonec i o seznamu osob. Zatím je otevřená i důležitá otázka, kdo bude navrhovat design - zdali Jörg Schauer nebo členové fóra.

Odesláno
Tieto fora su velmi neprehladne...

Zaujimalo by ma,kedy bude finalny navrh a do kedy je potrebne sa pripojit k objednavke. Tie hodinky z minulej edicie sa mi velmi pacia ale bohuzial chronomag.cz som objavil len mesiac dozadu a o terajsiu limitovanu ediciu by som nechcel prist...

Dakujem za odpoved.

prijde na to, co myslis tou minulou edici. limitka gmt je porad jeste otevrena.

Odesláno

Jelikož už nepříbývají další odpovědi do ankety, uzavírám toto vlákno. Cíl ankety byl splněn. O dalším vývoji Vás bude informovat sám Chronomag.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...