Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 9. 2015 v 20:33, Zmizík napsal:

To si neumim predstavit, mit celej zivot na noze nebo co to je, svicku s kridylkama. Bal bych se, ze by se me nekdo zeptal: Proc?

sem si říkal že je ten motýl divnej
Odesláno
  V 21. 9. 2015 v 20:33, Zmizík napsal:

To si neumim predstavit, mit celej zivot na noze nebo co to je, svicku s kridylkama. Bal bych se, ze by se me nekdo zeptal: Proc?

Tak to aby se člověk "bál" u každé kéry, ne?

Tohle vlákno mi spíš občas připadá vysoce koncentrovaný spolek antikérkařů imho :)

Odesláno
  V 21. 9. 2015 v 19:00, enGiN napsal:

Tak jsem si nechal udělat další kousek, tentokrát s motoristickou tematikou :-)

mě to přijde dobrý. jestli máš vztah k autum tak tim spíš. Pokud ne, tak si musíš připravit dobrou odpověď na otázku "proč?"

já nemam žádnou kérku s významem, ve většině případů si to ten nositel sám namlouvá

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 22. 9. 2015 v 9:03, Frantik napsal:

Ja hlavne nevim, proc bych musel cokoli komukoli vysvetlovat  :lol2:  Na otazku "co to je" je "h...o" idealni odpoved!

Zatímco otázka "Co to má znamenat?" se mně zdá v pohodě, tak odpověď "Hovno" mi přijde jako reakce blbečka.

Odesláno (upraveno)
  V 22. 9. 2015 v 9:08, Zmizík napsal:

Zatímco otázka "Co to má znamenat?" se mně zdá v pohodě, tak odpověď "h...o" mi přijde jako reakce blbečka.

ok,asi sem blbecek

Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 22. 9. 2015 v 9:11, Frantik napsal:

ok, presto ti nemusim nic vysvetlovat

Tak cizejch lidí by mě nenapadlo se ptát na jejich kérky, to si můžu maximálně něco pomyslet. Ptám se svejch kamarádů a ti mně to vysvětlovat musej.

Odesláno
  V 22. 9. 2015 v 9:13, Zmizík napsal:

Tak cizejch lidí by mě nenapadlo se ptát na jejich kérky, to si můžu maximálně něco pomyslet. Ptám se svejch kamarádů a ti mně to vysvětlovat musej.

treba nechtej  :lol2:

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 22. 9. 2015 v 9:15, Frantik napsal:

treba nechtej  :lol2:

To mě nezajímá. Musej. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ještě nikdy sem to nepochopil. Jestli to není tím, že sám nemám žádnej nápad, co si nechat kamkoli vytetovat, aby mě to časem nesralo. 

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

Tak já jdu taky s kůží na trh... :D Předem podotýkám - co s tím budu dělat, až budu starej, nevím, kde mě zaměstnají taky nevím, co to znamená, taky nevím... :D

Tatér Fishero, Freihand, Ostrava....

Ještě nám chybí 2-3 sezení, bude to celý rukáv...

Upraveno uživatelem m.n.
Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 22. 9. 2015 v 9:26, villain83 napsal:

Ten avatar s korunkou by ale nebyl spatnej.A navic by se to dobre vysvetloval.

Kdo si to nechá vykérovat na záda, tomu to komplet zaplatím!

Odesláno

Milis arbitr vkusu tetování  :D

ad old school kérky. Se mi hrozně líbí, ale začal jsem před lety jiný styl kérek a teď zjišťuju, že je někdy celkem problém ty styly zasadit dohromady. Onehdá jsem měl asi půl roku nápad udělat si Johnyho Cashe, ale za boha jsem nenašel styl, aby to ladilo k těm stone art čmáranicím, co po sobě mám. A když už jsem na tu nesourodost rezignoval, a řekl si, že tam bude, v hospodě jsem to předhodil u stolu, kde seděl právě Milis a ten jen procedil: "A kam si to chceš dát? K těm psohlavcům, co máš na zádech?" A bylo vymalováno, zhnusil mi to dokonale

Odesláno
  V 22. 9. 2015 v 9:25, Frantik napsal:

No to je to nejvetsi riziko, asi. Ale kdyz je to maly, tak uz to dneska umi vylaserovat.

Franto, čím jsem starší, tím víc se mi ty kérky dostávají pod kůži. Už si sebe bez nich neumím představit.

Odesláno
  V 22. 9. 2015 v 9:38, Roman I. napsal:

Milis arbitr vkusu tetování :D .

ad old school kérky. Se mi hrozně líbí, ale začal jsem před lety jiný styl kérek a teď zjišťuju, že je někdy celkem problém ty styly zasadit dohromady. Onehdá jsem měl asi půl roku nápad udělat si Johnyho Cashe, ale za boha jsem nenašel styl, aby to ladilo k těm stone art čmáranicím, co po sobě mám. A když už jsem na tu nesourodost rezignoval, a řekl si, že tam bude, v hospodě jsem to předhodil u stolu, kde seděl právě Milis a ten jen procedil: "A kam si to chceš dát? K těm psohlavcům, co máš na zádech?" A bylo vymalováno, zhnusil mi to dokonale

Tak to mam trochu obdobnej problem,furt vymejslim,jak a cim to pospojovat.No,kdyztak se poradim s Milisem a neco vymyslime.Nejak to dopadne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...