villain83 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Bodejt, bude to levnejsi a budes vypadat k svetu, ne jak popalenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Njn, ten laser uz stal trojku a furt to tam mam. Holt v Hermanicach meli dobre barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Ja laser konzultoval kdysi s kamosem/taterem, rikal, ze toho videl mraky a z 90% zustaly zbytky barvy, takze to precmaraval komplet, proste to nikdy nebude uplne cisty, to by si tam musel jit stokrat a to ti prej tu kuzi tak dojebe, ze pak pomalu nemuzes na slunicko, pac ta pokozka je de facto tim laserem uplne znicena, nutno podotknout, ze temer nenavratne.Neco mako se udajne obnovi, ale je to pak daleko nachylnejsi na ruzny zanety, rany/skrabance se hoji dyl, nez na zdravy kuzi atd atd.Takze tudy cesta asi uplne nevede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Okolo tatoo mam mierne zacervenalu pokozku. Mazem Bpanthen,folia . Dnes druhy den. Po tetovani som mal teplotu uz som vpohode,len to zacervenanie je normalne? 2den od tetovania mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Jasne, ze je to normalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Tak dneska takové krátké sezení. Dělali jsme cover mých vlastních výtvorů na kotnících, z doby kdy mi bylo 16 Nazval bych to: "když Six Feet Under potká Monster High" Freihand Tattoo/Ostrava, tatér Mirek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 (upraveno) sorry, ale vypadá jako z pavouka klíště... Upraveno 19. května 2016 uživatelem Mischa80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Pěkně nacucaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Je pravda že odstranění tetování je finančně podstatně náročnější než samotný výtvor na začátku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Zalezi na tom, jak je to tetovani velky. Hlavne ti to ten laser nedostane ven uplne vsechno, nejaky zbytky barvy tam temer vzdy zustanou a tu kuzi to ponici docela fest. Tech sezeni musis absolvovat nekolik,takze ano, ve vysledku to asi vyjde draz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Každopádně jsem někde četl že až 40% lidi toho tetování lituji nebo minimálně by tam dali něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Hm, to bude asi dost verohodna statistika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Já neznám ani jednoho co nelituje. Ale moc jich Teda neznám. Vlastně jen tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 (upraveno) autocenzura Upraveno 23. května 2016 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Já neznám ani jednoho co nelituje. Ale moc jich Teda neznám. Vlastně jen tři.Čtyři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Frantu a Romana jsem zapomněl. Tak Roman asi nelituje ale nevím jestli má kerku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Roman tam má nějakýho psa, myslím jezevčíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Debile, moje vnoučata si ze mě udělají vomalovánky. Aktuálně 3 vobrázky a čtvrtej na cestě. Ake trapim se s motivem. Ten, co byl vybranej, byl unahlenej.... No do zari cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Tak dneska jdu znova pod jehly...Sotva jsem se zahojil na prave ruce, jdeme na levou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se