Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

To jo, opička by byla dobrá pro urýpané otrapy..

To je právě ten rozdíl. Ty vidíš nakresleného ptáka. Já v tom vidím kus umění, talent a šikovnost. Ígl co jsi tady postul je jen kopírka, kterých jsou mimochodem asi tak mraky, originálu od Sailora který chci já.. Věř, že to není jen náhodný obrázek z netu. Vím kde vybírat.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Originál od Jerryho už asi těžko dostaneš, mám takové tušení že nové klienty nepřijímá  :D Mě by se líbila nějaká pěkná hula tanečnice ale asi zůstanu jen u toho rumu.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

To jo, opička by byla dobrá pro urýpané otrapy..

To je právě ten rozdíl. Ty vidíš nakresleného ptáka. Já v tom vidím kus umění, talent a šikovnost. Ígl co jsi tady postul je jen kopírka, kterých jsou mimochodem asi tak mraky, originálu od Sailora který chci já.. Věř, že to není jen náhodný obrázek z netu. Vím kde vybírat.. ;)

A kdo ti bude ultra oldschool od SJ tetovat? Mimochodem paráda.

Odkaz ke komentáři

Jo jo. Mám od něj zaseknutou sekyrku - pár stránek zpět. Spokojený jak želva. Měl by se prý vrátit někdy v dubnu, ale jen na otočku a to už je prý zabraný pro kámoše a známé.. Takže nejspíš utřu nos jako hromada dalších.

Ještě je v hledáčku Keclik, ten mi dělal diamod, též nějaká strana nazpět. Taky povedená práce. Takže jestli se Lenny opravdu nezdrží, tak nejspíš půjdu za ním.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Takovej mix realistiky, noir a malinko barvy na oživení ; pro představu řekněme téma starého londýna. Chci tam dva portréty, kostelní věž, hodin(k)y, apod.

Nicméně představa je jedna věc a provedení druhá, proto bych rád někoho se zkušenostmi a smyslem pro korekci přání zákazníka, ergo rád si necham poradit.

Koukal jsem třeba na Hell.cz, máte někdo zkušenost?

https://hell.cz/galerie/?term=37&orderby=date&order=DESC

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...