Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nasel jsem pilotky od Eposu co na ne rikate?Zajima me jak by jste srovnali firmy Hanhart,Fortis a Epos co se tyce kvality,treba u Hanhartu pisou ze strojek 7750 maj modifikovan,u fotisu nevim a tuhle u Eposu pisou jen Dekorovan.Nejsem zadny odborniki tak, proto mam hloupe otazky.Diky Vsem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

EDIT - fotku jsem zmenšil,takhle velké patří pouze do sekce fotogalerie. Gilius

Odesláno

Dobré pilotky se servisem v ČR za hodně dobrou cenu. Líbilo se mi pouzdro, ciferník je lehce bez nápadu. Jinak velmi dobré hodinky. Zbytek viz má recenze.

Hodinky má např. Hodinářství Brož v pasáži Alfa na Václavském náměstí.

Odesláno

Konkurenty by mohly být cpiloty Chronografy od Archimede a Steinhart, které má v nabídce třeba Chronoshop.cz (člen fóra Kubson). mají nižší cenu, ale nemají třeba tak pěkně zdobený strojek a do detailu dotažené pouzdro - např. uchycení pásku

Odesláno

Hodinky Archimede a Steinhart jsem videl,tak kde je teda ten rozdil protoze cena za Eposy je temer dvojnasobna....ja prave chtel koupit neco lepsiho nez Archimede a Steinhart,proto se ptam na Hanharty a Fortisy.

Návštěvník YPO?
Odesláno
Hodinky Archimede a Steinhart jsem videl,tak kde je teda ten rozdil protoze cena za Eposy je temer dvojnasobna....ja prave chtel koupit neco lepsiho nez Archimede a Steinhart,proto se ptam na Hanharty a Fortisy.

jestli uvažuješ i o hanhart tak si kup právě je - kromě pěkných hodinek získáš i model, který s letectvím skutečně souvisel

Odesláno
jestli uvažuješ i o hanhart tak si kup právě je - kromě pěkných hodinek získáš i model, který s letectvím skutečně souvisel

Naprosto souhlasím, jen přihodím pár motivačních odkazů :) Buď originální chlape! :)

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=333872

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=333468

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=332036

Odesláno

Rozdíl je třeba ve zdobení strojku a v komplexnosti pouzdra. Jinak všechny troje hodinky splní svůj účel. + Epos je lépe vnímaná značka...

Odesláno
dik za info hanharty sou moc pekne,ale musim zjistit jak je to s posilanim z USA a hlavne to clo tj konec jina ta cena ve statech je moc pekna ....

Hanharty se prodávají i ve zmíněném hodinářství Brož. Takže si je můžeš osahat v realitě a pak objednat přes web v zahraničí, nebo přímo v hodinářství zakoupit..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...