N-Dorfin Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 Ahoj, včera jsem si koupil hodinky Lennox - typ L M197BKRG-1 a pátral jsem po jejich původu .. na internetu jsem nenašel nic a tady na fóru jen příspěvky staré 2 a více let .. můžete mi někdo objasnit jak se to tedy s hodinkami Len.nox má? Země původu, strojek, kvalita? Dal jsem za ně 4200 Kč, tak jsem si myslel, že už to bude docela slušný kousek .. nejde mi ani tak o značku, ale aby byly spolehlivé a dlouho vydržely v chodu .. Jinak jsem se rozhodoval jestli nevzít Casia http://www.altraz.cz/casio-hodinky-naramko...-343-casio.html .. jinak mými vysněnými byly Lotusy (http://www.mega-hodinky.cz/hodinky/lotus-l15511-2/) ale ta cena už byla trochu mimo mě Díky moc P.S. Můžete mi poradit se synchronizací stopek? Když je resetuji, tak mi ručičky skočí na 18 minut 18 sekund P.P.S. Sorry za horší foto, je to foceno mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 Ahoj, ke značce Ti nic neřeknu, neznám, ale ty stopky zkus spustit, zastavit a zresetovat a to vše při povytažené prostřední korunce, mělo by se to srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 Znacka se na foru "proslavila" tim, ze celkem do detailu okopirovali legendarni Seiko Monster. Nejsem si jisty, ale tusim ze je porizoval clen fora Filipes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N-Dorfin Odesláno 6. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 Ahoj, ke značce Ti nic neřeknu, neznám, ale ty stopky zkus spustit, zastavit a zresetovat a to vše při povytažené prostřední korunce, mělo by se to srovnat. Jo, díky moc, funguje je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 Len.nox je myslím obchodní značka jednoho cz dovozce hodinek.... nevybavim si jméno.... nesídlí v Říčanech? Takže lautr stejné hodinky si můžeš koupit i pod jinými značkami, v CZ např. i od JVD (Jasněna Vláhová Design, Nové Město nad Metují) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 jj, měl jsem žlutý "monstra", v těch hodinkách jsou švýcarský quartz strojky, pouzdro a plnej tah ujde, no a dál nevim co říct.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igito Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Ja som sa o nich dočítal iba to , že je to firma zameraná na ekonomicky lacnú výrobu ,ale nie na úkor kvality ,používajú strojčeky ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 (upraveno) podle mne vyhozeny penize .... skutecna cena max do 1000,- Kc - kvartz, okopirovany designy, nicim zvlastnim ta znacka neni jedinecna (krom nevkusnyho napisu Len.Nox nebo jak) a ani kvalitou, tudiz neni duvod, aby za to clovek dal 4200,- Udaj na ciselniku "SWISS MOVT" je dle meho ochcáv*a na kupujiciho v asijskem stylu "Adibas" nebo "Nake". Asi nekecaj a je v tom svycarskej quartz .... nicmene hlavne se to podoba napisu "SWISS MADE" a je tam to "SWISS" Bejt tebou, tak bych je bezel co nejdriv vratit, vzal ty prachy a koupil si za ne nejaky kvalitni hodinky. Pokud trvas na chronografu, tak si sezen neco takovyho - utratis min a budes mit hodinky skutecne vodotesny, odolny, presny a s paradni luminiscenci. Vykasli se na synchronizaci chronografu .... spis ho rozhzazej (coz by jiste nemel byt problem pri nekolikanasobnym opakovanym spousteni a vypinani .....) a vrat je do obchodu, kdes je koupil, s tim, ze nefunguje nulovani. Prodavacka (kdyz tam prodava takovy veci) bude vedet prdlajs o nejaky synchronizaci a mas duvod k vraceni zbozi. Pokud jsi je koupil pres net, tak mas asi 14 dni bez udani duvodu, tusim..... Upraveno 7. prosince 2009 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 jj, měl jsem žlutý "monstra", v těch hodinkách jsou švýcarský quartz strojky, pouzdro a plnej tah ujde, no a dál nevim co říct.. Jen tak na okraj jsem majitel oranžových len.nox(je i zde recenze) pc 500kč z druhé ruky nepoužité tuším. Len.nox za 500kč vykazuje větší přesnost než festiny za 11tis kč co mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N-Dorfin Odesláno 14. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 Tak dnes mi chlápek ze společnosti Fast ČR (výhradní distributor, dovozce nebo podobnej maník pro ČR) napsal .. "Hodinky jsou vyrobeny na dálném východě a jsou osazeny švýcarským strojkem Ronda". Hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 na dálném východě se dělá kde co a pokud to má dobrou kvalitu a švýcarský vnitřnosti...v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Tady moje zkušenost s Len.noxem.. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17308 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se