Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale vždyť mi tady nemusíš vysvětlovat, jak moc jsou dobrý. Mě ty hodinky prostě neoslovily. Je to sice pěkný, že je to vyšší třída casia, ale já bych chtěl nosit na ruce hodinky, který se mi taky aspoň líběj. Sem rád, že se mi snažíš poradit to nejlepší, ale ty casia prostě ee.

Tady v sekci, v jinym tematu se řešily Orienty. Jsou teda opravdu tak kvalitní a odolný? Docela jsem koukal, když jsem je našel na českým eshopu za pěkný 4000.

http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/orient-cem65001b-automat-datum-vodotesne-200m/

CEM65001B.jpg

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Dají se ještě vůbec někde sehnat Seika SNM011??

daj

Má to teda označení 033 na konci, což znamená, že jsou určený pro emerickej trh a pouze oficiální seiko shopy. Od tohodle typa jsem to objednal minulou středu, zatim je doma nemám a doufám..

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno (upraveno)

Takže jich má asi doufám víc, než jen jedny. Pročet jsem si o nich tady na foru spousty chvály. Jsou dost pěkný. Docela vážně o nich uvažuju...

Edit: Ááá, tak si byl rychlejší. Zrovna, když jsem ten příspěvek psal, tak jsem si říkal, že to sem nebudu psát, že to nikoho nezájímá. Tak to sem přece jen napíšu. Ta věc s těma Orientama, to byly slova naprostýho laika. Já s hodinkama teprve začínám, takže princip automatu, kdy hodinky fungujou díky pohybu zápěstí mi přišlo takový archaický... Přečet jsem si různý články, takže už jsem doufám o něco moudřejší. Klidně bych do nich šel

Upraveno uživatelem fialda
Odesláno
Takže jich má asi doufám víc, než jen jedny. Pročet jsem si o nich tady na foru spousty chvály. Jsou dost pěkný. Docela vážně o nich uvažuju...

Edit: Ááá, tak si byl rychlejší. Zrovna, když jsem ten příspěvek psal, tak jsem si říkal, že to sem nebudu psát, že to nikoho nezájímá. Tak to sem přece jen napíšu. Ta věc s těma Orientama, to byly slova naprostýho laika. Já s hodinkama teprve začínám, takže princip automatu, kdy hodinky fungujou díky pohybu zápěstí mi přišlo takový archaický... Přečet jsem si různý články, takže už jsem doufám o něco moudřejší. Klidně bych do nich šel

kuk

Odesláno

No vidíš,,jen čti a dozvíš se spoustu zajímavých vecí :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

A má někdo zkušensti s tahem u těch SNM011 (popřípadě teda SNM033)?? Jsou vážně úchvatný.

Horhe a kdy očekáváš, že by ti měly asi tak přijít? Dáš mi když tak vědět, jestli jsi spokojenej nebo ne? Bojim se, aby to nebyl fake...

Edit: Gramatika

Odesláno
A má někdo zkušensti s tahem u těch SNM011 (popřípadě teda SNM033)?? Jsou vážně úchvatný.

Horhe a kdy očekáváš, že by ti měly asi tak přijít? Dáš mi když tak vědět, jestli jsi spokojenej nebo ne? Bojim se, aby to nebyl fake...

Edit: Gramatika

No doufám, že příjdou co nejdřív, z ameriky odešly 7.12., ale kdo ví, jak dlouho budou na celnici. Jestli projdou hladce, tak během příštího týdne budou doma. Seiko Samurai je kultovní záležitost, stejně jak monstra. Fake to dle mého nebude na 100%. Až mi přijdou poznáš v chlubící sekci :)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Omlouvám se za oživování strahýho topicu, nechci zbytečně vytvářet novej.

Tak teda... Strávil jsem docela dost času procházením různých eshopů s hodinkama. Některý z nich jsem pořešil tady s váma, a nekterý z nich jsem si nechal pro sebe. Tušil jsem, že při výběru hodinek hraje více či méně svojí roli taky velikost zápěstí. Spousta z vás by teď mohla namítnout, že velikost hodinek řeší pouze ten, kdo si chce kompenzovat bůh ví co. Ale věřte mi, že kluk vysokej 198cm a vážící metrák, nemůže nosit hodinky o průměru 38 mm.

Proč to vlastně tady píšu. Po projití všech možných hodinářských prodejen jsem zjistitl, že 99% všech hodinek, které jsem si na internetu vyhlídnul, jsou v reálu žalostně malý. V jednom takovém hodinářství jsem tak ze zoufalosti na ruku natáhl Esprity o průměru 46 mm. Hodinky byly dostatečně velké, možná byly i na hranici, takže si troufám říct, že velikost pro mě dostačující je okolo tech 44,45, možná 46 mm. Takže výběr hodinek započal pěkně od počátku.

Takže tímto bych vás chtěl poprosit, jestli byste byli tak laskavý a pomohli mi s výběrem hodinek s o něco větším průměrem, než je běžný průměr ;)

Co jsem se zatím jen tak letmo díval, tak jsem objevil údajně italskou značku Sector. Máte někdo zkušenost? Konkrétně mi padly do oka Ocean Master.

b3omc015-300-7.jpg

Mají zajímavě řešený ručičky. Při mojí pouti za hodinkama jsem je záhlídnul v jedný z výloh. Dostatečně velký a bytelný...

Odesláno

Ty asi v Čechách neprodávaj co? :D

Jsou teda určitě zajímavý, ale na to, abych o nich prohlásil, že se mi líběj, bych je asi musel vidět naživo. Řek bych, že ten hlavní tahák, což je u nich asi ta keramická luneta, na fotce neni až tak vidět...

Odesláno
Ty asi v Čechách neprodávaj co? :D

Jsou teda určitě zajímavý, ale na to, abych o nich prohlásil, že se mi líběj, bych je asi musel vidět naživo. Řek bych, že ten hlavní tahák, což je u nich asi ta keramická luneta, na fotce neni až tak vidět...

No to se asi neprodávaj, ale podobný má Kibi.

Odesláno
A jak je to s tím tritiem. Už nevim, kde přesně jsem to čet (snad tady, nevim), že je údajně radioaktavní... :unsure:

Jinak ty Kibiho fotky jsou super.

Tritium

Věřim tomu, že by Ti je Kibi i ukázal, kdybys chtěl :)

Odesláno

Tritium - izotop vodíku.... trigalight --- atd - už to tady bylo, když tak si to můžeš vygooglit..

Betazářič a ani Geiger by u hodinek moc nepípal....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...