Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uz davno jsem se chtel zeptat, jak fungujou ty hvezdicky u uzivatele?

Ted jsem jen tak ze srandy Dantechnovi dal plnej pocet a ono mu to plnej pocet ukazalo v profilu.

Nebojte, hned jsem mu je zase sebral. A aby nebrecel, potreti jsem mu dal dve a ma je tam furt.

Nepouzil jsem to dodnes ani jednou. Myslel jsem si, ze cim vic na uzivatelovo hvezdicky klikne lidi, tim vic jich ma. Ale pokud to i odecita, nechapu smysl. To jako kdyz treba Safimu ted zacnu kazdou hodinu klikat na jednu hvezdu zejtra nebude mit jen jednu? Pokud ho hodnotilo treba 100 lidi a ja 100 ohodnotim negativne?

Pak to nema smysl, nebo mi to pls vysvetlete.

Posted

Myslím, že to vidíš moc složitě. Každý může ohodnotit jiného člena pouze 1x a počet hvězdiček pod avatarem v profilu by měl být průměrem ze všech obdržených. Názor na člena (a počet hvězdiček) můžeš měnit, ale vždy ti to započte jen jedno (poslední, aktuální) hlasování.

Tak bych to teda viděl já.

Posted
Myslím, že to vidíš moc složitě. Každý může ohodnotit jiného člena pouze 1x a počet hvězdiček pod avatarem v profilu by měl být průměrem ze všech obdržených. Názor na člena (a počet hvězdiček) můžeš měnit, ale vždy ti to započte jen jedno (poslední, aktuální) hlasování.

Tak bych to teda viděl já.

Jsem jen prosty pobijec much...

ale jde mi dat i takovejm zviratum jako je tanecnik Dan plnej pocet a ubrat jak chci. Alepon ja u toho pacholka vidim tohle

:jawdrop:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Jenom dve jo ? Mazu te bejku...

Mas tam nalozino 5 stars tak neprud :evil2:

Posted

No když jsem Dantechnovi dával jen jednu hvězdu, tak mu to hned udělalo průměr 4 (Dane neboj, těch 5 jsem ti vrátil ;) ).

Posted

hodnotit můžete,jak chcete a tuším,že se počítá aktuální průměr.......má to pamatováka. Ukazuje to aktuální oblíbenost na foru...

Smysl...předpokládejme,že jsme tu normální jedinci,kteří nebudou 100x klikat na negativ..... :)

Posted

Heled radsi to prosim te Gile cely smazni, bo az si mistni kocouri zas vjedou do vlasu mohli by se rano divit. Kolik ze si to navzajem ubrali hvezdicek. Dik.

Posted

Já myslím,že to "místní kocouři" dávno vědí.....přece nejde o hvězdičky,ne???? Situace se,celkem,uklidnila a já pevně věřím,že případné zbytky nedorozumění se ,kdyžtak, vyříkaj "FacetoFace" a zase bude klid. Není důvod k mazání......už takhle jsem tu za "cenzora".... :)

Posted

Nu objevil jsem asi Ameriku.

Zase jsem si to alespon zkusil, skoda jen ze na tom nevdecnikovi Danovi. To uz jsem je mohl dat Tadovi.

Poustim timto hvezdicky z hlavy a tesim se na dalsi zahady na novem foru :lol2:

Posted (edited)

trochu OT, nechci nové vlákno -

škoda, že se na fóru místo hvězdiček nemůžou přidávat "smrťáky". Příspěvky pantáty Athose, který ví všechno nejlíp, krom pár věcí ke kovovému tahu k Traserům, by jistě uvedené ospravedlnily. Na druhou stranu je jeho - doufám dočasná - účast velmi účelná. Přispěje možná k tomu, že ač nedávno zde proběhly spory a bouře o autentičnosti hodinkových vzorů mezi, dovolím si říci, zdejšími gentlemany, je z odstupu asi jasné, že je to jen bouře ve sklenici vody ve srovnání s tím, co by se zde strhlo, kdyby zde bylo přeposilovaných zastavárníků z automobilového města více :)

Osobně vnímám jako poklonu to, jak označil "nás ostatní", skutečně nechci patřit do skupiny přátel Athose, která zcela jistě má svoje svébytné sociokulturní vzorce chování.

Všem pěkný večer.

Neodpustím si malé rýpnutí - nevím, jestli se kovový tah k Traserům v barvě oceli nebude esteticky tlouci s barvou masivního zlatého řetězu kolem krku, obvyklému to znaku osob, komunikujících jako Athos :)

Edited by New X-Bob
Posted
Bobe,už to,prosím,více neviř. Athos bude dočasně nepřítomen a je jen a pouze na něm,jak to bude potom.

Nebude to nijak, neb jsem přesvědčen, že se zde již neobjeví.. :)

Posted

Zjistil jsem, ze na foru nejsem obliben , ze jsem spise neobliben. Hodnoceni se mi scvrklo na tri hvezdicky. To me nuti na chvili odejit. Nashle

Posted
Zjistil jsem, ze na foru nejsem obliben , ze jsem spise neobliben. Hodnoceni se mi scvrklo na tri hvezdicky. To me nuti na chvili odejit. Nashle

A divis se? :lol2: jedinej kdo ti dal 5 hvezd byl beztak Fazer za to zes mu pomohl odnyst ze srazu tu praseci hlavu :)

Ha ted koukam ze mas 4 hvezdicky a ja taky = jsem neobliben :(