Kocour Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Odesláno 4. září 2006 no nemuselo by to být prezentováno jako navazování na tradice, ale jako retro model Retro model od jiného výrobce??? X-Bob má pravdu je třeba jít kupředu a všem vytřít zrak něčím novým, co ještě nikdo nemá a nedělá. Hezká myšlenka, ale zkuste to udělat. Zvláště pak v hodinařině. Výsledek bude buď třeskutě drahý anebo tak zvláštní, že zaujme je hrstku zákazníků. Anebo obojí. Líbí se mi třeba Ulysse Nardin Freak, to je kousek, který opravdu dokáže vytřít zrak. Po Primu by mě samozřejmě nenapadlo něco takového žádat. Ale pěkné retro - proč ne?
Kocour Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Odesláno 4. září 2006 Možná 70 - 80. není nic extra. Ale pro hodně dnešních koupěschopných a koupěchtivých je to mládí. A vzpomínky této věkové kategorie (v zlatavých barvách: velké lumpárny, sousedova jablka, Vitacit, indiáni&kovbojové, lupiči@zloději, červené limo za 0,70Kčs, první Primky ) ovlivňují taky koupi. Hm. Dobrá. Na červenou limonádu jsem rád zapomněl. Na Vitacit taky. Jestli to někoho baví, tak fajn, ale mě se to netýká.
X-Bob Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Odesláno 4. září 2006 jasně, nemyslím, že se tím případně dá dnes oslovit 99%. Mladším to také nic neřekne. Ale pravdou je, že reinkarnace některých CZ značek (a s tím i spojeného designu) a původních výrobků v nové kvalitě funguje.
VS Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Odesláno 4. září 2006 ...Primky je treba videt nazivo. U zadnych jinych hodinek neni tak veliky rozdil mezi obrazkem v katalogu a hodinkami nazivo... To je přesně ten typický příklad obrovského rozdílu v prezentaci výrobků Prim ve srovnání s jinými značkami srovnatelné kvalitativní a cenové úrovně. Na straně jedné nevídaný, velice individuální, přístup k zákazníkovi (ptám se, zda je to pro image značky skutečně tak velké plus), a na straně druhé naprosto nedostatečná internetová (i jiná marketingová) prezentace. Spoléhat na to, že tento přístup - shlédnout hodinky na webu a potom jimi být velice příjemně překvapen "naživo", zákazníci ocení, mi přijde krátkozraké, ať už je to (doufám) bezděčně nebo (nedejbože) záměr. Nakonec VŽYDCKY jde o co nejvyšší zůstatek na účtu... Objednat něco podle obrázku a pak být příjemně překvapen je sice fajn, ale kdo to neví, tak si je neobjedná, protože netuší, že bude příjemně překvapen. Spíš to bývá naopak, prezentované zboží v reklamních materiálech je vždycky hezčí než to skutečné. A tak si většina lidí raději neobjedná.
watch Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Odesláno 4. září 2006 Objednat něco podle obrázku a pak být příjemně překvapen je sice fajn, ale kdo to neví, tak si je neobjedná, protože netuší, že bude příjemně překvapen. Spíš to bývá naopak naopak, prezentované zboží v reklamních materiálech je vždycky hezčí než to skutečné. A tak si většina lidí raději neobjedná. To je presne ten problem. Bude dlouhodobe asi velmi tezke oslovit nove zakazniky, pro ktere pripada v uvahu mnoho znacek a ne jenom PRIM. Moznost zajit do hodinarstvi, srovnavat a nakonec se rozhodnout pro Primky odpada. Firma Prim je zatim velmi znama, ale dnesni deti uz nemaji Primky jako prvni hodinky a tak nebudou za 20 let vzpominat na svoje prvni Primky. Do te doby se ale snad Eltonu podari ziskat postaveni male ale exklusivni firmy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se