honza71 Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Ahoj, tak jsem zhruba hodinu šťastným majitelem HAMILTON Jazzmaster viewmatic. Možná jste již zaregistrovali, jak se to tak člověku stanem že "přijde" k takovým hodinkám a tak se nebudu opakovat.KLIK Včera jsem učinil definitivní rozhodnutí, že to bude model bez rezervy chodu. Takže vybral jsem model s bílým ciferníkem ( čekám pochvalu od Bakera ). Uvnitř je ETA 2824-2 s 25ti šutříky. Na strojek je průhled a na rotoru je vygravírována značka hodinek. Korunka má signování "H" a klasicky dvě polohy pro seřízení. První na datum, které se mění ve dvánáct hodin skokově a druhá na nastavení času.(včetně hackingu) Rotor běhá dost volně, ale je ho pěkně slyšet. Zpracování mi přijde velmi kvalitní a super je plastičnost číslic ciferníku. Hodinky jsem koupil na tmavě hnědém krokoušovi s jazýčkovou sponou. Ta má také gravírování Hamilton. Takže mám za velmi přijatelnou cenu společenské hodinky, které jsou dost šmrncovní na to, abych je klidně vzal ke casual outfit(u). Za kvalitu fotky se omlouvám, ale co by člověk chtěl od web kamery v kombinaci s lemplem. Fotky časem doplním.
Colisa Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Gratuluju ,,,ale opravdu to chce foto a foto,,,a foto-) uz se těším
sword2 Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 gratulujem !!!určite daj fotky, tiež sa chystam v skorej budúcnosti na tento model ....
DAveDOG Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Taktéž gratulace. k hodinkám i k manželce. Rozhodl jsi se podle doporučení z fóra a nebo k tomu vedlo i něco jiného?
honza71 Odesláno 9. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 TO DAveDOG: Rozhodnutí bylo spíš "moje" než "vaše". 1. již první den mi padly víc do oka viewmatic. Ty power reserve mě lákaly víc tou komplikací než vzhledem. 2. rozhodl jsem se pro levnější i proto, že ani ty dražší by pro mě určitě nebyly "definitivní" oblekovky. Tak mi těch peněz bylo trochu líto. Teď jsem moc spokojený, líbí se mi viewmatic a je to krásný "předskokan" k těm hoď kám s velkým H.(co jsou doufám "coming soon") BTW dobře to doplňuje Perrelet(y) co vlastním. Teď budu čekat jak to dopadne s GMT limitkou a střádat penízky.
honza71 Odesláno 10. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Ahoj, tak pár živých fotek, třeba jako inspirace. Krabici jsem už vytahovat a fotit nechtěl, i když jsem pravděpodobně dostal etůji od nějakého vyššího modelu Hamilton. Na netu byly tyhle hoď ky vždy v plechový krabce s oranžovým polstrováním a já mám pěknou černou dřevěnou krabici s běžovým polstrováním.
Colisa Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Paráda,,pěkné fotečky,,něco zezadu a zboku by nebylo?,,jsme nenasytný Jinak viewmatic jsou dobrá volba,,volil bych stejně
ls8ls8 Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Krásný, elegantní hodinky. Gratulace!
Diamondking Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Nedávno tady byl dotaz jaký je rozdíl mezi Automatic a Viewmatic..tak nějak jsme hádali, že by mohlo u Viewmaticů jít o průhledné dýnko na kalibr. Je to tak? Jinak gratuluji, jsou fakt hezké.
Skipi Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 ,,něco zezadu a zboku by nebylo?,,jsme nenasytný Jseš si jistý, že jsi na správném fóru? to Honza71: Moc pěkné hodinky! V této cenové relaci opravdu jedny z nej. A tu krabičku máš fakt nějakou lepší.
honza71 Odesláno 10. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 (upraveno) Paráda,,pěkné fotečky,,něco zezadu a zboku by nebylo?,,jsme nenasytný Jinak viewmatic jsou dobrá volba,,volil bych stejně No snad se ještě přemluvím. Ale jen fotky hodinek, nic víc !!! Aby bylo jasno. Nedávno tady byl dotaz jaký je rozdíl mezi Automatic a Viewmatic..tak nějak jsme hádali, že by mohlo u Viewmaticů jít o průhledné dýnko na kalibr. Je to tak? Jinak gratuluji, jsou fakt hezké. Jo,jo. Maj průhledný dýnko. Byla to trefa. Upraveno 10. prosince 2009 uživatelem honza71
Baker Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Pekny hodinky, na hnedem krokousovi vypadaj jeste lip.
Colisa Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Jseš si jistý, že jsi na správném fóru? Někdy ani sám nevím co jsem a kde jsem,a jestli jsem normální když se mi líbí kus kovu
honza71 Odesláno 10. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Pekny hodinky, na hnedem krokousovi vypadaj jeste lip. Na tom světle hnědém jsem viděl 37mm a ten řemen se mi nelíbil. Mám je na tmavě hnědém, takže to můžu nosit i s tmavým oblekem a černejma botama. Tady pár dalším velmi amatérských fotek nejen pro nenasytné !
Colisa Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Super diky moc,,krása,,uf,,to je slast To jsi nafotil rychle,, Z poslední fotky je vidět jak je sklíčko pěkně ploché,,hmm Pěkné pokoukáníčko,super koupě
honza71 Odesláno 10. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Pěkné pokoukáníčko,super koupě No já jsem moc spokojenej, takže radost mi nezkazila ani Bakerova poznámka ohledně řemenu. Dobrý hodinky za dobrou cenu.
Colisa Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Řemen už je maličkost,dá se měnit,zaměňovat,vyměnovat,experimentovat a zkoušet jak sedí k hodinkám,to se dá doladit,a nestojí to tolik
Dantechno Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Me se moc libi, az mam takove paleni na prave pulce.....
honza71 Odesláno 10. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Me se moc libi, az mam takove paleni na prave pulce..... Promiň, jsem asi pomalejší, ale co to unamená mít pálení ..........
Diamondking Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Promiň, jsem asi pomalejší, ale co to unamená mít pálení .......... No počítám že brzy nebudeš jediný kdo je tady má.. si myslím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se