Z. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 ... Zkusil jsem si ten znak na dynku a misto lomitka mec. Jako celek mi to prijde takove "americke" (komu jsem co ukradl doufam ze nevadi). To nevypadá zle. Ale to Zeno Watch Basel bych si klidně odpustil. Otázka ale je, čím to v tomhle případě nahradit. jsem pro jednoduchost. znak, cislo, hotovo. Ano, to bude asi nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 ze jeste otravuju... mozna to cele trosku mensi. a kuciiii, to swiss made je fakt malicky, to pod 6 nechejte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 jsem pro jednoduchost. znak, cislo, hotovo. Chci vidět toho chudáka,který bude mít číslo 19 ,bude to vypadat jako datum :-))) Ne teď vážně.Nebudou ty čísla v tom znaku ho tak trochu narušovat...Osobně si myslím,že ta verze 19/55 pod znakem by byla rozumnější.Jinak ten ciferník bez všeho vypadá opravdu nejlépe.Mám doma tak trochu srovnání.Mám na Longínkách porcelánový ciferník a nápis není tak dobře vidět oproti číslům. A také někde doma v počítači mám fotky jednoho zdejšího člena,který fotil pro srovnání originály spolu s těmi Zeny.Zítra se je pokusím najít a vložit.Jen tak pro srovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) ja bych to vyresil jeste jinak - misto napr 06 (mec) 57 bych tam pridal tecku 06. (mec) 57 - rikal jsem si to uz kdyz jsem tam psal tu sestku. me to proste pripada nejsymetrictejsi prave v ramci toho symbolu, nikoliv mimo. no nic, jdu spat. zitra udelam nejaky miniaturni nahled a hodim to sem. dobrou. edit: priloha Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Mně se zdá, že pokud je číslo uprostřed je více dominantní a pokud je pod znakem upoutá mne jako první znak. Sjedu pohledem dolů a najdu číslo. Možná to někdo vnímá jako celek, ale měly by to být dvě informace / znaky nesoucí každá svůj význam. Ještě k SWISS MADE, pokud má být, možná na ciferník, ale "s mezerou : SWISS pod sedmičku MADE pod pětku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Mně se zdá, že pokud je číslo uprostřed je více dominantní a pokud je pod znakem upoutá mne jako první znak. Sjedu pohledem dolů a najdu číslo. Možná to někdo vnímá jako celek, ale měly by to být dvě informace / znaky nesoucí každá svůj význam. Ještě k SWISS MADE, pokud má být, možná na ciferník, ale "s mezerou : SWISS pod sedmičku MADE pod pětku Souhlasím, to číslo by nemělo narušit ten původní znak, "jsou to dvě informace", takže bych ho nechal pod znakem SWISS-vteřinovka-MADE ja určitě dobrá varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Vyhrabal jsem obrázek pravděpodobně dobového řemenu: a pár fotek na ruce, nejsou nejlepší, moc se nefotí... zdroj: první Chronomag, ostatní bohužel už nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Tak jsem to jen narychlo zkusil, ale moc se mi to nelíbí. Když už čistý ciferník, tak úplně ... (Jinak nevím, jaký tam má být font, berte to jen jako ilustraci.) A co dát nahoru Zeno a dole to swiss made? Myslím, že při této velikosti to neruší. Podle mě by tam měl název firmy být. (třeba i téměř neviditelným písmem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) I téměř neviditelné písmo, co naťukl Vít, mě přivedlo na myšlenku realizace Prim Hind ciferníku... Osobně pohřbívám nápis na boku pouzdra. Použili to v tomto duchu zde- Askania Tempelhof TEM 645-1 a tam asi nechceme, že?!? zdroj Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Myslím, že to SWISS MADE by na těch hodinkách někde být mělo. A nejspíš na tradiční pozici, takže dole na ciferníku. A také to obvykle bývá tak drobné, že na první pohled to není ani vidět, takže by to dojem z jinak prázdného ciferníku nemělo rušit. Přesně tak... Z. má pravdu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 ... a fotky tech Zeno Retro Carre me zajimaji. TADY máš pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 22. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 panove k tomu swiss made, kedze rozostup na Unitase medzi hodinovymi rucickami a sekundovkou je dost velky v nasom pride na rozmer celeho cifernika a ak chceme aby sekundovy cifernik zasahoval co najmenej do minutovej stupnice tak nieje asi mozne tam vopchat Swiss made. Jedine ze to bude pod sedmickou a patkou, co mne pride uz nasilu, skratka len aby to bolo. co chcel basnik povedat: (pre YPA a dalsich). minutova stupnica bude skoro na hrane puzdra, ked chceme aby sa to podobalo co najviac origo. Vnasom pripade tam nieje tolko miesta ako na Longinach. Cize minutova stupnica na kraji potom sekundovy cifernik. ziadne SWISS MADE sa tam nevlezie. Laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Mně se zdá, že pokud je číslo uprostřed je více dominantní a pokud je pod znakem upoutá mne jako první znak. Sjedu pohledem dolů a najdu číslo. Možná to někdo vnímá jako celek, ale měly by to být dvě informace / znaky nesoucí každá svůj význam. Ještě k SWISS MADE, pokud má být, možná na ciferník, ale "s mezerou : SWISS pod sedmičku MADE pod pětku Pro mne to jsou dvě informace, i když je to číslo uvnitř znaku. Ano, na první pohled to možná splývá, ale na druhý pohled to už čtu jako dvě "vrstvy." A navíc mi to čísla ve znaku připomíná takovou tu "vojenskou estetiku," kdy se s nějakými detaily moc nepárali a klidně jednu informaci "přerazili" jinou informací. Takže v tomto smyslu mi to přijde stylové. Ale nelíbila by se mi tam ta tečka, jak má ve svém posledním návrhu little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) Jen tak pro info:Toto jsou hodinky velitele našeho wingu v RAF(velitel všech třech našich stíhacích perutí) W/Cdr Tomáše Vybírala,DSO,DFC . A zde pro srovnání(zdroj zdejší forum): Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem martinbor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Přidávám se jako zájemce. Z dosud probíraných variant se mi nejvíc líbilo: - čistý ciferník - ocelové nebo bílé ručky - dýnko s odznakem a číslem pod odznakem nebo v odznaku otočené na bok (první obrázek v tomto příspěvku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Původně jsem byl pro znak na ciferníku,ale dnes bych raději uvítal čistý ciferník,maximálně s malým swiss made úplně dole až u pouzdra,páskem se sponou ,,zeno watch basel" bez nýtů(na většině fotek Longinek jsem nýty nenašel),a gravírovaným znakem s číslem limitky na dýnku.V tomhle bude ten hlavní rozhodující Zeno,které nemusí přistoupit na označení výrobku jen na sponě.Pokud by se našla shoda,nevadil by mi ani nápis ,,Vzduch je naše moře" nad znakem a číslo pod ním.Jsem zvědav jak dlouhé bude hlasování a rozhodování o konečné podobě hodin.Pro případ,že Zeno nebude moci realizovat znak na dýnku,bylo by dobré pokud někdo víte o firmě co se zabývá laserovým gravírováním, (někdo tady dával odkaz)zjistit možnosti u ní.Nerad bych se smiřoval s hodinkami bez znaku,myslím že dobře provedený znak na dýnku by úroveň limitky značně pozvedl a ozvláštnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPetr Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 ...bylo by dobré pokud někdo víte o firmě co se zabývá laserovým gravírováním, (někdo tady dával odkaz)zjistit možnosti u ní... Ta firma jsem asi já. Mám k dispozici vláknový laser (umí gravírovat kov, neumí sklo) a podklady optimálně ve vektorech. Pokud bude třeba umí to i takové blbinky jako číslovanou řadu a klidně i jméno u věnování (taháno z textového souboru). Cena gravírování hodinek baj voko do 20Kč za kus. Pokud jich bude víc než řekněme 20 kusů tak i méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) Pletu se, nebo je každý ciferním u těchto ZENO jiný? Myslím vteřinovku a SWISS MADE Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 rozmer je 40 x .... jsi si jistý tím rozměrem ? - dal bych ruku do ohně, že mají 42mm i když u automatů píšou 40mm tak teda nevím http://cgi.ebay.de/ZENO-Military-Automatic...=item53deafdb01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Nojo, měli bychom ZENO poprosit, jestli by nám je neudělali alespoň 49x58mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se