lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 zdravim panove, tak zatial ziadne info, volam tam od rana nikto nebere. pisal som tak isto, tak len dufam ze uz nemaju vianocnu odstavku. takze predbezny sumar na vyjednavanie. cifernik moznosti : bez loga, bez napisu antimagnetiq, swiss made pod minutovou kruznicou a max nejake to slovo na cif. rucicky : ocelove lestene s luminescenciou korunka : zatial bez loga, popripade uplne nova dno: cislo+ znak, popripade cislo a vzduch nase more remen: ostava klasika 24 mm, cierna koza luminescencia: budem ziadat vzorkovnik sklicko: budem vyjednavat aby bolo nove pekne konkavne ako mal origo Laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Jestli se bratři švícaři dovolenkují,tak máme do Nového roku po žížalkách,ale hlavně aby se tyhle hodinky uskutečnily,už se na ně těším,a možná se přidá i pár lidí z letiště.Nevím jak je na tom Zeno s těmi skly,ale v nejhorším bych bral i klasicné rovné (já vím že to neodpovídá předloze). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Za mne takhle taky super! Jen mám ještě dotaz, co znamenala zkratka CAF na té neuskutečněné limitce, bylo to Czechoslovak Air Force ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 zdravim panove, tak zatial ziadne info, volam tam od rana nikto nebere. pisal som tak isto, tak len dufam ze uz nemaju vianocnu odstavku. takze predbezny sumar na vyjednavanie. cifernik moznosti : bez loga, bez napisu antimagnetiq, swiss made pod minutovou kruznicou a max nejake to slovo na cif. rucicky : ocelove lestene s luminescenciou korunka : zatial bez loga, popripade uplne nova dno: cislo+ znak, popripade cislo a vzduch nase more remen: ostava klasika 24 mm, cierna koza luminescencia: budem ziadat vzorkovnik sklicko: budem vyjednavat aby bolo nove pekne konkavne ako mal origo Laci Dobrá práce. Ten řemen bude s nýty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Dobrá práce. Ten řemen bude s nýty? pokial viem niesu s nitmy, su kozene cierne, viecero odtienov hnedych s bielym presivanim, alebo cierne s ciernym. Za mne takhle taky super! Jen mám ještě dotaz, co znamenala zkratka CAF na té neuskutečněné limitce, bylo to Czechoslovak Air Force ? presne tak czechoslak air force, alebo czech air force castokrat pouzivane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Jestli se bratři švícaři dovolenkují,tak máme do Nového roku po žížalkách,ale hlavně aby se tyhle hodinky uskutečnily,už se na ně těším,a možná se přidá i pár lidí z letiště.Nevím jak je na tom Zeno s těmi skly,ale v nejhorším bych bral i klasicné rovné (já vím že to neodpovídá předloze). hodinky sa uskutocnia, za to rucim , ked nie osobne pojdem za Felixom Huberom treba co najviac ludi, myslim ze ked bude ukonceny komplet dizajn, by nebolo zle prezentovat tieto hodinky v aerokluboch, na letiskach a pod. cim viac ludi tym lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 lac1: moc dobra prace, diky. jeste bych se pripomenul s tou moznosti, kterou jsi zminil, a tou je cenova nabidka se STANDARDNIM remenem nebo uplne bez nej a paralelni hromadna objednavka 100% customizovaneho remenu u Simona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 lac1: moc dobra prace, diky. jeste bych se pripomenul s tou moznosti, kterou jsi zminil, a tou je cenova nabidka se STANDARDNIM remenem nebo uplne bez nej a paralelni hromadna objednavka 100% customizovaneho remenu u Simona. Pokud by byl origo Zeno mají na sponě myslím gravírování. Zda ANO / NE / něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otmar Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 podle mě bude lepší tmavě hnědej řemen než černej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Pokud by byl origo Zeno mají na sponě myslím gravírování. Zda ANO / NE / něco jiného. #220 neni tam logo, tak som na vazkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Mam dve nove spravy : prva nie najlepsia: cakacia doba bude min. 3 mesiace od objednavky druha skvela: SKLICKO VEDIA SPRAVIT PORIADNE VYPUKLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! parada ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Super, vypouklej safír je pěkná věc 3 měsíce nejsou tak hrozné - jen mě napadá - ty boky pouzdra jsou taky leštěné? Nejsou na originálu matné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Super, vypouklej safír je pěkná věc 3 měsíce nejsou tak hrozné - jen mě napadá - ty boky pouzdra jsou taky leštěné? Nejsou na originálu matné? pokial viem tak s matnymi som sa nestretol vid foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Škoda, že je celé pouzdro docela dost lesklé ... (u toho Zena) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Škoda, že je celé pouzdro docela dost lesklé ... (u toho Zena) To je v pořádku, MVSky byly leštěné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Ok, já jen že mi ty ZENO fakt přišly nějaký extrémně lesklý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otmar Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 tři měsíce je krátká doba a to vypouklé sklíčko bude paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 To je v pořádku, MVSky byly leštěné. Já vím, ale jak píše Tada, také mi připadají až moc lesklé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Ještě se vracím k ceně. Ta bude určitě bez DPH, které nám tady doměří, tedy +20% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Já vím, ale jak píše Tada, také mi připadají až moc lesklé. to len hra so svetlom pri foteni. to uz by potom nebolo lestene puzdro ale satinovane, pripadne jemne pieskovane ale MVS jednoznacne lestene, si zoberte ze su stare viac nez tristvrte storocia, ktoviekolkokrat boli kazde uz brusene lestene ? kov za taky cas uz trocha inac vyzera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se