Biges Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Ahoj, rád bych sehnal nějaké takovéhle krabičky na různé díly a číselníky, ale zatím se nedaří. Psal jsem do Mavexa, nedostal jsem odpověď. No možná to budu muset zkusit důrazněji. S Parexem je to na dlouhé lokte (bez osobní návštěvy). Jde mi o tyhle plastové krabice rozdělené na přihrádky a s průhledným víkem. Nejraději bych je koupil někde (v Praze), kde si je mohu sám prohlédnout. Popřípadě něčí přebytky Dík (foto vypůjčeno z Aukra) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 (upraveno) Takovýchhle krabiček mají spoustu např. v Baumaxu a pod. Nebo např. tady ale v těch hobby centrech jsou levnější. Upraveno 15. prosince 2009 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Takovýchhle krabiček mají spoustu např. v Baumaxu a pod. Nebo např. tady ale v těch hobby centrech jsou levnější. Dík za tip. Zkoumal jsme nabídku... čeho to bylo... Bauhausu a nenašel jsem zcela to, co bych chtěl. Takže si přidám do seznamu Baumax a a Conrad. Ovšem Conrad je jen zásilkový obchod, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 JO jo, tak tohle jsem už taky řešil. Z nabídky Conrad mi jako nejlepší poměr cena/počet přihrádek :-) připadá tohle: http://shop.conrad.cz/websale7/Pr%f9hledny...41b8ec%2fmd5%7d Zakrývání ať si vyřeší každý po svém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Dík za tip. Zkoumal jsme nabídku... čeho to bylo... Bauhausu a nenašel jsem zcela to, co bych chtěl. Takže si přidám do seznamu Baumax a a Conrad. Ovšem Conrad je jen zásilkový obchod, že? Já chodím věci od Conrada nakupovat do Koněvovy v Praze, prodává je tento obchod, ale nejdřív jim pro jistotu pošlu mejl s dotazem na dostupnost daného zboží na prodejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Já chodím věci od Conrada nakupovat do Koněvovy v Praze, prodává je tento obchod, ale nejdřív jim pro jistotu pošlu mejl s dotazem na dostupnost daného zboží na prodejně. Díky! Koněvova by ani neměla být daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Díky! Koněvova by ani neměla být daleko. Jinak teda ve všech rybářských potřebách mívají docela výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Jinak teda ve všech rybářských potřebách mívají docela výběr. Vida! To mne také nenapadlo Ty tu bývaly blízko. Teďka je místo nich butik :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Já chodím věci od Conrada nakupovat do Koněvovy v Praze, prodává je tento obchod, ale nejdřív jim pro jistotu pošlu mejl s dotazem na dostupnost daného zboží na prodejně. No, ona to není Koněvova, ale spíš Roháčova. Taky tam chodím.Adresa: Roháčova 38 130 00 Praha 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 No, ona to není Koněvova, ale spíš Roháčova. Taky tam chodím.Adresa: Roháčova 38 130 00 Praha 3 Pravdu máme oba. Je to Koněvova i Roháčova, jsou kousek od sebe, ale je pravda, že v té Roháčové toho mají víc. viz. tady a tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Vida! To mne také nenapadlo Ty tu bývaly blízko. Teďka je místo nich butik :-/ Blízko čeho jako ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Blízko čeho jako ? Blízko mého bydliště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Blízko mého bydliště No jo, tam je krásně, tam bych chtěl zase jednou bejt..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Tak já jsem po přečtení této diskuze hned zašel do rybářského obchůdku a musím říct že spokojenost.Veliký vyběr všemožných přihrádkových krabiček od malých až po kufříky.Pokud někdo narychlo něco scháníte tak uřčitě rybařské potřeby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 17. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 No jo, tam je krásně, tam bych chtěl zase jednou bejt..... Mezi námi to za moc nestojí :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se