Přejít na obsah

Kde koupit krabičky na díly?

Doporučené příspěvky

Ahoj,

rád bych sehnal nějaké takovéhle krabičky na různé díly a číselníky, ale zatím se nedaří. Psal jsem do Mavexa, nedostal jsem odpověď. No možná to budu muset zkusit důrazněji. S Parexem je to na dlouhé lokte (bez osobní návštěvy).

Jde mi o tyhle plastové krabice rozdělené na přihrádky a s průhledným víkem. Nejraději bych je koupil někde (v Praze), kde si je mohu sám prohlédnout. Popřípadě něčí přebytky :)

Dík

post-6998-1260866335.jpg

(foto vypůjčeno z Aukra)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takovýchhle krabiček mají spoustu např. v Baumaxu a pod. ;)

Nebo např. tady ale v těch hobby centrech jsou levnější.

Dík za tip. Zkoumal jsme nabídku... čeho to bylo... Bauhausu a nenašel jsem zcela to, co bych chtěl. Takže si přidám do seznamu Baumax a a Conrad. Ovšem Conrad je jen zásilkový obchod, že?

Odkaz ke komentáři

Dík za tip. Zkoumal jsme nabídku... čeho to bylo... Bauhausu a nenašel jsem zcela to, co bych chtěl. Takže si přidám do seznamu Baumax a a Conrad. Ovšem Conrad je jen zásilkový obchod, že?

Já chodím věci od Conrada nakupovat do Koněvovy v Praze, prodává je tento obchod, ale nejdřív jim pro jistotu pošlu mejl s dotazem na dostupnost daného zboží na prodejně.

Odkaz ke komentáři

Tak já jsem po přečtení této diskuze hned zašel do rybářského obchůdku a musím říct že spokojenost.Veliký vyběr všemožných přihrádkových krabiček od malých až po kufříky.Pokud někdo narychlo něco scháníte tak uřčitě rybařské potřeby.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...