instant Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 pokial vas zaujima tema hodiniek viac ako ine temy, davam do pozornosti: Link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejny Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Vsak oni nas chlapci sikmooci jeste solidne prekvapi, je to otazka casu. Zapadni staty se topi v dluzich a klidne verim tomu ze skupuji dluhopisy a pres nastrceny lidi i akcie firem. Uz dneska je videt ze se nikdo nepokousi jim zabranit zlikvidovat tu vyrobu, protoze mame holou rit, dluzime jim buhvi kolik a nikdo netusi co by se zacalo dit, kdybi vylezli ti nastrceni akcionari, nedej boze, kdyby ty prachy chteli hnedka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Já bych do toho nepletl takováhle zjednodušení. Ve všech zemích jsou šikovní lidé, kteří dokáží něco vyrobit a když jsou podmínky k tomu, aby to mohli prodat, tak se uživí tam i tady.Jsem si jist, že i Číňané budou schopní vyrábět hodinky jako Švýcaři, ale mnoho století budovaná pověst se jen tak nedožene a ten marketingový kolotoč se značkou je to, co se počítá. Ale tomu se věnuje link postnutý instantem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I.AM.NOT Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 V 22. 6. 2010 v 14:35, 'instant' napsal: pokial vas zaujima tema hodiniek viac ako ine temy, davam do pozornosti: Link Tak jako jo no, ale stejně ten asijskej vkus mi nějak nesedí a můžou mít vnitřky sebelepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 (upraveno) V 24. 6. 2010 v 15:02, 'Biges' napsal: Jsem si jist, že i Číňané budou schopní vyrábět hodinky jako Švýcaři, ale mnoho století budovaná pověst se jen tak nedožene a ten marketingový kolotoč se značkou je to, co se počítá. Taky si to myslím, jen mám dojem, že budou muset ještě mnoho století sbírat zkušenosti, nebo je šlohnout, a to půjde špatně. Marketingový kolotoč na tom, myslím, nic nemění. Upraveno 16. května 2011 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gratianus Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Tak trošku na odľahčenie a dúfam, že nevzbudím až také pohoršenie. Oco asi rok nosil (asi) čínske mechanické hodinky, ktoré kúpil od nejakej šikmookej osoby, ale nie na trhovisku, za niekdajších 50 Sk aj s krabičkou, čo nie sú ani 2?. Ten človek ich mal plný batoh a pôvodne za nich chcel asi 300 Sk. Rezerva chodu 24 hodín. Príšernosť, ale dobré pre predstavu, čo všetko sa dá vyrobiť v Ázii a za taký peniaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXe Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Ty LONGIO a SHW jsou pekny. Jinak to vypada celkem odpudive :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se