cody Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Vite nekdo coto toto je? Myslim jestli JLC jen sponzoruje nebo jestli dodava.
jorix Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Je to jejich ponorka - robot pro testování hodinek. Klik klik2
afrikab Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Diky. Spis zasponzorovali tuto ponorku a nahodou s nima vyzkouseli i jedny hodinky. Divil bych se, kdyby ta ponorka jela az do 300 metru.
jorix Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 (upraveno) Spis zasponzorovali tuto ponorku a nahodou s nima vyzkouseli i jedny hodinky. Divil bych se, kdyby ta ponorka jela az do 300 metru. (...) titanium model is capable of going down to 3,281 feet (1,000 meters), as tested by their submarine robot in waters all across the world. Věta z prvního linku. (...) titanový model je schopen ponoru do 1000m, jak bylo testováno jejich robotickou ponorkou v světových vodách. Tak nevim, kecat samozřejmě můžou...ale je to článek o JLC tak to "jejich" myslím patří na ně. EDIT: prošel jsem si pořádně i ten druhej odkaz a nemůžu si pomoct, robot se jmenuje JLC Tre 1. Vyrobili ho ve spolupráci s TMT a skutečně slouží k testování hodinek do hloubky 1000m !!! Je tam i film, ale mám blbej internet. Upraveno 20. prosince 2009 uživatelem jorix
farářskej Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Tak nevim, kecat samozřejmě můžou... ... ale nekecají. Viděl jsem nádherný fotky z akce.
jschmid Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Tak to je síla, ponorka na testování hodinek To nestačí špagát a pustit je dolů?
1Lachtan Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 na ponorku se dívá lépe než na kus špagátu
jorix Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 na ponorku se dívá lépe než na kus špagátu ...zase je asi o něco levnější. Na druhou stranu - pilotky (tuším Breitling?) byly taky testovány kvůli přetížení v letadle a přitom je taky mohli točit nad hlavou na špagátu, že jo...
cody Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Neblazni... takovy pretizeni by Becka nerozchodili
afrikab Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 (...) titanium model is capable of going down to 3,281 feet (1,000 meters), as tested by their submarine robot in waters all across the world. Věta z prvního linku. (...) titanový model je schopen ponoru do 1000m, jak bylo testováno jejich robotickou ponorkou v světových vodách. Tak nevim, kecat samozřejmě můžou...ale je to článek o JLC tak to "jejich" myslím patří na ně. EDIT: prošel jsem si pořádně i ten druhej odkaz a nemůžu si pomoct, robot se jmenuje JLC Tre 1. Vyrobili ho ve spolupráci s TMT a skutečně slouží k testování hodinek do hloubky 1000m !!! Je tam i film, ale mám blbej internet. Sorry, mas pravdu, tady je toho o techto ponorkach vic: http://en.wikipedia.org/wiki/Remotely_operated_vehicle
bandicoot Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 To je na JLC to dobrý - poctivě si drží tu "starou gardu" ála reverso a stejně tak jsou schopný vyrobit i moderní věc a moderně jí marketingově podpořit, počínaje ponorkou, přes Aston Martin LeMans a konče výšlapem na nedobitej himalájskej kopec. To je fajn, že neustrnuli a hledají nový cílovky. Mě tyhle novinky a hlavně to píárko a výkony okolo dost oslovujou. Já jiný firmy moc nesleduju, ale tenhle záběr od opery po horolezce a přitom je to všechno věrohodný, mi přijde celkem ojedinělej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se