Messiah Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) Tak jsem se konečně dočkal! Po né úplně šťastném nákupu modrých steelfishů jsem za bezkonkurenční cenu sehnal téměř nové černé steelfishe ... Nemusím dodávat že pro dnešek jsou otrokovice nejštastnejsi na svete . Na závěr musím moc a moc poděkovat Bakerovy za jeho obrovskou ochotu platit mý výmysly přes jeho účet. Tady pár obrázků na pokochání Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem Messiah
niko Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Krasne hodinky, gratuluji a at delaji dlouho radost
Boudy Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Blahopreju, 8.1. je ozkousi moje tlapka :-) Mooooc pekny .....
Frantik Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Parada, vypadaji skvele. A jak jsem ti uz psal, na tom kaucuku jsou mozna jeste lepsi nez na tahu. Vypadaji tak nejak drsneji, proste jako echt potápky!
Jakubisko Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Zda se mi to nebo je fakt ten cifernik oproti starsim Steelfishum takovy nejaky hezci, propracovanejsi? Kazdopadne gratuluji a konecne nekdo s podobne chlupatou rukou
Messiah Odesláno 22. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Zda se mi to nebo je fakt ten cifernik oproti starsim Steelfishum takovy nejaky hezci, propracovanejsi? Kazdopadne gratuluji a konecne nekdo s podobne chlupatou rukou Taky jsem si vsiml ze jsou tu sami "naháči"
Kalifx Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) Tak jsem se konečně dočkal! Po né úplně šťastném nákupu modrých steelfishů jsem za bezkonkurenční cenu sehnal téměř nové černé steelfishe ... Nemusím dodávat že pro dnešek jsou otrokovice nejštastnejsi na svete . Na závěr musím moc a moc poděkovat Bakerovy za jeho obrovskou ochotu platit mý výmysly přes jeho účet. Tady pár obrázků na pokochání Tož já ti teda gratuluju ještě jednou (už jsem to udělal u těch modrejch ), tak doufám, že ti vydržej chvilku dýl. Mimochodem v naprosto stejný sestavě jsem je nový kupoval já - černý na kaučuku. Ale stejně jsem letos dokoupil kovovej tah. Na gumě vypadaj fakt perfektně, maj neuvěřitelně sprotovní look. I přes tu blejskavost... No a na železe je to zase takovej ten echt Breitling. Zda se mi to nebo je fakt ten cifernik oproti starsim Steelfishum takovy nejaky hezci, propracovanejsi? Kazdopadne gratuluji a konecne nekdo s podobne chlupatou rukou Jakube, pokud se kouknu na starší model Steelfish, nazývanej jako "42 mm", tak se mně zdá propracovanost se současným modelem (respektive i s jeho přechodovým označením Steelfish X-Plus) stejná. Nevím, jestli na 42 mm modelu bylo taky to soustředný gilošování na ciferníku, který je parádní... Z fotek to moc nejde poznat. Navíc na fotce dole je porovnávanej model 42 mm právě se Steelfish X-Plus, protože ten ještě neměl šipku na konci vteřinovky jako ten úplně nejsoučasnější model. Ty moje mají cca rok a šipku mají. A třeba tato změna byla hodinkám velmi ku prospěchu. Takže k propracovanosti těžko co říct. Musel bych je mít v ruce. Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem Kalifx
Messiah Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Mě se taky děsně líbi ta šipka a hlavně tah professional II je jiny kafe nez ten starej ten me tak moc nebere... Urcite jak se guma otaga pujdou na karbon a casem bude urcite i tah toje bez debat :-). Menil jsem modre za cerne prave proto ze jsem necekal jak moc me ty steelfishe dostanou tak jsem nutne potreboval cerny pac ty modry jsou prilis sportovni ty cerny kdyz hodis na kuzi tak jsou to klido polospolecensky hodinky presne to co potrebuju .
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 (upraveno) Mě se taky děsně líbi ta šipka a hlavně tah professional II je jiny kafe nez ten starej ten me tak moc nebere... Urcite jak se guma otaga pujdou na karbon a casem bude urcite i tah toje bez debat :-). Menil jsem modre za cerne prave proto ze jsem necekal jak moc me ty steelfishe dostanou tak jsem nutne potreboval cerny pac ty modry jsou prilis sportovni ty cerny kdyz hodis na kuzi tak jsou to klido polospolecensky hodinky presne to co potrebuju . Naprosto ti rozumím. Kovovou rybku jsem sežral i s navijákem taky. Jsou to snad jediný hodinky, který mám doma a nemůžu jim nic vytknout. A to se jako správný magor snažím, protože rád hodinky střídám Moonwatche mají zapuštěnou korunku, Meistersinger tištěný ciferník, Stowa antea L.E. málo univerzální, Archimede XLH placatý atd., atd. jen na ty brajtle nemůžu nic najít. Velikost akorát, přesnost 3 s. za týden, kombinace leštěné a matné, super tah, luxusní zpracování... po svátcích si nechám u Simona ulátat aligátora a pak je předvedu i ve fotkách. Upraveno 23. prosince 2009 uživatelem Roman I.
xxx.rada Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Take se pridavam ke gratulantum. Jsou to super hodinky. Pokud to neni tajemstvi...jaka byla ta bezkonkurencni cena? diky
spiderer Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Naprosto ti rozumím. Kovovou rybku jsem sežral i s navijákem taky. Jsou to snad jediný hodinky, který mám doma a nemůžu jim nic vytknout. A to se jako správný magor snažím, protože rád hodinky střídám Moonwatche mají zapuštěnou korunku, Meistersinger tištěný ciferník, Stowa antea L.E. málo univerzální, Archimede XLH placatý atd., atd. jen na ty brajtle nemůžu nic najít. Velikost akorát, přesnost 3 s. za týden, kombinace leštěné a matné, super tah, luxusní zpracování... po svátcích si nechám u Simona ulátat aligátora a pak je předvedu i ve fotkách. Hehe to je dobry, ja to samy ted prozivam s Herculesama se kteryma jsme udelali tenhle obousmerne zajimavej deal - fakt je ten ze ode me sly z domu ty SF asi z duvodu, ze k ty modry nebylo moc co sit - hnedej, nebo treba nejakej kremovej remen si k nim moc diky modre barve predstavit neumim.. Uz jsem taky uvazoval o navratu k cerne nebo bezove variante Kazdopadne Herculy me dostavaji porad, jdou asi presne protoze na nich cas nesteluju, jsou velky, tezky, poradne se blejskaj takze si pripadam jak radnej kolotocar. Kdyby mely moznost jeste vymeny tahu za remen, tak bych je mel klidne jako definitivni hodinky, protoze jim neni snad co vytknout.. A na to jak jsou leskly tak porad vypadaj vyborne, nechytaj zbytecny sramy a tak a i kdyby chytly tak mam v zaloze nejaky jety uterky od kubsona, kterejma to muzu dojebat uplne kdy budu chtit Takze jeste jednou dekuju za nabidku, uspokojila me a mam ted problem najit hodinky s alespon podobnym pomerem cena/design/kvalita/znacka/atd ze nic novyho nekupuju
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Hehe to je dobry, ja to samy ted prozivam s Herculesama se kteryma jsme udelali tenhle obousmerne zajimavej deal - fakt je ten ze ode me sly z domu ty SF asi z duvodu, ze k ty modry nebylo moc co sit - hnedej, nebo treba nejakej kremovej remen si k nim moc diky modre barve predstavit neumim.. Uz jsem taky uvazoval o navratu k cerne nebo bezove variante Kazdopadne Herculy me dostavaji porad, jdou asi presne protoze na nich cas nesteluju, jsou velky, tezky, poradne se blejskaj takze si pripadam jak radnej kolotocar. Kdyby mely moznost jeste vymeny tahu za remen, tak bych je mel klidne jako definitivni hodinky, protoze jim neni snad co vytknout.. A na to jak jsou leskly tak porad vypadaj vyborne, nechytaj zbytecny sramy a tak a i kdyby chytly tak mam v zaloze nejaky jety uterky od kubsona, kterejma to muzu dojebat uplne kdy budu chtit Takze jeste jednou dekuju za nabidku, uspokojila me a mam ted problem najit hodinky s alespon podobnym pomerem cena/design/kvalita/znacka/atd ze nic novyho nekupuju Cože? Ty? Zhýralej pražskej Dandy s jemnými dlaněmi a botami do špičky. Tobě uniká invence? Boříš mi jistoty. namátkou... blue navy shark od Boba, černý aligátor a modrý nitě od Simona, modrý Di-modell Jumbo, extravagantní mořská mrcha co má Simon a já nevím,jak se jmenuje, tlustej broušenej MESH, guma, napadá mě kombinace se žlutou a modrými nitěmi, hladký tlustý macatý tele v modrý a červené štichování.... Spajďáku, vraž palici do Vltavy, otřep se, najdi svůj módní vkus a hurá do velkého světa. Vtom ti přece já řepák nemůžu sahat ani po lem proužkovaných ponožek
Návštěvník YPO? Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Cože? Ty? Zhýralej pražskej Dandy s jemnými dlaněmi a botami do špičky. Tobě uniká invence? Boříš mi jistoty. namátkou... blue navy shark od Boba, černý aligátor a modrý nitě od Simona, modrý Di-modell Jumbo, extravagantní mořská mrcha co má Simon a já nevím,jak se jmenuje, tlustej broušenej MESH, guma, napadá mě kombinace se žlutou a modrými nitěmi, hladký tlustý macatý tele v modrý a červené štichování.... Spajďáku, vraž palici do Vltavy, otřep se, najdi svůj módní vkus a hurá do velkého světa. Vtom ti přece já řepák nemůžu sahat ani po lem proužkovaných ponožek jó breitling - to jsou ty hodinky s malým strojkem ve velkém pouzdře ?
spiderer Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Cože? Ty? Zhýralej pražskej Dandy s jemnými dlaněmi a botami do špičky. Tobě uniká invence? Boříš mi jistoty. namátkou... blue navy shark od Boba, černý aligátor a modrý nitě od Simona, modrý Di-modell Jumbo, extravagantní mořská mrcha co má Simon a já nevím,jak se jmenuje, tlustej broušenej MESH, guma, napadá mě kombinace se žlutou a modrými nitěmi, hladký tlustý macatý tele v modrý a červené štichování.... Spajďáku, vraž palici do Vltavy, otřep se, najdi svůj módní vkus a hurá do velkého světa. Vtom ti přece já řepák nemůžu sahat ani po lem proužkovaných ponožek vole
midloch Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Krásný, krásný a ještě jednou krásný! GRATULACE od Midlocha!
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 jó breitling - to jsou ty hodinky s malým strojkem ve velkém pouzdře ? jo k nám mužům s malým mozkem ve velkém těle pásnou dokonale
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se