Slaco Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Ahoj, rád bych se pochlubil prvním kouskem "pořádných" hodinek. Stalo se tak po brouzdání na těchto stránkách a pár dnech ztrávených na těchto forech. Výsledkem jsou nové automaty od fa.HAMILTON.
David_B Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Gratuluju k dobré volbě. Pro rozjezd jsou to určitě dobré hodinky Kdyby měly jiné ručky, tak by u mne určitě zůstaly. Ať ti dlouho dělají radost!
jejda Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Slaco, koupený v kamenným obchodě, nebo objednané? Taky se mně líbí Hamiltony...
Slaco Odesláno 22. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Díky, mohu se zeptat co ti vadilo na ručičkách. Jinak jsou kupované přes net. V kamenném obchodě o cca 6 000,-dražší.
Messiah Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 QUOTE(David_B @ 22.12.2009 - 16:01) 361637[/snapback]Gratuluju k dobré volbě. Pro rozjezd jsou to určitě dobré hodinky Kdyby měly jiné ručky, tak by u mne určitě zůstaly. Ať ti dlouho dělají radost! Mě práve ručičky u hamiltonu dělaji problém... Jinak maji naprsto skvostný kousky! Tydle ty jsou moc hezky akorát jsou kapánek fádní ale pokud je lupneš na gumu/remen bude to zajímavější...
David_B Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Díky, mohu se zeptat co ti vadilo na ručičkách. Jinak jsou kupované přes net. V kamenném obchodě o cca 6 000,-dražší. Tak nějak mi připadly k velikosti ciferníku nevýrazné, ale zase na druhou stranu jaké ručky by se k tomu ciferníku hodily? Třeba se mi líbí jak to má vyřešeno model Conservation. A ty cancoury by tam taky být nemusely. I tak je mi ale po nich někdy steskno.
Slaco Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 O koženém nebo gumovém tahu jsem přemýšlel (na střídačku). Nemáte někdo nějaký typ kde a za kolik se dá sehnat. Kdyby to bylo s fotkou bylo by to super.Díky.
Slaco Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Davide díval jsem se na fota,když jsi ty samé prodával na gumovém tahu s bílým prošítím. Jsou mnohem výraznější. Nevíš kde sehnat . Díky za odpovědi.
fofrak Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Krásné hodinky, taky je už delší dobu koumu... kde přesně jsi je kupoval ? Messiah - Nevíš jestli pasuje i guma od X-Windů, nezkoušel to tady někdo ? Díky předem za radu.
Slaco Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Podle mého tah z X-Windů nepasuje (má šířku 22) a NAVY GMT mají šířku 21. Kupoval jsem na http://citizen.prodejce.cz/#Hamilton a vybíral na ofigo stránkách Hamiltonu. Prodejce dle individuální poptávky sežene cokoli. Dodání do týdne, platba na dobírku.
African Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Mám H - GMT přes rok na kaučuku a naprostá spokojenost. Takže Gratulace k pěknému kousku" Jinak ten ocelový tah mě dostal, je totiž téměř identický jako TH Aquaracer, který jsem si teď pořídil:-)
Slaco Odesláno 6. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Přezbrojil jsem na kaučukový řemen a myslím, že to hodinkám více sluší " podle mého jsou výraznější, zejména vynikl ciferník". Pro zhodnocení pár fotek.
Hajek Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Podle mého tah z X-Windů nepasuje (má šířku 22) a NAVY GMT mají šířku 21. Kupoval jsem na http://citizen.prodejce.cz/#Hamilton a vybíral na ofigo stránkách Hamiltonu. Prodejce dle individuální poptávky sežene cokoli. Dodání do týdne, platba na dobírku. Tak od takového prodejce bych si nekoupil ani zlámanou grešli - úroveň stránek a celková prezentace - odpad. Bych měl strach, že je to všechno kradené nebo zavánějící. Nicméně gratuluji.
Gilius Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Jak nemám rád kůži,tak tyhle hodinky jsou bomba na hnědém řemenu......takovej ten styl "jakoby nevydělané kůže".......
Gilius Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Tak od takového prodejce bych si nekoupil ani zlámanou grešli - úroveň stránek a celková prezentace - odpad. Bych měl strach, že je to všechno kradené nebo zavánějící. Nicméně gratuluji. pokud si ty stránky dělal sám(vypadaj tak).....neodsuzoval bych to. To je ale na každém z nás Ceny má vcelku rozumné,nabídku taky(o tom,že to jsou čórky,bych pochyboval)........a ,jak je vidno,zkušenost s nákupem jest pozitivní
Slaco Odesláno 6. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2010 (upraveno) Stránky prodejce nohodnotí, pro mě nejsou důležité. Zkušenost s nákupem bezproblémová. Reagoval rychle, platba na dobírku (žádné peníze předem). Dodávka v origoš krabici s potvrzeným záručákem. Za mě OK PS: v té době jsem neměl zkušenosti s nákupem ze zahraničních webů, proto jsem volil tuto cestu Upraveno 6. února 2010 uživatelem Slaco
1190RC8 Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Všimli jste si někdo, že na ofic webu HamiltonWatch.com nemají hodinky dole na ciferníku Swiss Made..? Pro prodej v Evropě ano, ale v USA evropský původ tají..? Proč..? Stydí se za to..? Stránky prodejce nohodnotí, pro mě nejsou důležité. Zkušenost s nákupem bezproblémová. Reagoval rychle, platba na dobírku (žádné peníze předem). Dodávka v origoš krabici s potvrzeným záručákem. Za mě OK PS: v té době jsem neměl zkušenosti s nákupem ze zahraničních webů, proto jsem volil tuto cestu
jankoxxx Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Všimli jste si někdo, že na ofic webu HamiltonWatch.com nemají hodinky dole na ciferníku Swiss Made..? Pro prodej v Evropě ano, ale v USA evropský původ tají..? Proč..? Stydí se za to..? mozno sa hodinky pre americky trh skladaju v cine
1190RC8 Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 bylo tady k tomu několik diskusí v US hodinkách, ale důvod nikde..? Američané se pokuší tvářit, že je to stále US výrobek..? a brand..? i v diskusích je Hamilton jako US hodinky..ale to by tam měly být i IWC..ne?
1190RC8 Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...;y=32&p=225 a na všech jsou nastavená US města tak jsem si asi i odpověděl..?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se