Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

jsem tady nový, ale Chronomag již nějakou dobu čtu. Je to velmi podnětný virtuální kyberprostor :)

Jelikož jsem vysokoškolsky vzdělán v technickém směru, rád bych se stal plnohodnotným členem přispívajícím články a příspěvky s vysokou technickou úrovní.

Tolik moje představení se.

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratuluji k vašemu vysokoškolskému titulu, který jistotjistě tvoří nezanedbatelnou část vašeho ega. A na články s vysokou technickou úrovní se samozřejmě těšíme.

Odesláno
  Dantechno napsal:
Gratuluji k vašemu vysokoškolskému titulu, který jistotjistě tvoří nezanedbatelnou část vašeho ega. A na články s vysokou technickou úrovní se samozřejmě těšíme.

Pane Dantechno, nepochopil jsem smysl vašeho příspěvku, ale jelikož jste turbočlen, zřejmě se jedná o další příspěvek za účelem zvýšení Vašeho ratingu.

Jinak skutečně článek chystám. Rád bych jej uveřejnil již v nejbližších dnech. S panem Kamilem už v této chvíli jednám o umístění na hlavní stránku.

Odesláno
  Skalamander napsal:
Pozor, doneslo se ke mě, že Inženýr už nashromáždil potřebné informace pro uveřejnění svého prvního technicky vysoce hodnotného příspěvku!

robot-scientist_15sDe_54.jpg

Pane Salamandre, neni duvodu umistit jsem tuto nebo jakoukoliv jinou fotku. V clanku bude fotek dostatek a jak jsem jiz uvedl, s panek Kamilem jednam o umisteni clanku vcetne fotografii v nejblizsich dnech.

Odesláno (upraveno)
  Diamondking napsal:
Co to je turbočlen....není to člen, který vlastní hodinky s turbillonem? Jinak s tím panem inženýrem může být prča..... :)

I když je to mé osobní vlákno, nemohu reagovat na každý příspěvek, ale prosím.

Myslím že smysl pro humor mi dán do vínku byl, leč samozřejmě aplikovat jej tady na fóru je pochopitelně komplikovanější, než po práci v soukromí.

EDIT: Navíc v tomto vlákně není ani humor žádoucí. Na to je vyčlěněno pokud vím vlákno jiné.

Upraveno uživatelem Inženýr
Odesláno
  Inženýr napsal:
I když je to mé osobní vlákno, nemohu reagovat na každý příspěvek, ale prosím.

Myslím že smysl pro humor mi dán do vínku byl, leč samozřejmě aplikovat jej tady na fóru je pochopitelně komplikovanější, než po práci v soukromí.

V klidu inženýre...humor je koření tohoto fóra, ale nějak si nedovedu představit, že by každý měl své osobní vlákno..konkrétně ty jsi člen č. 10417...to by bylo megafórum... :)

Odesláno
  Inženýr napsal:
Pane Dantechno, nepochopil jsem smysl vašeho příspěvku, ale jelikož jste turbočlen, zřejmě se jedná o další příspěvek za účelem zvýšení Vašeho ratingu.

Jinak skutečně článek chystám. Rád bych jej uveřejnil již v nejbližších dnech. S panem Kamilem už v této chvíli jednám o umístění na hlavní stránku.

Díky už jsem myslel že jsem bez titulu ale turbočlen se mi líbí - když mě omluvíte , jdu si zvyšovat svůj rating do jiných vláken než se zde objeví něco podnětného.

Nicméně Pana Kamila ( jestli je Pan Kamil odsud ) si vážím, proto věřím, že vaše články budou stát za to.

Odesláno
  Inženýr napsal:
Na oponenty jsem z dob studií zvyklý.

V kterych letech jste, pane Inzenyre, studoval? Soude dle vaseho slohu jste budto jeste ze stare skoly (a svet internetovych diskusi je pro Vas nove prostredi) a nebo neuveritelny vtipalek. Jinak Vas vitame v nasem virtualnim kyberprostoru a na prispevky s vysokou technickou urovni se rozhodne tesime.

Odesláno

A o čem ten článek bude, smím-li se zeptat? Že by technologická expertíza nebo srovnání švýcarské produkce s expandující velmocí z východu? Jsem jen zvědavý :).

Odesláno
  Inženýr napsal:
Odradit se rozhodně nenechám. Na oponenty jsem z dob studií zvyklý. Článek uveřejním zcela určitě. Je téměř hotov. Prozatím jsou to čtyři normostrany (bez fotodokumentace).

Nooo, slušný akademický žargon, fakt se těším. :) Můžete nám pane inženýre nadhodit alespoň o čem takto rozsáhlý článek bude pojednávat? Děkuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...