gaPPak Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Technická přestávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 novej kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) "Nové" necelý měsíc, od bratrů z SK. Když mi bylo -náct, tak jsem na ně slintal přes výlohu. Cenovka tehdy byla jestli si dobře vzpomínám 4000-5000,- kč. Minusové body dávám tomu, že nemají světlo. Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Takže už jsi je sladil s televizí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Trochu gemblu po ránu neuškodí. DW-8150 "techno" (slot machine) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Of course, yes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Na ty s dálkovým mám veselou vzpomínku z mládí, když kvůli nich málem dostal přes ústa kamarád. Přišlo mu totiž zábavné chlapům v hospodě přepínat nějaké mistrovství v hokeji, jim však už méně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 To jsem si dovolil že své zahrádky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Chlapí nějak mně to chytlo!Mechaniky a automaty jsou asi pro blázny :-) Tady mám čtyři kousky a z toho myslím tři se zajímavým potenciálem, tedy jestli půjdou a povedou se mi pomazlit..Koupil jsem asi šedesát digitálek a todle tam taky bylo. :-)Se zbytkem nevím co dělat? Ty Timetron s vlajkou Jugoslávie mám už asi měsíc a jsou jako nové :-) JEN VLASTNĚ NEVÍM, PROČ JSEM SI JE VŠECHNY KOUPIL? :-))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 60 digitalek Jak se to dela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 60 digitalek Jak se to dela?Kupuje se to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 To jsem si dovolil že své zahrádky..A vůbec jsi neurazil, ba naopak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 To jsem si dovolil že své zahrádky.. Ty u tebe obdivuju už dlouho. JEN VLASTNĚ NEVÍM, PROČ JSEM SI JE VŠECHNY KOUPIL? :-))))))))) Aby sis založil sbírku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Kupuje se to... No dobry, ale 60 kusu najednou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 No dobry, ale 60 kusu najednou? Postupně nebo konvolut, třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Postupně nebo konvolut, třebaKonvolut me taky napadl. Nebo koupe cele sbirky od nekoho. Spis jsem to psal v kontextu toho, ze long psal, ho to nove chytlo. A hned 60 kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Konvolut me taky napadl. Nebo koupe cele sbirky od nekoho. Spis jsem to psal v kontextu toho, ze long psal, ho to nove chytlo. A hned 60 kousku No jo no, to víš, zde se to točí jak na vídrholci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 No jo no, to víš, zde se to točí jak na vídrholci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Jsme prostě správný "pacienti" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 (upraveno) Konvolut me taky napadl. Nebo koupe cele sbirky od nekoho. Spis jsem to psal v kontextu toho, ze long psal, ho to nove chytlo. A hned 60 kousku Koupil jsem konvolut !!!! 80% Marantz,Kessel atd. atd. všechny bez baterek a ani jsem nezkoušel funkčnost. Nyní si nechám jen ty 4 kousky na fotce a zbytek těch 50 přenechám někomu třeba na díly. Kdybych se doma zmínil, že budou někde vystavené ve větším množství ještě digitálky nevím nevím. Již takhle jsou fakticky všude hodinky a hodiny! Upraveno 20. února 2018 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se