quattroRS Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Supnem ich aj semAk ťa nezabijem teraz, tak už nikdy Ďalšia spomienka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 49E80436-D419-4538-9EA2-74E8FDE0A664.jpegStrašne mi to pripomína staré modely Timex Ironman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Ano su im dost podobne.Dnes som ozivil tieto babske.Trojfarebne osvetlenie,grafika s delfinom a Geckom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Tak toto je šupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Ta barva je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Na vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Nemáte někdo ve sbírce tyhle? Nějaké zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 (upraveno) Mají nějaké tlačítko nebo běží samy a když se chytí tak se chytí? Nebo jak to je? Nebyl by manuál? Upraveno 23. července 2019 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Ja mam taketo a tie sa nedaju nastavit manualne a nemaju ani tlacitko.Ked sa chytia na signal,tak sa komplet nastavia same. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 (upraveno) Manuál nemám, ale měl jsem několikery se stejným modulem. Po výměně baterie naskočí neseřízené údaje nebo úplné nesmysly (nahodilé segmenty) a během pár minut začnou naskakovat jednotlivé položky seřízené. Nejdřív většinou datum, potom čas. Mají nějaké tlačítko nebo běží samy a když se chytí tak se chytí? Nebo jak to je? Nebyl by manuál? Upraveno 23. července 2019 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Zkouška čidla teploměru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Včera v jednom pěkném hodinářství na výletě po Jižních Čechách jsem koupil nové se zárukou PRT 10.. Mám z nich velkou radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Tak takhle nějak si představuji stav New Old Stock....Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Frostie: děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Pěkný kousek a dobrý obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Říkám si... má cenu dávat dohromady takové hodinky a v žalostném stavu? Majitel zřejmě nechal dlouho hodinky na slunci a plastové sklíčko dostalo pěkně zabrat. Nakonec jsem vyndal ze zásob baterií LR 41, hodinky otevřel ale po vložení baterie nic... Rozebral jsem je a pořádně vyčistil.. líh a kontaktol posloužil dobře. Všiml jsem si, že je utržený drátek od cívečky a byla výzva jej napájet zpět na tišťák... Nebudu to protahovat... Hodinky jsem dal dohromady a šlapou a moc pěkně hrají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 (upraveno) Moja skoro azdodenna zabavka Upraveno 3. prosince 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se