Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 No jo, tak toho bych taky litoval..už se mi to v rámci přehnaného úklidu taky stalo - někdy se vyplatí nebýt tak aktivní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 V 15. 2. 2013 v 10:13, Chilliluk napsal: No jo, tak toho bych taky litoval..už se mi to v rámci přehnaného úklidu taky stalo - někdy se vyplatí nebýt tak aktivní :-) jj, aktivní blbec je horší než třídní nepřítel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 (upraveno) Kdyby někdo chtěl pořádný Géčka se screwbackem, tak teď jsou za docela dobrý peníze tady tady a tady. Sám jsem si jedny takové objednal a teď jsem v očekávání. Upraveno 24. února 2013 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Casio TS-100 včetně "papírů", koupené v roce 1992: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 (upraveno) Hezký, tohle je to klasický zajímavý z devadesátek. Upraveno 21. července 2013 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2013 (upraveno) Casio VDB 100/1000 v dalších dvou mutacích: Upraveno 27. července 2013 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpap Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Zdravim, nalezl jsem při úklidu jedny digitálky s kalkulačkou.Jelikož rok nevím, dal jsem je sem do 90-tek, pravděpodobně je přivezl někdo z příbuzenstva z blešáku v Německu nebo Polsku někdy po revoluci.Zespodu je nápis "stainless steel back" a "lcd quartz." Pouzdro je plastové. Po výměně baterie fungují a hrají i melodie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 V 19. 8. 2013 v 18:51, xpap napsal: Zdravim, nalezl jsem při úklidu jedny digitálky s kalkulačkou.Jelikož rok nevím, dal jsem je sem do 90-tek, pravděpodobně je přivezl někdo z příbuzenstva z blešáku v Německu nebo Polsku někdy po revoluci.Zespodu je nápis "stainless steel back" a "lcd quartz." Pouzdro je plastové. Po výměně baterie fungují a hrají i melodie to bude spíš polovina eighties, ale kousek je to pěknej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Tak gratuluju. Ale i tak kalkulačky s melodiema by se mi do sbírky hodily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Jo, Rafitron je celkem známá značka digitálek z 80. let. Bodobně jako třeba Stempo, Otron, Timetron, Piratron, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Tak jsem na ebay našel další spoluráci mezi Casio a Timex: http://www.ebay.com/itm/WOW-VINTAGE-EXTRA-NICE-TIMEX-MENS-ALARM-CRONOGRAPH-LCD-QUARTZ-WATCH-/111326035270?pt=Wristwatches&hash=item19eb8c7d46 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 To je dobrý vlákno, digitálně sympatický, nojo, ale může mi někdo vysvětlit nebo poradit proč mi pokus o náhled do těch katalogů Casio sděluje - Nemáte oprávnění pro tuto operaci? Stále do zdi. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 JJ, taky jsem se chtěl podívat a taky mě to nepustilo... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Jestli máte na mysli ty co začínají na 50. tak napište SZ Frostiemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 zkusím to sem dát ještě jednou.... alespoň tedy odkaz na virtual disc https://drive.google.com/file/d/0B5lU9y75fYckZUI5VXI2Q1ZBTzg/edit?usp=sharing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Frostie: díky za snahu, ale já s tím asi nějak neumím zacházet nebo je někde chyba, na tom virtual disku vidím jen jednu stranu (34 - dámské hodinky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Ano, ano, pouze strana 34,kde se píše - pokoveno paladiem.Jdu tedy raději Carpe diem.**Též díky za snahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 teď by to mělo jít na všechny katalogy, které jsem včera nahrál... https://drive.google.com/?authuser=0#folders/0B5lU9y75fYckbWF6ZjJsUng3ZTQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Tak jsem si založil účet na Google Disku, ale píše mi to "unable to access folder.." Já se prostě na ty katalogy asi nepodívám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) zkus to znovu... https://drive.google.com/folderview?id=0B5lU9y75fYckN1FwNmFsRGZjNk0&usp=sharinghttps://drive.google.com/folderview? Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se