pavel1980 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Paráda, už to funguje Díky moc za ochotu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 no tak zaplať pánbůh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 nickname GUNDAM ... neuvěřitelné ... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Casio G-Shock DW-003 (Module 1596) Už nevím přesně od kterého roku je mám (97-98?). Teď ležely cca 8let v šuplíku, když jsem je chtěl znovu provětrat, vyměnit baterii, udělat tlakovku, tak jsem zjistil, že se horní pouzdro začalo lámat (viz. foto). Zkoušel jsem sehnat náhradní, bohužel neúspěšně, ani internet ani Fast. Při tom hledání jsem narazil na netu na pár fotek, kde byl tento model postižen stejným problémem.Možná tam bude pasovat nějaký case z jiného modelu, nevím.Kdyby měl někdo zájem a chtěl si je zrestaurovat, tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 (upraveno) Tak další Casio s japonským popisem: G 100 BT Upraveno 10. května 2014 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 jo, tak to je sado maso! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 (upraveno) Jo, to jsou ty Casio "12 beasts" - "12 zvířat". Mam je, ale bez pásku a s prasklým bezelem. Upraveno 12. května 2014 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Tak další CasioTimex pulse: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Už jsem je tady někde dával, ale hodí se asi spíš sem. Timex / Casio TS-100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 A konečně jsem se dostal taky k vyfocení těch Timex / Casio F-91W. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Další model Timex s původem od Casia: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Mezi svými starými výstřižky z časopisu ABC z roku 1993 jsem objevil pár zajímavostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Pavle, tak to je paráda, a velká! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Krása, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 pánové, delší dobu jsem tu ve vlákně nebyl a jsou tady teda parádní kousky! A za to abíčko velký dík, tohle číslo jsem měl, na 1000%, dobře si pamatuju, jak jsem nad těmi Casio slintal (to je fakt úžasný flashback a dost mi to posouvá počátky skutečného chronomagorství) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 zdá se, že nejen tobě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 V 16. 8. 2014 v 16:37, Frostie napsal: zdá se, že nejen tobě.... njn, tehdy jsme na internetu psali do příkazové řádky a na odpověď čekali dva dny (a je to teprve 21 let, sakra...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 V 16. 8. 2014 v 16:24, gougy napsal: pánové, delší dobu jsem tu ve vlákně nebyl a jsou tady teda parádní kousky! ... a dost mi to posouvá počátky skutečného chronomagorství ... No vidíš, moje chronomagorství začalo ještě o 10 let dříve u digitálek se dvěma čudlíky Slova jako internet nebo e-mail jsme vůbec neznali a o počítačích si mysleli, že je to jenom pro vědce. A taky mi to zas tak dávno nepřijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 V 16. 8. 2014 v 17:41, siwi napsal: No vidíš, moje chronomagorství začalo ještě o 10 let dříve u digitálek se dvěma čudlíky Slova jako internet nebo e-mail jsme vůbec neznali a o počítačích si mysleli, že je to jenom pro vědce. A taky mi to zas tak dávno nepřijde +1. Na konci 80. let bylo vrcholem možného zařízení zvané fax, které dnešní mládež asi ani nezná, nemluvě o dálnopisu a telegramu. V digi vládly kalkulajdy a nastupovaly databanky a první abc senzory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 V 16. 8. 2014 v 17:41, siwi napsal: No vidíš, moje chronomagorství začalo ještě o 10 let dříve u digitálek se dvěma čudlíky Slova jako internet nebo e-mail jsme vůbec neznali a o počítačích si mysleli, že je to jenom pro vědce. A taky mi to zas tak dávno nepřijde ale to já taky, akorát jsem řešil jen "pípání vs. 7, 15, kdovíkolik melodií, naštěstí jsem skončil u celokovových z NSR, ale neměly melodie...tady v 93 mi "už bylo" devatenáct a já chtěl RC v hodinkách a to moc, k tomu analog-digi a hlavně ty s pulsometrem a pokud by bylo štěstí a šance si někdy koupit, tak ty "horolezecký" s doublesenzorem - to byly diskuze s kámošema na škole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se