Přejít na obsah

DIGITÁLKY z 90. let

t2

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 333
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Casio G-Shock DW-003 (Module 1596)

Už nevím přesně od kterého roku je mám (97-98?). Teď ležely cca 8let v šuplíku, když jsem je chtěl znovu provětrat, vyměnit baterii, udělat tlakovku, tak jsem zjistil, že se horní pouzdro začalo lámat (viz. foto). Zkoušel jsem sehnat náhradní, bohužel neúspěšně, ani internet ani Fast. Při tom hledání jsem narazil na netu na pár fotek, kde byl tento model postižen stejným problémem.

Možná tam bude pasovat nějaký case z jiného modelu, nevím.

Kdyby měl někdo zájem a chtěl si je zrestaurovat, tak SZ.

post-32740-0-37169000-1399207804_thumb.jpg

post-32740-0-24047500-1399207815_thumb.jpg

post-32740-0-92521800-1399207822_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...

pánové, delší dobu jsem tu ve vlákně nebyl a jsou tady teda parádní kousky!

A za to abíčko velký dík, tohle číslo jsem měl, na 1000%, dobře si pamatuju, jak jsem nad těmi Casio slintal :notworthy:

(to je fakt úžasný flashback a dost mi to posouvá počátky skutečného chronomagorství)

Odkaz ke komentáři

V 16. 8. 2014 v 16:24, gougy napsal:

pánové, delší dobu jsem tu ve vlákně nebyl a jsou tady teda parádní kousky!

... a dost mi to posouvá počátky skutečného chronomagorství ...

No vidíš, moje chronomagorství začalo ještě o 10 let dříve u digitálek se dvěma čudlíky  :D Slova jako internet nebo e-mail jsme vůbec neznali a o počítačích si mysleli, že je to jenom pro vědce. A taky mi to zas tak dávno nepřijde  :D

Odkaz ke komentáři

V 16. 8. 2014 v 17:41, siwi napsal:

No vidíš, moje chronomagorství začalo ještě o 10 let dříve u digitálek se dvěma čudlíky  :D Slova jako internet nebo e-mail jsme vůbec neznali a o počítačích si mysleli, že je to jenom pro vědce. A taky mi to zas tak dávno nepřijde  :D

+1. Na konci 80. let bylo vrcholem možného zařízení zvané fax, které dnešní mládež asi ani nezná, nemluvě o dálnopisu a telegramu. V digi vládly kalkulajdy a nastupovaly databanky a první abc senzory...

Odkaz ke komentáři

V 16. 8. 2014 v 17:41, siwi napsal:

ale to já taky, akorát jsem řešil jen "pípání vs. 7, 15, kdovíkolik melodií, naštěstí jsem skončil u celokovových z NSR, ale neměly melodie...

tady v 93 mi "už bylo" devatenáct a já chtěl RC v hodinkách a to moc, k tomu analog-digi a hlavně ty s pulsometrem a pokud by bylo štěstí a šance si někdy koupit, tak ty "horolezecký" s doublesenzorem - to byly diskuze s kámošema na škole :lol2: 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...