Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hello. Asi před měsícem jsem se poprvé začetl do tohoto webu a mělo to fatální účinky. I když bylo to jako s otravou houbami - chvíli to trvalo a dnes jsem na eBay objednal Seiko SNZE97-J1.

Mám na Vás, všeznalé členy fóra, dotaz ohledně klíče potřebného k jejich otevření. Ano, ano, měl bych to svěřit profesionálovi, ale znáte to.

Na netu jsem něco hledal (např.: www.tztoolshop.com/page78.html ), ale moc to neodpovídá mým představám.

A ještě jeden subdotaz. Za jak dlouho se 7SXX při běžném používání zajde? Dle toho co jsem zde i jinde četl za 2-3 měsíce.

Díky.

Mikymik

Odesláno
Hello. Asi před měsícem jsem se poprvé začetl do tohoto webu a mělo to fatální účinky. I když bylo to jako s otravou houbami - chvíli to trvalo a dnes jsem na eBay objednal Seiko SNZE97-J1.

Mám na Vás, všeznalé členy fóra, dotaz ohledně klíče potřebného k jejich otevření. Ano, ano, měl bych to svěřit profesionálovi, ale znáte to.

Na netu jsem něco hledal (např.: www.tztoolshop.com/page78.html ), ale moc to neodpovídá mým představám.

A ještě jeden subdotaz. Za jak dlouho se 7SXX při běžném používání zajde? Dle toho co jsem zde i jinde četl za 2-3 měsíce.

Díky.

Mikymik

tohle by byly vhonější nástroje http://www.ofrei.com/page557.html

jinak to jde např. ocelovým posuvným měřítkem "šuplerou".

Odesláno
tohle by byly vhonější nástroje http://www.ofrei.com/page557.html

jinak to jde např. ocelovým posuvným měřítkem "šuplerou".

Tak to jsou moc pěkná udělátka. Zejména to indické za 13 USD :angel:

A ta šuplera je celkem zajímavý nápad. Jen bych se bál, že jí zkřivím a hodinky odřu.

Také je zde možnost vyrobit si nějaký otvírák vlastnoručně...

Každopádně ještě jednou dík a z Economy Case Wrench in Box mám teď brouka v hlavě.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ehm....v jednom videu, otvírali "skutečně originální Rolex", použili velké nůžky jaké se dají za pár šupů koupit v Ikei.

Pro ty rolády to bylo odpovídající, pro Tebe to asi stačit nebude :thumbsup_anim:

Odesláno
Ehm....v jednom videu, otvírali "skutečně originální Rolex", použili velké nůžky jaké se dají za pár šupů koupit v Ikei.

Pro ty rolády to bylo odpovídající, pro Tebe to asi stačit nebude :thumbsup_anim:

"Skutečně originální Omega Speedmaster" jsem otevíral čistě ručně nebo šroubovákem, když jsem se je snažil přimět k dřívější přesnosti poté, co mi po zatleskání spadly z ruky. Možná jsem si ale za to mohl trochu sám, jak jsem udržoval jejich integritu vteřinovým lepidlem :whistle:

Odesláno

OFREI

Tak jsem se dival do sekce Koupim/Prodam a zjistil jsem, ze nejsem natolik duveryhodny, abych tam mohl byt jen reagovat :speak_cool:

Ale k veci. Karloss tam shani pul dilek k tahu a nabizi podil na postovnem z ofrei.com pri spolecnem nakupu. A pozor ted se to cele zacykli. Pridal bych se s tim nestastnym otvirakem :smile_anim: Jj, je to takovy vykrik do tmy, ale za zkousku nic nedam...

Odesláno
sice nevím proč chceš mocímermo nový hodinky otevírat, ale můžeš se s Karlossem domluvit pomocí SZ (soukromá zpráva) :)

Taky by me zajimal duvod proc lezt do techhle novych "petek" ..... asi jedine modding......

Odesláno
Taky by me zajimal duvod proc lezt do techhle novych "petek" ..... asi jedine modding......

To je pravda, proc, kdyz do techto bude videt i bez otevirani ;)

Strojek je skladany strojove, neni vubec nerizovany. Zkratka jsem chtel byt pripraven :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...