Peta-Biker Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Hele, spide, prodáváš je ještě? Mě se Ti docela líbí, docela dost. Jsou krásně vyvážený a ještě s tím logem " OP " Musím říct, že se Ti povedly.
spiderer Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Hele, spide, prodáváš je ještě? Mě se Ti docela líbí, docela dost. Jsou krásně vyvážený a ještě s tím logem " OP " Musím říct, že se Ti povedly. Neprodavam Petane, par lidi mi napsalo ze to je blbost a po zvazeni jsem uznal ze maji pravdu Ale nikdy nerikam nikdy - jsem holt debilni a furt tyhle prodejni nalady menim.. kdybych nemusel chodit do prace tak bych se sel lecit
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Neprodavam Petane, par lidi mi napsalo ze to je blbost a po zvazeni jsem uznal ze maji pravdu Ale nikdy nerikam nikdy - jsem holt debilni a furt tyhle prodejni nalady menim.. kdybych nemusel chodit do prace tak bych se sel lecit myšlenkovým pochodům závisláka celkem rozumím, ale jestli to dobře chápu tak jsi velké B vyměnil za malé p - jakkoli velké B nemám rád tak bych za tyto p "neměnil"
spiderer Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 myšlenkovým pochodům závisláka celkem rozumím, ale jestli to dobře chápu tak jsi velké B vyměnil za malé p - jakkoli velké B nemám rád tak bych za tyto p "neměnil" Ne ne, zatim mam velke B i male P soucasne Jeste dokoupim stredni MM nebo Parnis a budu kompletni
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Jeste dokoupim stredni MM nebo Parnis a budu kompletni hlavně to nefoť i když kupodivu líp fotíš než myslíš
Peta-Biker Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Dobře děláš, mě se z OP líbí čisté 210, ale jsou velké. Nicméně tyhle jsou vážně moc pěkný. Prostě " čisté "
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Už se chystá menší verze modelu "210" v průměru 42 MM a inhouse strojem.
zdr Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 hej ale zatial je oznamena len verzia v zlate a to nie je na denne nosenie
spiderer Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Dobře děláš, mě se z OP líbí čisté 210, ale jsou velké. Nicméně tyhle jsou vážně moc pěkný. Prostě " čisté " Ja se tesim az 210 vyzkousim na ruce, i kdyz mam strach ze budu mit stejny problem = velikost.. aspon nebudu mit duvod se necim znepokojovat hej ale zatial je oznamena len verzia v zlate a to nie je na denne nosenie Pokud by vsak byla v rozumne dobe 42mm verze i v oceli...hmm, nebylo by to spatne Jsem zvedav co se bude dit po tom 18. lednu
spiderer Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Dalsi pekny fotky 000 - dalsi nemene povedeny zde: http://www.wristwatchphoto.com/search?q=zero Taky musim najit nejakou inspiraci abych vyfotil neco poradnyho..
PhoeniX Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Ja se tesim az 210 vyzkousim na ruce, i kdyz mam strach ze budu mit stejny problem = velikost.. aspon nebudu mit duvod se necim znepokojovat Pokud by vsak byla v rozumne dobe 42mm verze i v oceli...hmm, nebylo by to spatne Jsem zvedav co se bude dit po tom 18. lednu Nejpozději do dvou let ji máš na pultě.
Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Dalsi pekny fotky 000 - dalsi nemene povedeny zde: http://www.wristwatchphoto.com/search?q=zero Taky musim najit nejakou inspiraci abych vyfotil neco poradnyho.. to je blog Martina Wilmsena - tak to máš co dělat - tady máš 84 stránek jeho fotografií - mám pocit, že se s tím úspěšně živí
spiderer Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Nejpozději do dvou let ji máš na pultě. Kde ses to dozvedel, mas nejaky odkaz?
PhoeniX Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Kde ses to dozvedel, mas nejaky odkaz? Vzhledem k tomu, jak rychle PAM produkuje nové stroje, výroba ocelového pouzdra nejpozději příští sezonu pro firmu nebude problémem. Jinak je to čistě a pouze můj tip/odhad.
spiderer Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 to je blog Martina Wilmsena - tak to máš co dělat - tady máš 84 stránek jeho fotografií - mám pocit, že se s tím úspěšně živí Kdysi jsem se tady uspesne registroval, ale neznam heslo, tak doufam, ze po zadosti o preposlani mi prijde, pak budu mit co louskat
spiderer Odesláno 13. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Tak dalsi varka fotek na tema ZERO ...
spiderer Odesláno 13. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 na tom kafi je to dost dobrý dekuju
bandicoot Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 fakt nemáš zač... zas mi to otevírá evergreen otázku... :-D
spiderer Odesláno 13. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 fakt nemáš zač... zas mi to otevírá evergreen otázku... :-D Jakou prosimte?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se