Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 155
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Hele, spide, prodáváš je ještě? Mě se Ti docela líbí, docela dost. Jsou krásně vyvážený a ještě s tím logem " OP " Musím říct, že se Ti povedly.

Neprodavam Petane, par lidi mi napsalo ze to je blbost a po zvazeni jsem uznal ze maji pravdu ;) Ale nikdy nerikam nikdy - jsem holt debilni a furt tyhle prodejni nalady menim.. kdybych nemusel chodit do prace tak bych se sel lecit :)

Návštěvník YPO
Odesláno
Neprodavam Petane, par lidi mi napsalo ze to je blbost a po zvazeni jsem uznal ze maji pravdu ;) Ale nikdy nerikam nikdy - jsem holt debilni a furt tyhle prodejni nalady menim.. kdybych nemusel chodit do prace tak bych se sel lecit :)

myšlenkovým pochodům závisláka celkem rozumím, ale jestli to dobře chápu tak jsi velké B vyměnil za malé p - jakkoli velké B nemám rád tak bych za tyto p "neměnil"

Odesláno
myšlenkovým pochodům závisláka celkem rozumím, ale jestli to dobře chápu tak jsi velké B vyměnil za malé p - jakkoli velké B nemám rád tak bych za tyto p "neměnil"

Ne ne, zatim mam velke B i male P soucasne :) Jeste dokoupim stredni MM nebo Parnis a budu kompletni :)

Návštěvník YPO
Odesláno
Jeste dokoupim stredni MM nebo Parnis a budu kompletni :)

hlavně to nefoť i když kupodivu líp fotíš než myslíš :)

Odesláno
Dobře děláš, mě se z OP líbí čisté 210, ale jsou velké. Nicméně tyhle jsou vážně moc pěkný. Prostě " čisté " :)

Ja se tesim az 210 vyzkousim na ruce, i kdyz mam strach ze budu mit stejny problem = velikost.. aspon nebudu mit duvod se necim znepokojovat :)

hej ale zatial je oznamena len verzia v zlate a to nie je na denne nosenie ;)

Pokud by vsak byla v rozumne dobe 42mm verze i v oceli...hmm, nebylo by to spatne :) Jsem zvedav co se bude dit po tom 18. lednu ;)

Odesláno
Ja se tesim az 210 vyzkousim na ruce, i kdyz mam strach ze budu mit stejny problem = velikost.. aspon nebudu mit duvod se necim znepokojovat :)

Pokud by vsak byla v rozumne dobe 42mm verze i v oceli...hmm, nebylo by to spatne :) Jsem zvedav co se bude dit po tom 18. lednu ;)

Nejpozději do dvou let ji máš na pultě.

Návštěvník YPO
Odesláno
Dalsi pekny fotky 000 - dalsi nemene povedeny zde: http://www.wristwatchphoto.com/search?q=zero Taky musim najit nejakou inspiraci abych vyfotil neco poradnyho..

to je blog Martina Wilmsena - tak to máš co dělat :D - tady máš 84 stránek jeho fotografií - mám pocit, že se s tím úspěšně živí

Odesláno
Kde ses to dozvedel, mas nejaky odkaz? :)

Vzhledem k tomu, jak rychle PAM produkuje nové stroje, výroba ocelového pouzdra nejpozději příští sezonu pro firmu nebude problémem. Jinak je to čistě a pouze můj tip/odhad. :D

Odesláno
to je blog Martina Wilmsena - tak to máš co dělat :D - tady máš 84 stránek jeho fotografií - mám pocit, že se s tím úspěšně živí

Kdysi jsem se tady uspesne registroval, ale neznam heslo, tak doufam, ze po zadosti o preposlani mi prijde, pak budu mit co louskat

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...