spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Vcera jsem chtel ziskat pozadi na foceni atp tak se mi podarilo koupit za 89,90 v Lidlu nejakou dekoracni sadu s kulickama, kusy dreva a ruzovym bordelem, no a tady je par cvaku
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Peta-Biker napsal: Ty budou vypadat. Nebudou, byl jsem opatrnej
Dantechno Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 spiderer napsal: Nebudou, byl jsem opatrnej Nezlob se ale je to hrozny , vlez radsi do kanalu a vyfot je mezi exkrementy.
Návštěvník salamio Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 spiderer napsal: Nebudou, byl jsem opatrnej To si lolohh loni na jaře možná myslel taky .
sonny.c Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Není to jed na myši? To bys v kanále našel taky.....
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Dantechno napsal: Nezlob se ale je to hrozny , vlez radsi do kanalu a vyfot je mezi exkrementy. Az mi bude fazer posilat hodinkovnici tak mi ji muzes "poladit" a ja tam ty hodinky pak nafotim.. A co je hrozny? salamio napsal: To si lolohh loni na jaře možná myslel taky . sonny.c napsal: Není to jed na myši? To bys v kanále našel taky..... Ja po kanalech zas tak cast zatim jeste nechodim, ale neochutnaval jsem
PhoeniX Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 spiderer napsal: Vcera jsem chtel ziskat pozadi na foceni atp tak se mi podarilo koupit za 89,90 v Lidlu nejakou dekoracni sadu s kulickama, kusy dreva a ruzovym bordelem, no a tady je par cvaku A víc věcí máš doma do růžova?
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 PhoeniX napsal: A víc věcí máš doma do růžova? To bohuzel nemam Ja to kupoval na dnesni foceni, ne ze si to rozsypu po byte
bandicoot Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 spiderer napsal: ne ze si to rozsypu po byte kecáš, nasypeš si to do mlíka - je to růžový Granko - tudle jsi o tom mluvil, že ho ráno piješ, že ti jde k pyžamu
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 bandicoot napsal: kecáš, nasypeš si to do mlíka - je to růžový Granko - tudle jsi o tom mluvil, že ho ráno piješ, že ti jde k pyžamu Nene, bylo to ruzovy marshmallow a jde mi ke spodarum a ponozkam!!!
tombed Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Dantechno napsal: Nezlob se ale je to hrozny , vlez radsi do kanalu a vyfot je mezi exkrementy. náhodou, růžová ke spajdymu jde...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 no .... co k tomu říct .... gratuluju
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 tombed napsal: náhodou, růžová ke spajdymu jde... Ja si rikam, ze docela jo YPO napsal: no .... co k tomu říct .... gratuluju Dekuju
Dantechno Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 spiderer napsal: Az mi bude fazer posilat hodinkovnici tak mi ji muzes "poladit" a ja tam ty hodinky pak nafotim.. A co je hrozny? No jak krasny hodinky lezi mezi ruzovyma pimprlatama. Tyhle hodinky bych treba vyfotil se starou instalaterskou kozenou brasnou a francouzakem .....
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Dantechno napsal: No jak krasny hodinky lezi mezi ruzovyma pimprlatama. Tyhle hodinky bych treba vyfotil se starou instalaterskou kozenou brasnou a francouzakem ..... Kdyz to ja doma nemam, ale zitra zkusim vyhrabat neco ze sklepa a treba uz to bude i neco akcnejsiho
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Víš, co jsi z těch hodinek udělal? Když jsem tu předposlední fotku, tak se mě rozhoupal kufr. Bóže, to zas bude noc
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 spiderer napsal: Kdyz to ja doma nemam, ale zitra zkusim vyhrabat neco ze sklepa a treba uz to bude i neco akcnejsiho na rovinu - debilnější fotky jsem ještě neviděl a to si myslím, že moc konzervativní nejsem (nemyslím obraz, ale obsah) - až si půjdeš koupit tu zrcadlovku tak si k tomu kup i aranžéra ***jestli to měl být džouk, tak se to moc nepovedlo
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 YPO napsal: na rovinu - debilnější fotky jsem ještě neviděl a to si myslím, že moc konzervativní nejsem (nemyslím obraz, ale obsah) - až si půjdeš koupit tu zrcadlovku tak si k tomu kup i aranžéra ***jestli to měl být džouk, tak se to moc nepovedlo Neboj, budou dalsi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se