Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vcera jsem chtel ziskat pozadi na foceni atp tak se mi podarilo koupit za 89,90 v Lidlu nejakou dekoracni sadu s kulickama, kusy dreva a ruzovym bordelem, no a tady je par cvaku :)

post-1304-1263473754.jpg

post-1304-1263473758.jpg

post-1304-1263473762.jpg

post-1304-1263473766.jpg

post-1304-1263473771.jpg

post-1304-1263473775.jpg

post-1304-1263473779.jpg

• Odpovědi 155
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Dantechno napsal:
Nezlob se ale je to hrozny :thumbsdown_anim: , vlez radsi do kanalu a vyfot je mezi exkrementy.

Az mi bude fazer posilat hodinkovnici tak mi ji muzes "poladit" a ja tam ty hodinky pak nafotim.. A co je hrozny? :worried_anim:

salamio napsal:
To si lolohh loni na jaře možná myslel taky :).

:lol2:

sonny.c napsal:
Není to jed na myši?

To bys v kanále našel taky.....

Ja po kanalech zas tak cast zatim jeste nechodim, ale neochutnaval jsem :)

Odesláno
  spiderer napsal:
Vcera jsem chtel ziskat pozadi na foceni atp tak se mi podarilo koupit za 89,90 v Lidlu nejakou dekoracni sadu s kulickama, kusy dreva a ruzovym bordelem, no a tady je par cvaku :)

A víc věcí máš doma do růžova? :)

Odesláno
  bandicoot napsal:
kecáš, nasypeš si to do mlíka - je to růžový Granko - tudle jsi o tom mluvil, že ho ráno piješ, že ti jde k pyžamu

Nene, bylo to ruzovy marshmallow a jde mi ke spodarum a ponozkam!!!

Odesláno
  spiderer napsal:
Az mi bude fazer posilat hodinkovnici tak mi ji muzes "poladit" a ja tam ty hodinky pak nafotim.. A co je hrozny? :worried_anim:

No jak krasny hodinky lezi mezi ruzovyma pimprlatama. Tyhle hodinky bych treba vyfotil se starou instalaterskou kozenou brasnou a francouzakem ..... :thumbsup_anim:

Odesláno
  Dantechno napsal:
No jak krasny hodinky lezi mezi ruzovyma pimprlatama. Tyhle hodinky bych treba vyfotil se starou instalaterskou kozenou brasnou a francouzakem ..... :thumbsup_anim:

Kdyz to ja doma nemam, ale zitra zkusim vyhrabat neco ze sklepa a treba uz to bude i neco akcnejsiho :)

Odesláno

Víš, co jsi z těch hodinek udělal? Když jsem tu předposlední fotku, tak se mě rozhoupal kufr. Bóže, to zas bude noc :crying_anim02:

post-1551-1263498645.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno
  spiderer napsal:
Kdyz to ja doma nemam, ale zitra zkusim vyhrabat neco ze sklepa a treba uz to bude i neco akcnejsiho :)

na rovinu - debilnější fotky jsem ještě neviděl a to si myslím, že moc konzervativní nejsem (nemyslím obraz, ale obsah) - až si půjdeš koupit tu zrcadlovku tak si k tomu kup i aranžéra :)

***jestli to měl být džouk, tak se to moc nepovedlo

Odesláno
  YPO napsal:
na rovinu - debilnější fotky jsem ještě neviděl a to si myslím, že moc konzervativní nejsem (nemyslím obraz, ale obsah) - až si půjdeš koupit tu zrcadlovku tak si k tomu kup i aranžéra :)

***jestli to měl být džouk, tak se to moc nepovedlo

Neboj, budou dalsi :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...