Přejít na obsah

Moonphase

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Perrelet nejni spatnej, libi se mi.

Nejhezci je podle me Paul Gerber kalibr 33. Kulicka ma prumer 6mm a serizuji se za 128 let.

post-3003-1262639338.jpg

post-3003-1262639347.jpg

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Perrelet nejni spatnej, libi se mi.

Nejhezci je podle me Paul Gerber kalibr 33. Kulicka ma prumer 6mm a serizuji se za 128 let.

Konecne hodinky, ktery ukazujou opravdovou mesicni fazi a ne jen nejakej urizlej kotouc. Tohle je vazne uzasna vec! Diky za rozsireni obzoru.

Odkaz ke komentáři

Diky za odkazy na zajimavy hodinky - u tech Perreletu se mi libi moonphase jako takova ale zbytek moc ne, je to takova slataninka na muj vkus, u tech Gerberu je to podobne, ale diky tomu ze je mesicni faze "3d" tak je to snad jeste vetsi plus, no a u tech Braunovek se mi libi vsechno krome data na obvodul, ktery se mi nelibi na zadnych hodinkach..

Odkaz ke komentáři

Za mne taky Martin B. Tu fotku měsíce ten Perrelet od něj obšlehl.

Gerber je můj oblíbenec ale hezčí kuličku má de Bethune DB25

ml_image.1435856.jpg

Jinak měsíční fáze jako kulička byla na velkejch hodinách a orlojích celkem běžná. Např. v Uherském brodě.

radnice1.jpg

A veselej real moon je i od vd Klaauwa

vdkrealmoon_1469_detail.jpg

Odkaz ke komentáři

Konecne hodinky, ktery ukazujou opravdovou mesicni fazi a ne jen nejakej urizlej kotouc. Tohle je vazne uzasna vec! Diky za rozsireni obzoru.

A nejsou urcite jedine napriklad De Bethune a jejich "Dream Watch One" maji take mesic viz:

post-4253-1262641732.jpg

A je i ceklem realisticky :

post-4253-1262641745.jpg

zdroj TADY

Odkaz ke komentáři

Na tomto fóru neprávem opomíjená značka, která jde každým rokem stále více nahoru.

A tohle je obzvláště povedený kousek - Maurice Lacroix Masterpiece Lune Retrograde.

Kam se hrabe Longines či Omega!

Edit: tyhle mají sice "jenom" Unitas, ale hodně pěkně upravenej (funkčně i vzhledově). Konečně strojek, co koresponduje s ciferníkem.

post-1118-1262801287.jpg

post-1118-1262801470.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

YPO, tobě Ježíšek nic nepřinesl, že v tomto roce pořád jen reješ? :D

Náhodou, ten Unitas je hezky upravenej - moře komplikací, vyladěnej v pěti pozicích, 37 šutrů, jiná vrchní plotna, mikroregulace, pěkná povrchová úprava. Prostě skoro jako ETA v těch tvých černých Fortiskách ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
YPO, tobě Ježíšek nic nepřinesl, že v tomto roce pořád jen reješ? :D

Náhodou, ten Unitas je hezky upravenej - moře komplikací, vyladěnej v pěti pozicích, 37 šutrů, jiná vrchní plotna, mikroregulace, pěkná povrchová úprava. Prostě skoro jako ETA v těch tvých černých Fortiskách ;)

jak reju ? - skutečně se mi to líbí wole :) - mám pro unitas slabost a tohle je snad to nejhezčí co jsem zatím viděl, žádný kudrlinky a píčovinky, prostě pěkný strojek

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...