Začátečníček Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Viděli jste někde hezčí moonfázi ? Perrelet Full Moon Phase AUTOMATIC A1039/2 Zdroj : http://cgi.ebay.com/Perrelet-Full-Moon-Pha...=item19b8dcf773 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Hezčí rozhodně, větší nikdy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 skvely napad zaujmave riesenie,paci sa mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 (upraveno) Perrelet nejni spatnej, libi se mi. Nejhezci je podle me Paul Gerber kalibr 33. Kulicka ma prumer 6mm a serizuji se za 128 let. Upraveno 4. ledna 2010 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Perrelet nejni spatnej, libi se mi. Nejhezci je podle me Paul Gerber kalibr 33. Kulicka ma prumer 6mm a serizuji se za 128 let. Konecne hodinky, ktery ukazujou opravdovou mesicni fazi a ne jen nejakej urizlej kotouc. Tohle je vazne uzasna vec! Diky za rozsireni obzoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 já bych bral něco od Martina Brauna...tam mi sedí i vše ostatní (ručky, pouzdro, barevnost atd.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Diky za odkazy na zajimavy hodinky - u tech Perreletu se mi libi moonphase jako takova ale zbytek moc ne, je to takova slataninka na muj vkus, u tech Gerberu je to podobne, ale diky tomu ze je mesicni faze "3d" tak je to snad jeste vetsi plus, no a u tech Braunovek se mi libi vsechno krome data na obvodul, ktery se mi nelibi na zadnych hodinkach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Smazni toho Brauna, nez si naskrobim pyzamo Jezisku kde jsi???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Za mne taky Martin B. Tu fotku měsíce ten Perrelet od něj obšlehl. Gerber je můj oblíbenec ale hezčí kuličku má de Bethune DB25 Jinak měsíční fáze jako kulička byla na velkejch hodinách a orlojích celkem běžná. Např. v Uherském brodě. A veselej real moon je i od vd Klaauwa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Konecne hodinky, ktery ukazujou opravdovou mesicni fazi a ne jen nejakej urizlej kotouc. Tohle je vazne uzasna vec! Diky za rozsireni obzoru. A nejsou urcite jedine napriklad De Bethune a jejich "Dream Watch One" maji take mesic viz: A je i ceklem realisticky : zdroj TADY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Ball Engineer Master II Moonphase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Začátečníček Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Tady mi ta kompozice nějak nesedí: To Karloss: v reálné fotce je to divný To tyfo: měsíc je realistickej, ale hodiny jsou ze Star Treku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 asi nie najkrajšia, ale moja obľúbená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 Nějaký severský hodinář - snad na "S" začínající - dělal (z mého pohledu) moc pěknou fázi. Hodinky mají skeletonový číselník. Snad si někdo vzpomene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 SARPANEVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 (upraveno) Na tomto fóru neprávem opomíjená značka, která jde každým rokem stále více nahoru. A tohle je obzvláště povedený kousek - Maurice Lacroix Masterpiece Lune Retrograde. Kam se hrabe Longines či Omega! Edit: tyhle mají sice "jenom" Unitas, ale hodně pěkně upravenej (funkčně i vzhledově). Konečně strojek, co koresponduje s ciferníkem. Upraveno 6. ledna 2010 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 A nebo tyhle pro holky. Kurwa, já bych chtěl být holčička, abych je mohl nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 jo tak tohle je fakt pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 YPO, tobě Ježíšek nic nepřinesl, že v tomto roce pořád jen reješ? Náhodou, ten Unitas je hezky upravenej - moře komplikací, vyladěnej v pěti pozicích, 37 šutrů, jiná vrchní plotna, mikroregulace, pěkná povrchová úprava. Prostě skoro jako ETA v těch tvých černých Fortiskách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 YPO, tobě Ježíšek nic nepřinesl, že v tomto roce pořád jen reješ? Náhodou, ten Unitas je hezky upravenej - moře komplikací, vyladěnej v pěti pozicích, 37 šutrů, jiná vrchní plotna, mikroregulace, pěkná povrchová úprava. Prostě skoro jako ETA v těch tvých černých Fortiskách jak reju ? - skutečně se mi to líbí wole - mám pro unitas slabost a tohle je snad to nejhezčí co jsem zatím viděl, žádný kudrlinky a píčovinky, prostě pěkný strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se